| Gora | 31983 |
|
|
22.11.2013 23:31:39
Deni, dovolím si oponovat. Tomík je, (teď cituju babičku), jakoby tatínkovi z pr.... vypadl. Má jen moje oči, stejně jako Honzík a toť vše. Honzík je prý na mě trochu více podobný, ale myslím, že je to jen tím, že má kulatější hlavu jako já, jinak celý tatínek. Ten je prostě nezapře, i kdyby chtěl.
![]() |
| Lenočka/Tez 8/08, Anetka 2/12 | 82261 |
|
|
22.11.2013 23:30:57
No nejprve jsme teplotkovali, já myalela, že má reakci na očkování po spalničkách a z vysokých horeček dostala febrilní křeče, takže nás rychlá odvážela na jipku. V nemocnici zjistili salmonelozu, takže horečky byly z toho. Po 2 dnech nás pustili, byla týden dobrá, výtěry negativní a po týdnu opět horečky, ale extremní 40-41....byla jsem každý večer na pohotovosti, za 2 dny ji nasadili antibiotika, že má zarudlý krček a horečky stále vysoké. Tak jsem pátý den jela do nemocnice jinde, do Ostravy a tam nás okamžitě hospitalizovali, vysoké CRP, šoupli nás na jipku, dostala infuze a za 4 dny nás zase pustili.
od té doby v pohodě, ale má skoro každý veče zvýšenou teplotku 37-37,5 ale většinou jen těch 37. byla jsem z toho nervozní, že to trvá už skoro třetí měsíc, tak jsme minulý týden byli preventivně na odběry a je to v pohodě, tak jsem konečně klidná. Holky berou preventivně vitamíny, tak doufám, že nás mimo nějaké rýmky nic v zimě nepostihne |
| Maci1 | 27366 |
|
|
22.11.2013 23:30:32
Deno, jsou spolu v pokoji od července. Rozsadit je nemůžu, není kam. A zpátky v ložnici už je nechci
. |
| Gora | 31983 |
|
|
22.11.2013 23:28:57
Maci, tak ještě že to dobře dopadlo
. Nám sebou takhle dobře říznul Honzík loni na dovolené na Slovensku. Uklouzla mu noha ve sprchovém koutě zrovna na ostrý kraj. Měl nateklou modřinu na temeni jak blázen, váhali jsme jestli nejet domů nebo na pohotovost, ale na druhý den v Tatralandii o ničem nevěděl. |
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
22.11.2013 23:28:29
Musím se ještě vyjádřit k té ceně - ono přijde na to, co je drahé. To je jak s botama. Jdou koupit u Vietnamců za pár kaček, ale za chvíli se rozpadnou a ještě nejsou třikrát pohodlné. Pak každou chvíli kupujete nové. Nebo jde zainvestovat do pořádných botek sice vyšší vstupní hodnotu, jenže když si rozpočítáte ty částky na dobu, po kterou ty boty perfektně slouží, už jste úplně jinde. Zjistila jsem, že nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci. Ale tohle je třeba si u těch výrobků vyzkoušet na vlastní kůži. Kolik peněz necháte za benzín a regulační poplatek při cestě k dr. Kolik peněz necháte v lékárně. Kolik peněz vás to stojí, když marodíte... A to nepočítám účinky na zdraví těch "zdravých" léků. Ale to je samozřejmě na zvážení každého.
Zjímavý odkaz k prostudování, koho zdraví zajímá: www.karelerben.cz. A teď už konec zvonec. ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
22.11.2013 23:28:18
Maci,
naprosto chápu, hlavně, že ty dětičky jsou tak nějak více nerozbitné, než se na první pohled zdá ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
22.11.2013 23:28:08
Marci tak Tomášek mi teda přijde celý ty ( je to ten starší, že jo?
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
22.11.2013 23:26:07
Maci oni už spí spolu v pokojíku?
Bych je po takové akci rozsadila ![]() Kubík je divočák ![]() Hlavně že se mu nic nestalo. |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
22.11.2013 23:25:42
Peeti a dáváš colostrum tekuté nebo ty prášky? Já měla pro Máťu tekutý a když jsem ho ochutnala, tak jsem se divila, že je schopný mi to vypít :-( U vás je ale nějaký hnízdo lr, ne?! Mamka, když byla na školení, tak tuším Jihlava nebo Třebíč.
|
| Gora | 31983 |
|
|
22.11.2013 23:25:15
Lenočko, co Vás trápilo? Já tě asi na FB nemám, tak vůbec netuším, že jste tak moc marodili.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.