| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 92812  [Dalších 92282 >>]
malá hádanka :-)
  • 
29.10.2013 16:02:13
Bingo!!!-a myslím,že trojmaminek se nás tady sejde víc :-)
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
29.10.2013 15:52:14
No, ja to vim naprosto presne. Jsi miminko!!!! Jen teda jsem v soku ci asi tady ze srpna... Nejaka nova trojmaminka????
malá hádanka :-)
  • 
29.10.2013 13:54:19
Edit+K8/05+N7/08 88811
11.10.2013 14:29:08
ahoj holky,
vidim že řešite odklady. Tak Talinku to taky nemine, na pětilete měla 102cm a 12,6kg. Chytra je jak opice , vzhledem k asistenci Karolininých D.Ú. Sčita a odčita na prstech, zna celou abecedu . Logo jdem za týden neumi Ř, a par pismen ještě neni 100% zafixovaných.
Larinka+3svišti 55666
9.10.2013 19:00:19
a ad logopedie - snad to u nás nebude na dlouhé trénování. Máťa skvěle spolupracuje,jen teď dotrénujem c,s,z (což máme zkoušet do příští návštěvy,když si dává pozor,tak mu to jde dobře),pak najedem na č,š,ž a hlavně kombinace těchto hlásek v jednom slově,což je ten hlavní problém. A prý pak už budem trénovat nácvik na R a Ř. Všechno je to formou hry, jeho to naštěstí baví, úplně se teď změnil v tom,že krásně spolupracuje, je víc komunikativní a hlavně ho začalo bavit dělat nové věci - baví ho se učit novým věcem :-)
Larinka+3svišti 55666
9.10.2013 18:58:04
Když ona nemá být ani po kom moc velká-já sama se svými 152 cm kariéru modelky rozhodně neudělám ~b~ ~j~

bien+Kája08/08 95624
9.10.2013 18:44:25
Ahojte. ..
Po dlouhé době se hlásím...
Koukám,že resite vysku a odklad. Kája nám teď roste cm za měsíc.. ještě v srpnu to vypadalo, že mu vyjde zimní oblečení z loňska,teď to vypadá,ze budem muset na nákupy..
A odklad je u nás jistej... logoskolka sice pomáhá hodně,ale furt má co dohánět... na druhou stranu je v dost věcech napřed.. jde mu matika (chápe sčítání,odcitani a nasobeni) a exceluje v sociální komunikaci..ty jeho perly poslední dobou....jednou to vydám...
Gora 31983
8.10.2013 12:02:07
Ahoj holky,

taky stále řešíme odklad a u Honzíka je asi taky jasný. Občas má problémy s ř a r, je hodně citlivý a trochu pomalejší. To co byl měl umět u zápisu asi umí, myslím tím, počítání, barvy, tvary, co je která skupina věcí, ale on se i pořád hrozně stydí, a to ho brzdí. ~d~

Larinko, to je Nika vážně celkem malinká. Nám měří Tomík v devíti letech 150cm. Ale on je podle doktorky opačný extrém.

Honzík je na kluka taky celkem malý. Na pětiletce měl 110cm a 18kg. Nic moc míry. Někdy si říkám, jestli nemá Tomík nějakou poruchu růstu, že je tak vysoký - je o pár cm vyšší než o rok starší spolužáci.
Boriska- 76544
8.10.2013 10:59:59
Ahoj holky,
koukám, že řešíte odklad školy...... jdu kousek dočíst. Než dočtu hlásím, že na pětileté zjistila dr., že Tonda špatně vidí~e~. Tak máme nakonec brejličky a na každém oku 7,5 dioptirí~8~~8~~8~
Já na si na něm ničeho nevšimla, normální dítě, reaguje na obrázky v knížce, kreslí, běhá, nemžourá, nenaklání hlavu, nezakopává... no prý se to stává, že se na to přijde takhle pozdě.
Jinak taky mě vyděsila, že si ho píše jako adepta na růstový hormon....~8~ má 104cm a 17kg. Bude ho teď sledovat. Byla jsem z pětileté tak nějak na~v~~d~.
Ale pokud nic jinýho je to ještě zlatý:-)
O odklad nejspíš požádám, sice už umí počítat,to pochytil doma od kluků, ale po sociální stránce je to cíťa, ale učitelka říkala, že se to může rychle spravit. Navíc bude do školy dojíždět autobusem, takže ten odklad vidím docela reálně.
Paradox 15600
5.10.2013 10:19:59
Peeti, máš pravdu, ovšem já jsem byla v jejím věku o 7 cm vyšší, Petra dokonce o 9 cm.~d~ A taky to, že už to chtěli řešit doktoři, dospělo k tomu, že jsme nějaké to vyšetření radši absolvovali.

Ad zahrada. Zatím místo sklizně mažu po večerech mm ramena Ibalginem.~t~ Přeházel chudák tuny hlíny, stal se už odborníkem na tvorbu krajiny.~k~
Kdo má zájem, může sledovat, jak pokračujeme. Dnes budu přidávat další fotky:

http://zahrada42.rajce.idnes.cz/
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 92812  [Dalších 92282 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.