Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
2.8.2012 8:29:15
Ahoj všem!
Tak jsem myslela,že si vás dočtu,když jsem v práci viděla,že se to tu zase trošku rozjelo,ale nějak tady vidím jen změť příšernýh znaků po nasazení "inovace" ![]() Jen jsem postřehla par tu tragédii-je to příšerný -fakt člověk nezná dne ani hodiny,kdy se něco semele a měl by si proto vážit každýho okamžiku.Ale bohužel si tohle člověk uvědomuje až ve chvíli,kdy se opravdu něco stane ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
1.8.2012 17:22:13
Ahoj,
Marci, šikulka, takové vyznání ![]() Paradox, hlavně že jste někde byli , uričtě jste si to užili i tak báječně. Já byla z naší pláže úplně nadšená, ale je fakt, že my dovolenou vybírali hlavně podle pláže. Zadala jsem si do vyhledávače letovisek písčitou maximálně písčitou s oblázky a pozvolný vstup do moře a ubytování do 200m. S tím pádem ze schodů je mi pána moc líto. Ono se to nezdá, ale ty schody jsou strašně ošemetné. Naši měli jediné velké přátele. Ti dělali jednou zabíjačku, je fakt, že si u toho štamprli asi dali. Pán 37 šel po schodech nahoru do patra pro koření co pochybělo a už se nevrátil. Našli ho se zlomeným vazem . A zůstaly po něm děti ve školním věku, hrozné..Dnes jsem došla z pravidelné kontroly dokladů na VZP. Tak užívám, že zas nic nemusím, minimálně do DPH. |
| Gora | 31983 |
|
|
1.8.2012 17:00:54
Par, je, slzička mi ukápla.
Úplně miluju tahle dětská vyznání.![]() ![]() První fotka je moc pěkná, druhá na mě působí trochu smutně. Stanič ani Brodaricu neznám. My byli jen na Makarské a v Brele.![]() A letos jste jeli taky s Denou společně nebo zvlášť? |
| Paradox | 15600 |
|
|
1.8.2012 16:43:56
Marci, to je krásné.
![]() Jinak bych i docela věřila tomu, že to může od zad být. Mojí holičce zase trnuly konečky prstů a přišli jí na nějaký problém na krční páteři. Vyřešili ho a bylo po trnutí. Přikládám ty fotky. První je pláž ve Staniči, tam bydlela moje sestra, byli jsme za nimi na výletě. Sami jsme tam byli před dvěma roky s Bekou a Denou. Druhé je Brodarica. Pláž tvořila většinou betonová mala, kamínkový vstup měl šířku asi 15 metrů. Abych k ní byla upřímná, je to focené poslední den, bylo zataženo. Zkrátka se mi absolutně nelíbilo to prostředí, vůbec jsem si to neužila tak, jak jsem si představovala. ![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
1.8.2012 11:15:50
A ještě jsem se chtěla pochlubit.
