| Zlobidilko | 82315 |
|
|
Re: Jsme tu nové23.9.2008 9:40:17
jojo taky si říkám, že je to fajn, ona se moc sama nezabaví, baví jí to teda na bříšku, už píďalkuje
ale jinak se ráda nosí v klokánku a pozoruje okolí takže kdyby vážila víc tak nevím kolik teda jste vážili vy? já mám měsíční kamarády co váží jak my a jak se malá jmenuje? |
| Zlobidilko | 82315 |
|
|
Re: Jsme tu nové23.9.2008 9:25:32
a kde v Praze, že spí venku?
a co jinak už děláte, umíte, jak se jmenujete, kolik měříte, vážíte.. já mám pocitm že jsme tu nejmenší - 18.4. a před týdnem jsme měli 5,4kg a 60,5cm![]() |
| Graace | 72462 |
|
|
Re: Autosedacky23.9.2008 9:14:25
Ahojky,
já mám místo vajíčka vyhlídnutou autosedačku Line Multimax Plus 0-36kg(http://www.bejbycentrum.cz/?item=187). Tak jsem zvědavá, co mi k ní v obchodě řeknou. No, třeba jí nakonec nepořídíme. Co se vajíčka týče, tak náš cvalda v něm musí mít pokrčené nožičky, protože jak se vozí v protisměru jízdy, tak by je musel mít protlačené skrz opěradlo. ![]() Novou mamču a její holčičku také vítám. Určitě nám napiš něco bližšího. |
| Zlobidilko | 82315 |
|
|
Re: Jsme tu nové23.9.2008 8:54:46
určitě - a určitě mluvím za všechny
odkud jste, a jak se máte ? ![]() |
| Zlobidilko | 82315 |
|
|
Re: Vánoce, chodítka, a tak23.9.2008 8:51:53
ahoj, tak jste mě překvapily, já jsem ani nezaregistrovala, že by měly být vánoce nebýt vás.
co se týče autosedačky tak mám do 13kg a taky co nejdýl, i když se mi v ním malá pokouší sedat, zvedá hlavu, přitahuje se a tak ![]() a chodítka - teda všichni (doktorka, porodní asistentka, kamarádi...) mě varují, že je to naprosto nevhodné, ať se dítko naučí samo? jinak jsme včera upíďalkovaly asi metr ) je to sranda se na ní dívat ![]() |
| Lilly+Helenka05,Hedvika08 | 32003 |
|
|
Re: Autosedacky22.9.2008 22:00:10
Sorry, ten dotaz byl pro Baru a Amalku
![]() |
| Lilly+Helenka05,Hedvika08 | 32003 |
|
|
Autosedacky22.9.2008 21:58:25
Ahoj,souhlasim s Donutkou pokud jde o autosedacku proti smeru jizdy.Dokud si dite samo neseda,nemelo by sedet ani v aute a do 1 roku ma jeste malo sil,aby samo udrzelo hlavicku v pripade prudkeho brzdeni ap. My jsme Helence poridili v 9 mesicich autosedacku od 9 kg a prestoze jsme ji stale vazali proti smeru jizdy,neudrzela v ni pri usnuti hlavicku,ktera ji padala na prsa (ackoliv uz v te dobe sedela sama).Takze jsem odhodlana vydrzet s Viky ve vajicku,jak jen to bude únosné vzhledem k její délce
![]() Jinak Peto,ty budes vozit Matyska v nove sedacce vepredu,prestoze tam nejde vypnout airbag? |
| Lexi+Pavlínka TP 8.4.08/31.3. | 79616 |
|
|
Re: Vánoce22.9.2008 21:32:50
ahoj vespolek.
Po menší pauzičce se optě hlásím. ![]() Koukám, že jsem ještě dost pozadu, já zatím ježíška neřeším. myslím, že je ještě trocha času.. ![]() My jdeme za pár dní taky na půlroční prohlídku, dostaneme první hexa + náušničky, tak snad to naše kočička zvládne v pohodě. ![]() Jinak mám pocit, že už jí nestačí moje mlíčko, nepláče hlady, to ne, ale už je taková mrzutá, častěji chce papat (někdy) a stoličku má míň často. Byli jsme dnes raději u mudr, že nechce jíst a mám zkusit přikrmovat. Takže zkoušíme, ale už víme, že nutrilon neeééé ![]() ![]() tak uvidíme, co jí zachutná. ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
Vánoce, chodítka, a tak22.9.2008 20:29:22
Ahoj, právě mi tu zlobí dvě děti, tak budu rychlá
![]() Vánoce - dceři kolo a malýmu asi něco šustivého do ruky a nějaké autíčku s málo součástkami. Buď přes internet nebo z obchodu. Chodítko - holky pozor na chdítka. Rozhodně ne takové, co se v něm sedí.Je z nich hodně úrazů a není to dobré. Lepší jsou ta, co se jich jen drží a chodí sami. Autosedačka od 9 kg - já budu vozit malýho ve vajíčku, co to půjde, (i když už 9 kg za chvíli taky bude mít). Dceru jsme vozili v autosedačce na sezení až od roku a to už chodila. Je to větší zápřah na krční páteř. |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
Re: ahojky22.9.2008 19:33:18
my máme autosedačku po starší dceři takže tu neřešíme.No a vánoční horečka už nastala,pro terezku kuchyn´ka a vybavení do ní,nějaká panenka s oblečky,hrací deka pro panenku a hlavně koníky,miluje je.Pro Elinku jsem sehnala hrací hrnec na mmb,takový jak se tam prostrkují ty tvary a ono to hraje,pak žirafu a smyslové kostičky nějaké knížečky ještě dokoupíme no a samozřejmě plínky nutrilonek a oblečeníčko.už se na to těším jak se holkám rozzáří očíčka až uvidí stromeček.jinak u nás nic nového.
Z hubnutím vám neporadím,měla jsem těhotenskou cukrovku u obou holek,u první jsem přibrala 3kg a u druhé 5kg,takže po porodu jsem byla na svojí váze a ted´mám 4kg ještě dole. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.