| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
15.2.2012 14:53:03
Tak nejprve gratuluji Lenočce k narození holčičky Anetky a ještě jednou jí do života přejeme, ať je pořád tak usměvavá jako ta naše.
![]() ![]() Táni, strašný zážitek. Říkám si, jestli bych se v podobných situacích dokázala adekvátně zachovat. Spíš si myslím, že bych panikařila. Jste dobré. Snad je klučina ok.Pumpi, moc mě mrzí, že to u vás dopadlo nakonec takhle. Ale po tom, co jsem tu o vaší situaci četla, si myslím, že ti bude svým způsobem lépe, až to manželství ukončíte. Nebudeš se v tom pořád plácat, řešit něco, co druhá strana zřejmě řešit nechce. Takhle budeš mít aspoň volné srdce, ruce a život pro někoho, kdo tě (a tvoje děti) bude mít opravdu rád. ![]() ![]() ![]() S Šimonkem držím palce, ať ho to "zlobivé" období brzy přejde. Třeba i jeho chování je reakcí na vaši rodinnou situaci, se kterou si neví rady, děti to napětí vnímají, ať chceme, nebo ne. |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
15.2.2012 11:28:21
Pumpal
ať je u vás brzo líp. Já dnes ujela 18 km, sešla se s kolegyněma z práce, zavolala šéfovi, že nikam nejedem a jsem doma Sněhová kalamita hrůza...18 km jsem jela 3/4 hodiny a do práce bych to mla dalších 50, tak jsme to vzdala. Naštěstí i šéf vyjel, pochopil, otočil a jel zpět...měli jsme mít poradu, tak není S mm jsme si užili alespoň chvilku o samotě po dlouhé doba ![]() |
| Pumpala | 74879 |
|
14.2.2012 14:31:16
Ahoj holky, Lenoco, gratuluji k Anetce
Videla jsem zpravicku na FBHolky zdravim vas a jen jsem si rikala, ze se vam zase po nejake dobe(od Vanoc) ozvu....no nemam moc dobry zpravy, asi pujdem od sebe :-( Musim na sobe zapracovat a byt silna a sebejista kvuli detem...Simonek to potrebuje, mam s jeho vychovou opravdu problemy.... Musim prijit na to, jak na nej, nema zajem o hracy, max dyz si k neu sednu a sladame puzzle, aut si nevsima...az bude teplo, budem porad venku, aby tu energii ze sebe dostal.. |
|
|
13.2.2012 22:03:32
na zítřek držím vše, co mám
![]() ![]() ![]() |
|
|
13.2.2012 22:02:56
Holky, prcek je prý pořád v nemocnici, ale nic blíž nevím. No, na základě tohoto zážitku jsem se rozhodla, že k nám do centra zkusím zorganizovat nějakou besídku o první pomoci...a jen budu doufat, že si z toho něco zapamatují, kdyby se něco dělo....páč teď opravdu nevěděli, co mají dělat
![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
13.2.2012 14:29:12
Ahojky,
teda Táni, to je zážitek naštěstí jste tam s kolegyní byly, kdoví, jak by to dopadlo![]() ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
12.2.2012 21:29:51
Nakukuju před usnutím...
Táni, teda to musel být pěknej povyk . Snad bude prcek už v pořádku. Ono to zdraví je fakt nadevše![]() Něco málo jsem dočetla, ale houby si pamatuju. Ale Evči posílám obrovskou gratulaci a přeju hodně štěstíčka . |
|
|
11.2.2012 14:46:21
Ahoj Holky...mm je v práci, já po kávě, kluci ještě spí, tak mám malinko času
![]() Evčo, veliká gratulace k Je to krásný!!!!Krásná fotka ze srazíku ![]() Holky, já měla včera s kolegyní "zážitek", že ještě teď je mi ouzko Zachraňovaly jsme 3 letého chlapečka, co nedýchal. Vyšly jsme z práce (jely jsme na oběd)a před budovou si asi 5 lidí (našich potencionálních klientů, snad víte, o kom je řeč) přehazovala z ruky do ruky dítě, ječeli u toho...dítě měli hlavou dolů, bušili mu do zad, pak jim vyklouzlo na zem, my tam letěly...dítě modrý, nedýchalo, z pusy mu tekla krev...honem jsme ho dávaly do stabil. polohy, tatínek mezitím volal záchranku a kolegyně mu strčila prst do pusy, měl ji úplně staženou...do toho na něj dávala svoji bundu (chlapeček ležel na silnici) a uklidňovali jsme je, že prcek musí být v klidu, ať neječí (no, v jejich situaci bych se hroutila taky)...za chvíli začla dýchat a kašlat, i barvu chytil...tatínek pak říkal, že ráno byli u mudry s horečkou, tak mě napadlo, že má fibrilní křeče...přijela rychlá a mudr to potvrdil, že to jsou křeče a odvezli ho do nemocnice, ale už to bylo docela v pořádku. Teda ale ten zážitek, když jsme tam přilítli byl hroznej, fakt vypadal, že už nežije...tak jsme si pak docela oddychly, ale kdybysme se k tomu náhodou nenamotaly, tak nevím, jak by to dopadlo, oni vůbec nevěděli, co mají dělat...mysleli si, že omdlel. Prý seděl v autě a najednou nedýchal Měla jsem z toho takovej divnej celej den a ještě při představě, že to má náš matýsek, ale né v takovéhle formě, tak mi bylo zle..jak málo stačí a všechno je špatně Takže i když ty naše prďolky zlobí, můžeme být rádi, že jsou a jsou ok ![]() Jinak my byli na kontrole u ortopeda a Kryštůfek má valgozitu pat takže musí mít v botkách vložky s klínky a k tomu má levostranou plagiocefalii - má slehnutou hlavičku..jako miminko to neměl, až dýl...jsem říkala, že má křivou hlavičku a proto mu padají čepice, ale mudra nikdy nic neřekla. Ortoped to nějak nekomentoval, tak vážný to snad není. Musí jezdit na rehábku s nohama, tak musím zjistit i tu hlavičku. Matýsek má vše ok. |
| agatha2 | 74661 |
|
|
11.2.2012 9:39:03
Jituldo,
jj, je na kašel, krásně se po něm odkašlává |
| agatha2 | 74661 |
|
|
11.2.2012 9:38:21
ahoj při sobotě,
v 8 ráno tady bylo - 20°C, kdoví, kolik bylo, když šel Z. ráno v 5 na ranní ![]() Jituldo, já dělám tento tymiánový a je vynikající http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=26672 Zvlhčovač máme stejný jako Meggy a jsme spokojeni ![]() My dneska odpoledne razíme na oslavu mátiných šedesátin, tak to bude náročné ![]() Krásný víkend všem ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.