Už jsem se dočkala od srpňátka vyznání i já.Ještě občas oniká, takže to nebylo úplně spisovné, ale i tak mě to dojalo. Řekl mi, maminko, Honza má maminku moc moc rád. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
1.8.2012 11:12:59
Ahojte,
Par, to je škoda, že jste si neužili dovolenou dle svých představ . To vždycky zamrzí, když člověk jede takovou dálku.![]() A kde přesně jste byli? A nějaké pěkné fotečky na zveřejnění taky určitě máš, viď ![]() Je mi moc líto vašeho kolegy ![]() . To je moc smutné. ![]() Někdy stačí malá nehoda, a jak strašně může dopadnout.![]() ![]() ![]() Par, děkuji. ![]() Už se úterka nemůžu dočkat - to budu vědět výsledky. Strašně moc se těším, že až mě dají do kupy, tak budu moci v klidu ležet, sedět, chodit, a hlavně se ohnout, abych se obula. ![]() Navíc, jestli má gastroenterolog pravdu, že mé ustavičné problémy můžou způsobovat záda, tak se snad opiju radostí![]() , že zabiju dvě mouchy jednou ranou.![]() ![]() A žehlení začíná být pro mně cizí pojem. ![]() Ještě štěstí, že MM nenosí košile.![]() ![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
1.8.2012 8:19:53
Dobré ráno, holky
![]() Přišla jsem se na Vás po dlouhé době podívat. Jsem teď doma, mám v práci něco jako poloodpolední, abychom se vystřídali s mm u Dor, když je zavřená školka. Budu mít ještě jeden týden volna, ale teď to musíme nějak zvládnout. Dovolenou máme za sebou, musím se přiznat, že letos jsem nějak mimořádně spokojená nebyla, protože jsme měli nejhorší pláž ze všech dosud realizovaných dovolených. Ale co už. ![]() Daleko větší katastrofa nastala včera v práci, dozvěděli jsme se, že v neděli zemřel náš kolega a přímý spolupracovník mm, bylo mu 51 let, nastoupil právě na 14 denní dovolenou, měli slavit 50. jeho ženy a 80. jeho táty. Spadl doma na schodech a už se neprobral. Zatím se neví, jestli byla příčina smrti ten pád nebo něco jiného. Každopádně je to hrozné, jsme z toho úplně hotoví.![]() Marci, Tobě hodně sil a energie na stěhování, ať to proběhne v klidu a ať minou Tvoje zdravotní trable. Na žehlení se fakt vyprdni. ![]() Borisko, a tak věděla jsi o tom převratu na Islandu nebo ne? ![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
29.7.2012 21:13:32
Borisko, tak to je mi tě opravdu líto
. Žehlení byla opravdu má nejneoblíbenější činnost. Já už si na to dávám sakra pozor.![]() Tak to jste měli trošku zajímavější se stěhováním. Jsem zvědavá, jak to půjde nám. Taky bych chtěla přenášet menší věci postupně.![]() Takové témata na večer. ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
29.7.2012 21:08:25
Marci já taky normálně nežehlím, ale měla jsem moc prádla a házela to do velikýho koše a neskládala. takže to mám jak kdyby to kráva požvejkala
.Stěhování bylo tak nějak postupné. Původně jsme se nechtěli ještě stěhovat, ale když už jsme tam poprvé přespali ve spacácích dalo se to do pohybu. Chjo zas došel mladej. Co si myslím o hnutí Anonymous a jestli jsem věděla o převratu na islandu. O tom jak celosvětový tisky mlčí o různých tématach na příkaz politiků, a cenzuře internetu atd..... . Na to fakt nejsem stavěná |
| Gora | 31983 |
|
|
29.7.2012 19:41:02
Borisko, co by jsi nemohla.
Však jsme tu jak rodina, ne?![]() ![]() Děkuji . Trochu se toho stěhování bojím. Zvláště kvůli těm mým zádům, nevím, co ještě se mnou bude, a taky kvůli klukům. Doufám, že je někdo na hlavní stěhovací den pohlídá. Dost by se nám tím ulevilo. Kluci se těší moc. Chtějí se každý den chodit koukat do nového bytu. ![]() A Honzíkovi nejvíce vrtá hlavou lednička. Pořád nám připomíná, že tam žádná není, a ať na tu naší nezapomeneme.![]() Myslela jsem, že bude mít starost o hračky, a ho zajímá jen lednička. A už mají kluci naplánové, kde budou mít postele, kde který bude spát. Naštěstí se to přesně shoduje s mou představou.![]() ![]() Jak to zvládali tví synové? Taky měli radost? Potupně přiznávám, že já už žehlení vzdala. MM mi sám nabídl, ať se na to vykašlu, že si nemám záda ničit ještě více. A abych pravdu napsala, když to pěkně srovnám hned po vytáhnutí z pračky, pořádně protřepnu, tak nejde ani poznat rozdíl mezi vyžehleným a nevyžehleným. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.