Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janoow | 18081 |
|
|
11.7.2013 12:46:12
ahoj holky,
bolerioza je svinstvo :-( Jitko, tebe se to drží nějak dlouho, co? Mě vyšly testy negativně, docela jsem se ale bála. U nás není tak nějak nic nového, kluci odjíždí v neděli i s L. na pět dní na něco jako tábor, tak budu mít po xletech snad dovolenou. Jen se bojím si něco plánovat, aby to opravdu vyšlo . S prací je to u mě mizerné, tak všechny pracující buďte rády, že ji máte a nic nestíháte . S Kubou musíme chodit na logopedii - neumí háčkovaná písmena (jak říká Honza), a naučit ho třeba Ď a Ť je pro mě nadlidský výkon..... Na přelomu prázdnin jedeme jako každý rok do Kolína, k tetě, ale jinak u nás dovolená nehrozí. Spíš jen jezdíme po výletech.... A dali jsme se s Lukášem a ještě jednou kamarádkou letos dost intenzivně na inline brusle, ted o víkendu jsem ujeli 26,6 km, tak to se musím pochválit jak jsem dobří . Škoda, že jste všechny tak daleko, jinak bych na kafčo šla hned..... Opatrujte se a hlavně všem super léto bez úrazů!!! Lucka |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
11.7.2013 10:07:44
Ahoj Jitko, to je mi líto, to je pěkný svinstvo. MM má taky asi borelku, má flek na stehně, kortikoidy nezabraly a tak zobal atb, na krev jde až za týden. Tonička měla taky nedávno už druhý klíště
![]() ![]() ![]() ![]() Starší tři jsou na táboře ale už si pro ně v neděli jedeme, moc se těšim až budeme všichni spolu. Minulý týden jsme byli v Krkonoších - jenom s Tončou a Zůzou. |
| Jitka (A.7/06 + S.4/08) | 73205 |
|
|
10.7.2013 22:02:04
Vodni, moje vysledky borrelky jsou na prd, posledni tyden v cervenci jdu opet na testy, pokud to nebude ani po druhem kole lecky dobre, tak jdu v srpnu na kapacky
.V Olmiku budu 9.-11. srpna, driv ne, jedeme pristi tyden na dovolenku. To by bylo fajn, kdybys tam vyrazila ten stejny vikend a daly jsme si aspon kafco spolu , ale to ja prijedu asi pozde, co??? . |
| Vodníček | 70106 |
|
|
10.7.2013 21:51:35
Ahojky!Ja jen nakukuji z mobilu,z toho se mi moc psat nechce,ale kdyz jste se tu stalice objevily,tak pisu.Uzivam si prazdnin-at ziji pedagogicti pracovnici
,deti jsou stastne,ze nemusi se mnou do kanclu.Jitko,nebudes za 14 dni v Olomouci?Budu bez deti,tak planuji vylet do Olmiku.Marta ma konecne dobre vysledky te borelky,tak jsem moc rada. |
|
|
10.7.2013 18:47:37
Tak misto poklidneho vikendu doma, jserm v patek odjela s manzou do Schladming, mel tam praci a ja jsem turistikovala po horach, v sobotu jsem vylezla az do 1653 metru, v nedeli jsme byli na Dachsteinu, ale lanovkou, do 3000 metru uz bych to rozhodne nezvladla, i tura po ledovci mi delala problemy, do kopce mi chybel kyslik
.Ted odesla moje indicka kamaradka, byla tu s jejimi tremi dcerami, ktere me uz dlouho prosily, at je naucim pect muffiny... Tak jsme pekly muffiny a k tomu jsem jeste v pekarne udelala kynute testo a uplacaly si buchty a kde co. A pristi tyden mam u nich lekci indicke kuchyne . |
| Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
|
|
10.7.2013 17:18:34
já byla v práci od pátku až do dneška už se fakt těším na čtvrtek a pátek, mám volno
![]() dovolenou ještě nemáme žádnou zabukovanou, co by se nám líbilo je už obsazené, tak asi bude nějaký last nebo budem doma ![]() |
|
|
3.7.2013 21:27:58
Ja mam Agi na tabore, Stefinku u babicky, tento a jeste pristi tyden musim do prace, pak dovolena... Ale i ted si uzivam pohodu bez deti, po praci s kamoskama na vinecko, nebo vcera jsem sla na nakupy, uz zacaly vyprodeje, v Benettonu meli minus 70% tak tu maji holky horu tricek, kalhoty, Agi dve bundy na podzim...
|
|
|
3.7.2013 21:18:53
kde jste??
já pořád v práci, Lukáš ve školce ![]() |
|
|
25.6.2013 18:37:01
![]() zase prší ![]() |
|
|
24.6.2013 20:42:08
Ahoj, jen jdu rychle poprat Honzikovi vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.