Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
19.11.2013 22:54:58
Lari, tak teď už se zase pořádně nadlábneš
![]() A do práce budeš chodit až do konce? Barunka je sice holčička, ale nemyslím si, že by byla nějaká hodnější než byl Maty ![]() V noci spí hůř, častěji se budí, přes den toho nenaspí stejně. Takže uvidíme, co se z ní vyklube. Ale za odměnu je, jako každé chtěné dítě ![]() ![]() Maci aha, tak to je fakt začátek ![]() Ale u Matyho mi hned na prvním screeningu řekli, že to bude chlapeček. Bára se nám schovávala až do 22tt ![]() Kolik má sestra roků, že ještě nemá děti? |
| Paradox | 15600 |
|
|
18.11.2013 21:43:07
Dobrý večer,
nakoukla jsem, abych se přidala ke gratulantům. Larinko, Maci, úžasné zprávy! ![]() ![]() Přeju Vám i mimouškům hodně vitality. ![]() ![]() V sobotu jsme byli v Ikea v Brně a úplně neplánovaně jsme se tam potkali s Peetinkovic. Bylo to milé. ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
17.11.2013 22:59:48
Deno, mně se právě při pohledu na tu fotku úplně vybavil Matýsek v mladším věku
. Jsem dnes 10+0, takže opravdu ještě nevím, co čekáme, a je mi to tentokrát naprosto buřt (vzhledem k tomu, že už mám holku i kluka). Takže si to asi ani nenecháme říct a bude překvapení .Oblečení ještě všechno mám, pořád to schovávám pro sestru, kdyby se náhodou rozhoupala a nějakého potomka si pořídila, ale jsem rozhodnutá se toho tentokrát už zbavit, zabírá nám to víc než polovinu sklepa. |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
17.11.2013 11:48:37
Deno,Barunka je fakt krásná a koukám, že po všech těch strastech je to asi holčička opravdu za odměnu,co?
a jsou si s Matym opravdu hodně podobní - ani se nedivím, že jí Paradox říká paní Matýsková ![]() Mě konečně ustupují pomalu nevolnosti a vrací se mi moje ztracená energie,takže opět můžu "normálně" fungovat. Zrovna dneska mířím do práce,tak doufám,že bude klídek a ne jak je to v poslední době,že opravdu nestíháme. |
| Sengam | 24288 |
|
|
16.11.2013 22:55:32
Maci, jsou si hodně podobní
![]() Paradox Báře sem tam řekne paní Matýsková ale úplně stejní nejsou![]() A tušíš, co čekáte?Nebo to bude překvápko? A co si víc přeješ? ![]() Oblečení máš schované? ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
16.11.2013 22:52:04
Deno, příště už budeme na 100% zodpovědní
.Fotka je krásná, zdá se mi, že jsou si v obličeji docela podobní. A ke kojení gratuluju ![]() ! |
| Sengam | 24288 |
|
|
16.11.2013 16:19:15
Maci, nikdy neříkej nikdy
)Nebo už bude pro jistotu antikoncepce? ![]() My se máme super, Barunka roste, je to miláček a já pořád kojím ![]() Matyho jsem nekojila skoro vůbec, ale ona je savec, tak si to užívám ![]() Tady jedna sourozenecká fotka ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
15.11.2013 19:16:07
Deno, no to si piš, že je to už naposledy
. Jak se vůbec máte, co Barunka? |
| Sengam | 24288 |
|
|
15.11.2013 10:51:21
Téééda, Maci, Lari mooooooc gratuluji, to je náádhera, jak já bych byla znovu těhotná
![]() ![]() ![]() ![]() Užívejte si to, třeba je to už naposledy, i když .... ![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
30.10.2013 11:35:46
Maci, Larinko moc gratuluji a držím palce, ať je Vám celou dobu co nejlépe a vše v pořádku.
![]() ![]() ![]() ![]() Pumpi, to mě mrzí, že to špatně s přítelem dopadlo. ![]() ![]() ![]() Poslední dobou má pocit, že co kolem slyším, tak je těch rozpadů a rozvodů, čím dál více. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.