| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 92812  [Dalších 91082 >>]
Boriska- 76544
2.2.2012 10:32:50
A gratuluju školákům ke krásným výsledkům~x~~R^. Na olympiádu držím palce. Náš měl jít na angličtinu, ale nakonec byl druhej v pořadí už ve školním kole. Prevít,ještě se radoval, že nikam nemusí~a~. Je poslední dobou nějak línej. Ale jsem ráda, že se se známkama drží. Na vyznamenání mu to ještě vyšlo~g~, ale musel uhánět alespoň 1 z občanky. Ovšem 1 z fyziky~e~. Nevím po kom je ani po mně ani po manželovi~t~.

Nemocným držím palce, ať jsou brzo fit. Já jsem tak ráda, že nám se letošní školní rok nemoci vyhýbají. Nepamatuju, že by se někdy tak dařilo.

A Jiřík má dvě dvojky. Já nevím holky, bylo mi ho ale líto. Nechci drbat paní učitelku. Ale v žákovské má 27 jedniček /něco za aktivitu/ 5 dvojek a 2 trojky ze září. Z velké pololetní písemky červenou jedničku a stejně mu dá bez diskuzí 2 na vysvědčení. Ani se s ním nebavila. Ale z angličtiny je oprávněná~;)
Boriska- 76544
2.2.2012 10:19:35
Hezký den~c~,
ven už dnes nejdu~8~ -20 a to u baráku za oknem. Podprsenky neřeším, mám jich plno. Protože mám velmi, ale opravdu velmi proměnlivou váhu a vždy se to odrazí ve velikosti prsou takže mám zásobu~t~.
Měla bych jít něco dělat ale nic se mi nechce~7~.

Našla jsem krásnej klip k písničce mýho oblíbence dokonce mu to tam krásně ladí i s Csákovou, třeba se bude někomu líbit.

http://www.youtube.com/watch?v=oF04hNbTy9c
Larinka+3svišti 55666
2.2.2012 9:26:31
Jo,tak takovou starost bych taky chtěla mít.Jsem si teď koupila z anglie ve výprodeji přes kamaráda sportovní podprsenku,když chodím na zumbu,protože klasická není pohodlná.Je krásná .....ALE! .....když si ji oblíknu a na to si dám tílko,tak vypadám opravdu jak ta přistávací plocha na žehličku ~n~~d~~a~ -takže pro mě vyhozený peníze,protože sice na zumbě jsou samý ženský,ale tak nějak bych chtěla vypadat aspoň trošku taky žensky a ne jen nahoře nic,pak špek a pak zadek~q~
Paradox 15600
2.2.2012 9:16:06
tajž jakž takž = jakž takž ~e~
Paradox 15600
2.2.2012 9:15:38
Larinko, tak spodek mám takž jakž takž odhadnutelný, ale ten vrch~d~ Nosím pořád Anitu pro kojící matky.~k~ A děsím se toho, kdy si budu muset kupovat nové podprsenky.~8~
Larinka+3svišti 55666
2.2.2012 9:06:46
Para,spodek mám univerzální velikost a u vršku nemám nic,tak tou téměř nejmenší většinou nic nezkazí ~t~ ....ale je zajímavý,že i ta téměř nejmenší mi ne každá sedne a on to má "v ruce a oku" ~t~

....a kde všechny jste???-předevčírem tu bylo tak živo a to jsem se nemohla účastnit a teď jste všechny umrzli???~8~ -u nás je aktuálně -16-brrrr
Paradox 15600
2.2.2012 9:04:29
Dobré ráno, bílé ženy!:-)
Larinko, tak i vám brzké uzdravení.~x~

To je Tm šikovný.~R^ Máš asi konfekční velikost. Mm by mi spodní prádlo neměl odvahu kupovat.~k~

Larinka+3svišti 55666
1.2.2012 8:50:18
a abych nezapomněla-všem školákům gratuju k pěkným výsledkům ~x~-jsem zvědavá pak na Niku ~t~
Larinka+3svišti 55666
1.2.2012 8:49:37
Ahoj holky!
Konečně mám taky chvilku času sem něco napsat.V poslední době se na mě nějak nakupili povinnosti,tak jsem ráda,že jsem,ale vás poctivě dočítám :-)

U nás se aktuálně taky marodí-naštěstí se doma stíháme vystřídat,tak si nemusím brát ošetřování.Minulý týden marodil Mates (měl šílenej dusivej kašel,jinak naštěstí nic,teď rýmuje),no a momentálně teď marodí i Nika-3dny si stěžovala na bolest břicha,míň jedla a od včera má průjem a už je to naštěstí lepší+se k tomu taky přidal kašel.Ale zatím se o tu nás zvládá bez teplot a celkem i s normálním režimem.
Já marodila před 14dnima-skočila na mě nějaká chřipka,tak jsem si vzala na 2dny volno a naštěstí to ze mě už taky uteklo :-)

A za týden náš čeká zápis do školy,tak jsem zvědavá,jestli Niku vezmou do školy,kam ji chcem dát,protože to není naše spádová oblast a co mám info,tak letos má být prý hodně dětí.Tak uvidíme ~d~

Peeti,Evička je nezaměnitelná ~;)-taky bych ji poznala ~t~

Borisko-gratuluju k synovečkovi~;((

....no a víc si moc nepamatuju~j~

Jo a včera jsem dorazila z práce a čekalo mě doma milé překvapení-s MM jsme slavili výročí 9let,co jsme spolu,tak jsem dostala krásnou orchidejku (ale zrovna ten typ,co mi doma moc nejde~:() a 2sady spodního prádla ~m~.Já mu musím něco koupit dodatečně,protože jsem se do města ještě nedostala-zvládám cesty do práce,do školky a domů a to cestou nemám žádný obchod :-) .....na druhou stranu,dostal ode mě jinej dáreček~m~~t~
agatha2 74661
31.1.2012 21:20:15
jo a, samozřejmě, také gratuluji ke všem ostatním krásným vysvědčením~;((~;((~R^~R^ a i Peetince k jejich h...u~;)~R^
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 92812  [Dalších 91082 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.