| Gora | 31983 |
|
|
24.1.2012 19:19:51
Dobrý večer,
po dlouhé době se opět hlásím. Taky jsem dnes byla v práci. A MM dnes nebyl, bo Tomíka trápí opět (jaké překvapení) průdušky.![]() Fotečka Nellinky je nádherná. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Borisko, jezdíš na valachovi? Taky jsem kdysi chodívala ke koním, a sem tam jsme se projeli. Nejhorší zážitek byl z kopce dolů na Lumírovi bez sedla. ![]() My taky ještě novou sedačku nemáme, ale už brzy asi koupíme. Asi Cybexku, ale ještě nevím, jaké barvy, a který přesně druh. ![]() Maci, ![]() vy si tedy užíváte. Kubík má krásné míry.![]() ![]() ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.1.2012 15:03:04
Ahoj děcka,
hádanka je asi Peetina Nellinka, ne ?U nás je trochu krize, od pátku (resp. noci na pátek) mám střevní chřipku, Evičku jsem sice na víkend odlifrovala ke tchýni, ale od včerejška to má taky (naštěstí v mnohem slabší formě než já - tváří se, že jí nic není, zato já jsem hotová). Pánská složka odolává, tak jsem je poslala včera spolu do poradny - Kuba váží ve dvou měsících 6,3 kg a měří 64 cm, otesánek jeden. Já jsem za poslední čtyři dny dvě kila zhubla. Co bych za to jindy dala, že ...Postřehla jsem, že řešíte autosedačky - není to brzo? E. se zatím pohodlně vejde do britaxky, novou dostane až Kuba vyroste z vejce (což s jeho rozměry bude asi brzo ). Předběžně už jsem se taky rozhlížela, asi půjdeme do nějakého cybexu (s isofixem, auto máme jen jedno). Barvu nejspíš černou, aby ladila k interiéru . Ale zatím to fakt není aktuální. |
| Boriska- | 76544 |
|
|
24.1.2012 13:40:57
A sedačku taky neřeším a ještě dlouho nebudu. Vypadá ale moc hezky ikdyž teda ta bledě modrá
. Hezká by byla první dva dny.Tonda má 0-18 kg, myslím, že minimálně rok v pohodě ještě postačí. Má 14 kg, místa má dost. Ta naše se dá sklopit když v autě usne a to je pro mně dost důležitý. |
| Boriska- | 76544 |
|
|
24.1.2012 13:28:11
Ta je krásná
a fotečka povedená Ale netuším![]() Já v práci nejsem dojela jsem před chvílí domů a dala Tondu spát. Léčím si tu naražený záda a přemýšlím jestli je mi to za potřebí, ale asi jo ![]() Od malinka jsem chtěla mít koně a jezdit. Nešlo to, nebyla možnost. Teď jak se koně dost rozmohli jsem posledních 10 let akorát slintala a rozjímala jsem jaké by to asi bylo. No tak to od léta 1x týdně zkouším jezdit s trenérkou na jízdárně nebo v terénu. Pro toho koho to zajímá byly začátky skvělé ale poslední měsíc nějak padám , sprostě mě ten valach vyhodil prdelí až jsem letěla... Honem jsem ráno dodělávala DPH na finančák a psala obálku, že jako kdyby něco tak to za mě někdo už pošle Ale je to dobrý Ibalginová mast to zachrání.Mám rodičák do 4 let tak jsem ještě doma. Uvažuju už ale nad školkou, že by nastoupil třeba příští měsíc, uvidím.. |
| čípak jsem? |
| • |
24.1.2012 10:53:33
![]() |
| Peeťa+Daja+Nellinka | 63283 |
|
|
24.1.2012 10:29:47
A jak je... v práci??? A celkově vůbec? Doufám, že se vám daří po všech stránkách
![]() |
|
|
24.1.2012 10:28:46
Já taky... proto tu jsem
![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
24.1.2012 10:24:50
taky v práci
![]() ![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
24.1.2012 10:17:49
V práci.
![]() |
|
|
24.1.2012 8:30:54
Kde jste kdo? Hola, hola
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.