| hataika/97,02,08/ | 65090 | 
| 
 | 
Re: Nazdárek26.9.2008 8:13:29 
Zdravím při pátku. 
Tino my taky otáčeli hlavičku jenom na jednu stranu a dokonce měl trochu zploštělou,ale cvičila jsem asi dva měíce a on udělal ohromný skok a pak už nás tam ani nechtěli  .Cvičením se rozhodně nic nezkazí,my taky plaveme a to je ,podle mého názoru, na vývoj dobře.Já jenom zírám,co se vše dnes sleduje,například si vůbec napamatuju,že bych před šesti lety řešila jestli syn otáčí hlavičku na jednu stranu a to jsem byla ta matka co má knihovnu ,,chytrých knih"  a vše jsem chtěla dělat tak jak se má.Je pravda,že jsem časem ,v zájmu sebezáchovy,ubrala a touhu být dokonalá matka jsem musela přidržet trochu na uzdě.![]() Víkend strávíme u tchánovců,máme je daleko,tak jedem jednou za čas,ale oni jsou fain,já si na tchýni ani tchána stěžovat nemůžu,ale možná je to tím,že se opravdu nevidíme každý den. Krásný víken a jenom hodná miminka  . | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Nazdárek25.9.2008 20:37:30 
Ahojky Anedz, taky jsem se sem dostala až teď, na rehabku jsme dopadli docela dobře, cvičíme od 3.měsíce vojtu a teď nám jeden cvik ubrala a vypadá to, že už brzy skončíme...začali jsme tenkrát cvičit kvůli těžké predilekci hlavičky doprava a taky nechtěl dlouho pást koníky, no teď už je v pohodě, dokonce už péruje na kolínkách, jen ty krční svalíky na levé straně jsou ještě trošku ztuhlé, ale to ještě rozcvičíme... No, pak jsme taky byli nakoupit, něco uklidit doma a je večer, manža má tenhle týden odpolední, takže večer jsem tady na Jiříka sama, tak než odcvičíme, vykoupeme, nakrmíme nejdřív jeho a pak sebe...tak je to trošku fofr  
![]()  | 
| anedz+2/08+2/11 | 87118 | 
| 
 | 
Nazdárek25.9.2008 18:53:01 
Ahoj holky, jdu vás v rychlosti pozdravit, tak jsme to dneska všechno zvládli - teda ono toho zase nebylo až tak moc. Pěkně jsme si zaplavali, pak se vysaunovali - to se juniorovi mooooc líbí, jen to ochlazení po sauně je trochu šok 
 , ale minule to bylo horší, už si zvyká. Pak jsme nakoupili a odpoledne se plácáme doma a zase je hnusně![]() Tino, co rehabka? Vše OK?  | 
| Jájaa3 | 43419 | 
| 
 | 
Re:25.9.2008 13:09:46 
Tak naše slečna se také zabaví jen chvilku,moc sama být nechce,takže toho s ní moc nestíhám.Talé by dělala jen blbiny a aby se jí někdo věnoval. 
Vrbička by byla super,ale my tady bohužel žádné takové stromy nemáme. Ale v lese se jí moc líbí,má alespoň na co koukat,jinak jí to v kočárku vůbec nebaví. Byla zvyklá se v něm rozvalovat,nebo být v altánku v ohrádce a teď,když musí být zabalená,tak se rozčiluje. Jo jsou to naše zlatíčka a bude hůř.  | 
| Jájaa3 | 43419 | 
| 
 | 
Re:25.9.2008 12:56:57 
HATAIKO,já jsem také byla na amnio a to čekání bylo hrozné. 
Nejhorší bylo,že když jsem si volala pro výsledky(řekli mě mezi 8-10)volala jsem až skoro v 10,jak jsem se bála a oni mě řekli,že si mám zavolat až po druhé,že je to ještě v laboratoři. Byly to nejhorší čtyři hodiny a když mě řekli,že je vše Ok,byla jsem tak šťastná,že jsem se ani nezeptala,co to bude.Ale v té chvíli to vůbec nebylo důležité.  | 
| Jájaa3 | 43419 | 
| 
 | 
Re: Pro Tinu25.9.2008 12:51:03 
Ahojky,to mě mrzí s Tvým tatínkem a věřím tomu,že to štěstíčko,když se malý narodil nebylo úplné. 
Někdy se to tak bohužel semele a malý to vycítil a snaží se vám to vynahradit. A s tm jogurtem,četla jsem,že by se dětem do jednoho roku,nemělo dávat kravské mléko.Je vysoce alergenní.  | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 23:45:14 
Jo, tak stromečky a lístečky Jiřík taky moc rád!  
  Akorát nám už za chvíli opadají   Jdu taky spinkat, my máme zítra kontrolu na rehabku, tak jsem zvědavá,jestli už se toho cvičení zbavíme... Tak pa zase zítra a dobrou noc všem ![]()  | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 22:27:36 
Odcházím do hajan, dobrou noc. Zítra máme plavčo, tak ještě rychle posbírat věci a chrupkat 
![]()  | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 22:01:29 
Vrbička je úplně normální vrba - naši mají na zahradě takovou tu okrasnou, co má dlouhý šlahouny co padají dolů- no hezky jsem to popsala 
  Když je trochu vítr, tak se ty šlahouny tak pěkně hejbají a junior je v tranzu  Pro tento účel se dá využít jakýkoliv košaty listnatý strom  Doporučuji![]() Televize - tak to je kapitola sama o sobě  Nic na světě není tak zajímavé jako telka... To je neuvěřitelný! Taky se snažím nepouštět. | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 21:53:07 
On by se takhle čučel jedině snad na televizi a to já zas samozřejmě nechci... 
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.