| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 92812  [Dalších 91052 >>]
Paradox 15600
31.1.2012 12:42:56
Táni, brzy se uzdravte!~x~

Marci, to víš, že to má smysl. Gratuluju!~R^

Peetinko, Anetka je extra šikovná.~x~ Nedávno jsem se tak chlubila s Dor.~t~
Gora 31983
31.1.2012 12:34:03
Ahojte,

Par, Táni u vás se taky marodí? Tak vám také přeji brzké uzdravení ~;((.

Táni, u nás bylo dneska -18°C. No nevím, jak zítra dojdu do práce, má být ještě větší zima. Já už nevím, co na sebe více navléci.~7~ Zima mi nevadí, ale tyhle mrazy fakt jo.~:(

Táni ~t~~t~ , tak to je pro mě z ruky. A to by ze mě cestou zbláznili než by mě tam odvezli.~t~~t~ Ale začínám opravdu přemýšlet, že si tam zamluvím lůžko.~t~~t~

Peetinko, moc pěkná fotečka.~:-D~:-D Taky jsem to stejně jako Par poznala podle bradičky a rtíků.~:-D~:-D

Peetinko, my chodíme do školy, do školky a do práce v sedm ráno, takže nás se týkají ty hodně nízké teploty. Přes den by snad -20°C být nemělo.:-)

Anetka je šikulka.~g~~g~~g~

Par, Petře moc gratuluju.~x~~x~
Nevím, jestli má cenu se chlubit druhákem.~d~ Taky má samé jedničky a pochvalu za vzorné výsledky.~:-D Hlásil mi, že už mají někteří na vysvědčení dvojky, a hodně dětí je má právě z češtiny.

Jinak byli jsme včera poprvé ve školičce bruslení s Honzíkem. Ze začátku dobrý, ale dělalo mu ještě problém poslechnout trenéra - třeba co je pokrčit kolínka a podobně, když mu nožky ujížděly. Takže půjde do školičky až v říjnu, pokud bude chtít. Vyzkoušel si to, a snad už nebude plakat, že chce za Tomíkem na led.~:-D~:-D~:-D
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
31.1.2012 12:19:21
Paradox, Petra je sikovna. ~g~~g~~g~ Ma byt po kom, ne? ~:-D

Nase Anetka je taky sikovna. Jako hrda matka se chlubim, ze se vcera slavnostne poprve vycurala a vykakala do nocniku. ~j~
Paradox 15600
31.1.2012 12:02:16
Peetinko, já sice taky doufám, ale drží se nás to už od minulého úterka:-(

Jinak se musí hrdá matka pochlubit. Petra má samé.:-)~R^
Byli jen 4 ve třídě, tak mám radost.~b~
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
31.1.2012 11:51:10
No jo, no, jednoduche. :-)
Para, my jsme nastydle vsechny tri. Ja mam teda "jen" rymu, holky navic k tomu pekne kuckaji, maji zahlenene krcky. S Anetkou jsem diky tomu dnes pekne ponocovala. ~e~ ale pevne doufam, ze do nedele budem fit. Je teprve utery poledne. Uvidime, jak s tou teplotou. Myslim, ze ty velike mrazy hlasi hleavne pres noc. Ale porad cerpam jen z idnes. Tam je aktualne na nedeli na den napsano -8. No uvidime.
Táni+dvojčátka 7/08 38783
31.1.2012 10:45:12
To je boží fotka ~x~

Holky, jsem nasraná...taky se vám stává, že objednáte na netu něco, co je skladem a za 14 dní po výzvách vám konečně někdo odpoví, že bohužel zboží u dodavatele již není?! Bych vraždila ~o~
Paradox 15600
31.1.2012 10:25:17
Ahoj Evičko ze Stonařova.~k~
Peetinko, i tvar brady a rtů má Tvoje dcera hodně charakteristický.~;)
hádanka
  • 
31.1.2012 9:47:10
Táni+dvojčátka 7/08 38783
31.1.2012 9:08:53
změním nadpis :-) ahoj holky ~x~
Taky jsme pořád nemocní, teda kluci...už jsem druhý týden doma ~d~ Ani mi to neva ~t~ U nás v práci prý včera bylo -18 ~8~ fuj tajxl. No a předpovědi...včra večer na netu psali, že je -2 a u nás bylo už -8, tak se jim to nějak nevyvedlo ~d~

Marci, u nás se zase říká do havlbrodu nebo do bohnic ~t~

Wall, kousnutí ve školce jsme taky řešili, ale z druhé strany...přišla jsem pro kluky, seděli u svačinky a matýsek na tváři kousanec jak kráva...učka o ničem nevěděla (stále o ničem neví ~o~), ale matýsek řekl, kdo to byl a učka chlapečka pokárala...u nás to ale bylo tak, že ten chlapeček je "mučil" už dýl ~n~ Je to takový dítě ulice o 2 hlavy větší než oni a 3 roky starší...blbej život, tak si to kompenzuje jinak, jak jsem postřehla. Ale stát se může no.

Víc si nepamatuju ~8~
Paradox 15600
31.1.2012 8:59:44
Dobré ráno, ženy.:-)
My pořád marodíme~7~
Nějak o neprožívám, ale už se docela těším na to, až to skončí.
Dorotce teče z nosu a já kromě toho i pořádně kašlu.

Jitu, uzdravujte se.~x~
Já to ovšem s Brnem vzhledem k chorobám a počasí taky nevidím moc dobře.~n~
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 92812  [Dalších 91052 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.