| Peeťa+Daja+Nellinka | 63283 |
|
|
25.1.2012 10:09:19
Ahojky všem!
Tak hádanka rozlousknuta - myslela jsem si, že když jsem se tady zase delší dobu neukázala, byla jsem (a moje robátka) pozapomenuta. Tak jste mě mile překvapily ![]() ![]() Deni, tobě připadá, že je Nelča celý tatínek? Já to nějak nedokážu posoudit. Jinak náš tatínek je právě na cestě do Prahy. Nemám z toho zrovna dvakrát radost, a to hned ze dvou důvodů: - cesty jsou prý zledovatělé - cestuje s ním štíhlá kolegyně se silikonama a nejspíš pidisukýnkou ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
25.1.2012 9:52:27
Maci, tak aspoň si jí užiješ doma
Mně je po M. přes den smutno ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
25.1.2012 9:52:02
Táni a proč nedáváš klukům punčocháče do školky na hraní?
Nás učitelky prosily, abysme jim to tak dávaly, že když by měly 25 dětí převlíkat z tepláků do punčocháčů, tak ty první oblečené už budou mokré a pak se nachladí. CHápu, že to není nic moc krásného, ty punčochy, ale tak jsou ve školce,ne? |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
25.1.2012 9:14:23
Ahoj holky....občas vás dočtu, abych byla v obraze, co se děje, ale psát už nestíhám :-( Od čtvrtka jsem s klukama doma na ošetřování a říkala jsem si, co všechno doma udělám, ale prd...pořád s nima na střídačku lítám k mudře...začalo to jako nachlazení a už mají oba zánět v uchu...takže atb...do úterý mají být doma. Naštěstí si ošetřo vzít můžu a nikdo mi nedělá problém...v práci mě zastoupí kolegyně a co nemůže, řeším po mailu, takže to jde. Tady odkaz http://nase.broumovsko.cz/broumovsko/v-budove-byvale-zakladni-skoly-v-broumove-velke-vsi-bylo-otevreno-centrum-pro-rodinu.html
Apalucha - přihlašovat se nebudem, jelikož vůbec nevím, co v tu dobu bude a hlavně šetříme na letní dovču....pokud to půjde, přijedem se aspoň podívat. No a dovču vůbec nevíme, tím, že jsme koupili ještě větší auto než jsme měli, chceme vyrazit autem, ale trošku se nám rozrůstá výběr, kam až chceme dojet, od lago di garda přes jih itálie, sicílie a francie...takže nakonec to bude zajímavý, co vyberem a kde zakotvíme ![]() Školka...kluci jsou spokojení, že jsou doma. Ale p. učky jsou kravky...dávám jim teplý punčochy a zjistím, že jim pod kombošky nechají tepláky, ale se slabýma ponožkama kdybych to věděla, tak je nepřevlíkám ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.1.2012 22:51:54
Deno, zatím je doma. Jedna nová školka se tu teď od února otevírá, příští týden budeme vědět, ale pravděpodobnost je asi mizivá (berou 50 dětí ze 111 přihlášených). Pak v březnu otevírá ještě jedna MŠ novou třídu (zrekonstruovali prostory), ale ta bude jen pro 14 dětí
. Standardní zápis na příští školní rok je letos zcela bez šance, přednost mají děti pracujících matek. Soukromé školky jsou bohužel mimo naše finanční možnosti . |
| Sengam | 24288 |
|
|
24.1.2012 22:10:56
Maci, já bych ti poděkovala, potřebovala bych se vysrat z podoby a zhubnout víc jak dvě kila
![]() To je dobře, že Kubíkovi stačí i stojící kočár ![]() M. to taky stačilo ![]() Tak v půl roce se naučil usínat i v postýlce ![]() Takže žádná (ani soukromá) školka nevyšla a Evi je jen s tebou a malým doma? |
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.1.2012 21:59:51
Proč mám posílat srací nemoc do Zlína
? To byste mi asi moc nepoděkovaly.Kubík je celkem sluníčko, naštěstí netrpí na břišní neduhy (zato reflux má zřejmě taky, i když slabší než E.), večer už často usíná v postýlce samostatně . V noci kojím 2x-3x, většinou ho stačí položit do postýlky a zas usne. Zato přes den je ochoten spát v podstatě jen v kočárku (naštěstí mu stačí i stojící na balkóně).Evička ho má ráda a chová se k němu moc hezky, ale velmi těžce nese, že už na ni nemám tolik času jako dřív, nejsem ihned k dispozici ve chvíli, kdy ona chce, a dává nám to pěkně pocítit. Ale to už jsem tu myslím někdy psala... Zatím se to nijak nezlepšilo, občas jsem z ní docela zoufalá . Dává mi zabrat o dost víc než to mimino.Borisko, Kubík vážil při narození 4520 g a zaplaťpánbůh ho hrubě neodhadli . Asi půl dne před začátkem porodu jsem byla v porodnici na ultrazvuku, kde ho tipovali na 3600-3800 g. Kdyby se odhad více blížil realitě, asi by se cukali mě nechat rodit normálně. Ale přibrala jsem jen standardních 13 kg, to s váhou miminka myslím až tak nesouvisí . |
| Sengam | 24288 |
|
|
24.1.2012 21:44:29
Marci, ty máš po dvanáctce aspon den volno, já to jedu už 14 dní v kuse a to i o víkendu.
Mám toho nějak plné zuby:-( |
| Gora | 31983 |
|
|
24.1.2012 21:38:13
Borisko, ale jdi ty brepto.
Tvá váhová kategorie. 150kg snad nevážíš, ne?![]() Haflinger je nádherné zvíře. ![]() ![]() Na průdušky dr. doporučila sinupret. Stodal nepomohl, Bromhexin taky ne, tak říkala, zkusit vyčistit dutiny. ![]() Deni, aha, já právě chci taky bez isofixu, protože nevím, jestli by to k nám do auta šlo. Ale chci nějaký takový podobný typ. ![]() ![]() ![]() Par, ty taky marod? ![]() ![]() ![]() Par, asi ne. Ale budeme se stěhovat, a moje mamka si myslí, že možná až se odstěhujeme dále od vody, že to bude možná lepší. ![]() ![]() Deni ![]() , taky jsem jakási zbitá jako kůň. Ty dvanáctky mě ničí. |
| Sengam | 24288 |
|
|
24.1.2012 21:24:22
Ne, já zatím jen únavový syndrom.
Pracuji denně tak 12 hodin a zbytek lítám kolem domácnosti:-( |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.