Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
22.11.2013 21:47:29
ahoj holky...tak uvidím, jestli jsem se správně přihlásila, už to neumím
![]() Trošku jsem vás dočetla ![]() Děti teda rostou šíleně, fotečky krásný ![]() Info od nás jsem doma, bez práce...jak byl Matýsek hodně nemocný, nevzali mě od září zpět do školky a sehnat něco jinýho je nad možnosti...buď nic není nebo to nemůžu vzít kvůli vyzvedávání kluků ze školky :-( Aspoň jeden den v týdnu jezdím učit děti plavat, ve středu jsem rozdávala první vysvědčení ~z a pokud při mě budou stát všichni svatí, dodělám kurz cvičitele plavání. Mám poslední rok školy, tak to snad taky už nějak dám...pokud nepůjdu dál, uvažujem už taky, že bysme příští rok šli pro mražáčky...pokud půjdu ještě do školy, mražáček se odsouvá K tomu se starám o babču, co s námi bydlí...už jí je 82, tak to taky začíná být "sranda":-( Jinak klukům dám odklad...sice jsou šikovní, ale takové to sociální mají někde jinde. Myslím, že jim to jedině prospěje. Jsou to prckové, Kryštůfek se teď teda nějak vytáhl, ale na 5-leté prohlídce měl 110cm a 17 kg a Matýsek 105cm a 14 kg ![]() |
| balka+Marťa10/06+Marek08/08 | 41742 |
|
|
22.11.2013 21:47:02
Jo s tou smrtí to máme u nás taky. Nedávno jsem jela na služební cestu do Barcelony, bylo to na 5 dnů. Tak dlouho jsem ještě nikdy nebyla pryč. Tak povídám, Martinko, mám smutnou zprávu. A ona - ty umřeš? Anebo se pořád ptá jestli umřu dřív než ona.
|
| balka+Marťa10/06+Marek08/08 | 41742 |
|
|
22.11.2013 21:44:55
Wall L trénujem taky. Mareček taky chodí na logo. Momentálně ho nejvíc baví trénovat právě L - to koupíš jedlý papír, kousek ulomíš, on si ho nasliní, nalepí na horní ret aby koukal navrch a pak ho musí tím jazykem sundat a dát do pusy. Sice spotřebujem poměrně dost papíru a navíc Martinka to samozřejmě musí dělat taky - šíleně je to baví - ale zas takovéhle metody jsou úplně super
![]() Para taky tam to číslo mám ![]() Lari, no Niki je prostě nádhernej kus baby, po mamince ![]() Martinka asi bude nosit brýle. Doufám že se jí nebudou smát. to má po mně. |
| Paradox | 15600 |
|
|
22.11.2013 21:44:41
Larinko, jo jo, to já jsem taky už loni slyšela od třídního Petry na schůzkách. Mimochodem, její třídní má 34 let. Že o ni projevují kluci zájem a jí se zapalujou lejtka. Řekl mi to před ostatními rodiči. Tak jsem mu otvětila, že to má po matce a od té doby mám klid.
![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
22.11.2013 21:44:25
wall,my začínali cvikama právě na jazyk,aby se pořádně rozhýbal před tím, než s budou trénovat jednotlivý hlásky.Ty cviky ti klidně můžu poslat-má se to trénovat před zrcadlem a Máťu to fakt bavilo se na sebe u toho dívat
![]() ...a já mám u svých příspěvků taky nějaký číslo a taky netuším o co jde? ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
22.11.2013 21:40:33
Jsem šla hodit sprchu a dočítám-koukám,že debata se tu už krásně rozjela
![]() Para,máš pravdu-ono to tak strašně letí, že mi nepřijde,že jí teď bylo už 8 let a co se týká kluků-myslím, že v tomhle směru si s ní asi vážně užijem, protože už teď je u kluků ve třídě středem pozornosti (ani nevím čím je tak zaujímá? ), na rodičáku mi teď o tom povídala i učitelka, jak jí to právě dělá dobře,že se o ní dohadujou, píšou jí milostný psaníčka a nosí dárečky .Ani se nenadějem a bude tu opravdová puberta se vším všudy a to teprve asi bude mazec ![]() Wall, Jiřík už taky "dospěl",má už taky jinej výraz než jak si ho pamatuju, co jsem ho viděla posledně. A na logopedii chodíme taky-Máťa udělal velký pokrok během 2 návštěv, prý je to studijní typ (dokonce logopedka říkala,že pokud bude zralej ve všech oblastech nevidí důvod mu dávad odklad,ale uvidíme po zápisu do školy a následné návštěvě v PPP).Diagnóza byla dyslalie-měl problém s dosazováním hlásek c,s,z a č,š,ž-to už umí dobře a dává si velký pozor v mluvení a sám si řekl,že už chce nacvičovat na R-takže teď doma trénujem BeDušku atd.![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
22.11.2013 21:39:13
Wall, téma smrti je u Dor taky na pořadu dne. Neptá se ovšem, jestli umřu, jen mi tak napůl oznamuje "taky umřeš, že jo?"
![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
22.11.2013 21:38:15
Par, mělo by to být číslo tvé registrace. Čím nižší, tím dýl tady strašíš.
![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
22.11.2013 21:36:48
Balko, nech na hlavě, ono je to nutné. Pravda je, že moje máma mi neřekla skoro nic. Ale to byla chyba. Já tak konám hlavně v sebeobraně.
|
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
22.11.2013 21:36:24
Par, mám husinu, když to čtu a to mám tak 10 let čas.
My máme rozhovory typu proč se s tátou nemazlíte, proč nemám sourozence, umřeš? já nechci aby jsi umřela. Jirka klasicky patlá. Nemá správně osvalený jazyk, při řeči ho vystrkuje, prská a slintá. Když chce, tak mluví dobře, ale třeba L neřekne a neřekne. Stále H. Mám několik učebnic, tak trénujem, protože nás objednali až na začátek února (volala jsem v září). Ale nejsem odborník, tak nevím jak na to. Momentálně ho nejvíc baví stát před zrcadlem a dělat držtičky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.