| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 92812  [Dalších 91532 >>]
Táni+dvojčátka 7/08 38783
6.6.2012 20:44:00
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ
agatha2 74661
6.6.2012 20:41:27
Zdravím,

Táni,

myslím, že Tví kluci jsou normální dítka svého věku, akorát je, holt, máš dvakrát, tak máš pocit, že zlobí více~6~

Naše Súša je tak ze 70% zlatá holčička, šikovná, samostatná, strašně mi se vším pomáhá, ve školce ji strašně chválí, ale jak jí to chytne, tak taky pozlobí - je svéhlavá, umíněná, hádavá, jak si něco zamane, nedá se zlomit - což třeba taky u Lukiho neznám, s ním se dalo v mezních situacích mnohem lépe vyjít než s Alex~d~

Paradox,

tak u nás je puberta již v plném proudu déle než rok, věkový rozdíl je mezi L. a A. skoro 11 let a také mě vyvedli z mé bláhové představy, že konflikty nebudou či budou minimální- jak je to chytne, požďuchují se, Saša Lukáše regulérně provokuje, dělá mu schválnosti ( nejčastěji tím, že po něm opakuje každé jeho slovo a každý jeho pohyb a VÍ MOC DOBŘE, ŽE TO BRÁCHA NESNÁŠÍ, a s oblibou mu to dělá ~k~)a žalují na sebe OBA DVA~t~, ale když se třeba na S. kvůli něčemu zlobím, tak si jde pro útěchu k velkému bráchovi a ten ji ji poskytne a když na Mikuláše chtěli čerti "strčit" bráchu do pytle, tak Sašenka řekla, ať si vezmou všechny dobrotky, ale bráchu ať jí neberou, že ho miluje~s~ = myslím, že není co dodat~:-D
Gora 31983
6.6.2012 20:41:23
Táni, jo, pokračujeme. Už čekáme na schválení a vyřízení úvěru.
A co vy? Jak jste na tom s novým domečkem?
6.6.2012 20:37:20
Ta Nela Boudová, to je teda síla ~8~
6.6.2012 20:36:45
Marci, ahoj...co byt, pokračujete nějak?

Borisko, no jo, dvojčata, ale jak z toho vyjít s nervama v pořádku?! ~t~ Zlatě, když byli miminka ~p~~p~ Občas mám dojem, že si budu muset k babče dolů pro diazepam ~v~

Par, tak to máte taky dobrý...malou dračici a pubertu k tomu ~8~ ~6~ Já si to taky vždycky říkám, když už fakt nemůžu, že jsme rádi, že je máme, co jsme pro to museli udělat a jsou to největší miláčci na světě, bez nich by to bylo hrozný...ale nervy o tom musím někdy hodně přesvědčovat ~t~~s~
Paradox 15600
6.6.2012 18:56:09
Pěkný večer:-)
Táni, já myslím, že je to normální.~6~
Petra byla abnormálně hodné a poslušné dítě. O ostatních dětech jsem si myslela, že to jen jejich matky nezvládají, zatímco já mám mimořádné schopnosti.~t~

Dorotka mě vyvedla z omylu. Taky občas brečí kvůli každé pitomosti, dělají si s Petrou naschvály (a to jsem myslela, že díky tomu velkému věkovým rozdílu budu osvobozena), neposlouchá (dělá, že neslyší) a provokativně se na mě dívá a činí zakázané s o to větší vervou.~2~

A do toho nám plouživě přichází puberta.~v~

Ale chtěla jsem ji a prosila jsem, aby se nám narodila. Máme co jíst a kde bydlet, nemáme strach vyjít na ulici, máme práci. Holky jsou zdravé, jsou tady s námi a jsou naše. Je to obrovské štěstí. Moc mi v těch těžkých chvílích pomáhá si tohle uvědomit a připomenout.~s~
Gora 31983
6.6.2012 18:30:47
Borisko, tak to je síla.~e~ Takový velcí kluci a vyvedou takovouhle blbinu.~e~ No už nespustím svoje raubíře asi vůbec z očí.
Boriska- 76544
6.6.2012 18:02:37
Ahoj,
Táni, to bude tím, že jsou dvojčata~;). Tonda je taky hodnej, můžu ho nechat v klidu pár minut samotného. Sice občas lže, teda řekla bych, že si spíš vymýšlí. Nemá s toho žádný prospěch, jen plácá hrozné nesmysly. Takže se přikláním k bujnější fantazii. Ale starší kluci tohle nedělali~d~. Poslechne, sice občas nahodí takovej kukuč uraženej, ale nedá se nic dělat. V případě nouze stojí v koutě a musí se omluvit.
Jo a keramické zajíčky a podobné mám už hooodně let nejméně 150cm nad zemí nebo zamčené.

Mít ale takové andílky dva, tak věřím, že spolu vymyslí neskutečné blbiny, lumpárny a já nevím co. Nezbývá ti než vydržet~6~~;((.
A nejspíš tě nepotěším, asi to bude trvat dlouho. Zrovna nedávno jsem četla toto~e~~8~. A to nejsou dvojčata, ale dva roky od sebe.

http://www.super.cz/12042-tady-slo-o-zdravi-synove-nely-boudove-svou-mamu-poradne-vydesili-co-se-stalo.html
Gora 31983
6.6.2012 15:12:09
Čau,

Táni, Honzík se chová podobně jako Peetinčina Evička - přiměřeně svému věku. Občas se snaží něco vyvzdorovat, často kvůli něčemu fňuká nebo pláče, aby si vynutil větší pozornost, případně, aby mu bylo ihned vše odpuštěno. Zrovna teď zpívá v pokojíčku Skákal pes a u toho staví domeček z videokazet.:-)
To co píšeš, občas zažíváme, když oba kluci chtějí být v pokoji, a zrovna si chtějí hrát se stejnou věcí, a druhý ho nechce pustit. To je potom divočárna, ale většinou jdou nějak zabavit jinou činností.
Nejkouzelnější jsou, když jsou každý sám, nebo když si spolu pěkně hrají. Minule spolu listovali v velkém atlasu a knize zvířat (Honzík je miluje), a Tomík ho učil státy a města, pak názvy zvířat. Oba to hrozně moc bavilo.:-):-):-)
5.6.2012 18:55:41
Peeti, to je právě to...kluci nelžou a nejsou ufňukaný, ale korigovat se nedají :-( Ještě tak, když je jen jeden a druhý třeba spí, tak to je andílek, ale jak jsou spolu, je to kalamita. Bez sebe ale být nechtějí ~8~
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 92812  [Dalších 91532 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.