| Boriska- | 76544 |
|
|
2.2.2012 10:32:50
A gratuluju školákům ke krásným výsledkům
![]() . Na olympiádu držím palce. Náš měl jít na angličtinu, ale nakonec byl druhej v pořadí už ve školním kole. Prevít,ještě se radoval, že nikam nemusí . Je poslední dobou nějak línej. Ale jsem ráda, že se se známkama drží. Na vyznamenání mu to ještě vyšlo , ale musel uhánět alespoň 1 z občanky. Ovšem 1 z fyziky . Nevím po kom je ani po mně ani po manželovi .Nemocným držím palce, ať jsou brzo fit. Já jsem tak ráda, že nám se letošní školní rok nemoci vyhýbají. Nepamatuju, že by se někdy tak dařilo. A Jiřík má dvě dvojky. Já nevím holky, bylo mi ho ale líto. Nechci drbat paní učitelku. Ale v žákovské má 27 jedniček /něco za aktivitu/ 5 dvojek a 2 trojky ze září. Z velké pololetní písemky červenou jedničku a stejně mu dá bez diskuzí 2 na vysvědčení. Ani se s ním nebavila. Ale z angličtiny je oprávněná ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
2.2.2012 10:19:35
Hezký den
,ven už dnes nejdu -20 a to u baráku za oknem. Podprsenky neřeším, mám jich plno. Protože mám velmi, ale opravdu velmi proměnlivou váhu a vždy se to odrazí ve velikosti prsou takže mám zásobu .Měla bych jít něco dělat ale nic se mi nechce .Našla jsem krásnej klip k písničce mýho oblíbence dokonce mu to tam krásně ladí i s Csákovou, třeba se bude někomu líbit. http://www.youtube.com/watch?v=oF04hNbTy9c |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
2.2.2012 9:26:31
Jo,tak takovou starost bych taky chtěla mít.Jsem si teď koupila z anglie ve výprodeji přes kamaráda sportovní podprsenku,když chodím na zumbu,protože klasická není pohodlná.Je krásná .....ALE! .....když si ji oblíknu a na to si dám tílko,tak vypadám opravdu jak ta přistávací plocha na žehličku
![]() ![]() -takže pro mě vyhozený peníze,protože sice na zumbě jsou samý ženský,ale tak nějak bych chtěla vypadat aspoň trošku taky žensky a ne jen nahoře nic,pak špek a pak zadek![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
2.2.2012 9:16:06
tajž jakž takž = jakž takž
![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
2.2.2012 9:15:38
Larinko, tak spodek mám takž jakž takž odhadnutelný, ale ten vrch
Nosím pořád Anitu pro kojící matky. A děsím se toho, kdy si budu muset kupovat nové podprsenky.![]() |
|
|
2.2.2012 9:06:46
Para,spodek mám univerzální velikost a u vršku nemám nic,tak tou téměř nejmenší většinou nic nezkazí
....ale je zajímavý,že i ta téměř nejmenší mi ne každá sedne a on to má "v ruce a oku" ![]() ....a kde všechny jste???-předevčírem tu bylo tak živo a to jsem se nemohla účastnit a teď jste všechny umrzli??? -u nás je aktuálně -16-brrrr |
| Paradox | 15600 |
|
|
2.2.2012 9:04:29
Dobré ráno, bílé ženy!
![]() Larinko, tak i vám brzké uzdravení. ![]() To je Tm šikovný. Máš asi konfekční velikost. Mm by mi spodní prádlo neměl odvahu kupovat.![]() |
|
|
1.2.2012 8:50:18
a abych nezapomněla-všem školákům gratuju k pěkným výsledkům
-jsem zvědavá pak na Niku ![]() |
|
|
1.2.2012 8:49:37
Ahoj holky!
Konečně mám taky chvilku času sem něco napsat.V poslední době se na mě nějak nakupili povinnosti,tak jsem ráda,že jsem,ale vás poctivě dočítám ![]() U nás se aktuálně taky marodí-naštěstí se doma stíháme vystřídat,tak si nemusím brát ošetřování.Minulý týden marodil Mates (měl šílenej dusivej kašel,jinak naštěstí nic,teď rýmuje),no a momentálně teď marodí i Nika-3dny si stěžovala na bolest břicha,míň jedla a od včera má průjem a už je to naštěstí lepší+se k tomu taky přidal kašel.Ale zatím se o tu nás zvládá bez teplot a celkem i s normálním režimem. Já marodila před 14dnima-skočila na mě nějaká chřipka,tak jsem si vzala na 2dny volno a naštěstí to ze mě už taky uteklo ![]() A za týden náš čeká zápis do školy,tak jsem zvědavá,jestli Niku vezmou do školy,kam ji chcem dát,protože to není naše spádová oblast a co mám info,tak letos má být prý hodně dětí.Tak uvidíme ![]() Peeti,Evička je nezaměnitelná -taky bych ji poznala ![]() Borisko-gratuluju k synovečkovi ![]() ....no a víc si moc nepamatuju ![]() Jo a včera jsem dorazila z práce a čekalo mě doma milé překvapení-s MM jsme slavili výročí 9let,co jsme spolu,tak jsem dostala krásnou orchidejku (ale zrovna ten typ,co mi doma moc nejde ) a 2sady spodního prádla .Já mu musím něco koupit dodatečně,protože jsem se do města ještě nedostala-zvládám cesty do práce,do školky a domů a to cestou nemám žádný obchod .....na druhou stranu,dostal ode mě jinej dáreček![]() ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
31.1.2012 21:20:15
jo a, samozřejmě, také gratuluji ke všem ostatním krásným vysvědčením
![]() ![]() ![]() a i Peetince k jejich h...u![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.