| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 92812  [Dalších 92232 >>]
bien+Kája08/08 95624
9.6.2013 18:31:20
slava nazdar vyletu...
Uz kolem druhe hod.to v praze nevypadalo tak pekne,jak bylo na apaluse..ale cestou do brna zas azuro..

Holky,dik za krasnej vylet..vsem..
Jmenovite pak Monist za pohadkovej les.byl super,promakanej..a ty pametni listy,myslim,ze se nad tim budu dojimat jeste po letech..parada..

Peeti-za vzornou organizaci..misto nadherny a presne odpovidajici pozadavkum,krasne jsi predvybrala..a podezrivam te,ze mas prsty i v objednavce pocasi,ktery se vyvedlo na 1ku..

Wall- za odvoz nasi malickosti..

Reni-za odvoz nasich skromnych majetku..

A vsem ostatnim za skvelou atmosferu..se mi ani nechtelo dom..

Ac jsem se puvodne obavala,ze je to posledni apalucha,decka se uz domlouvali,kdo pojede pristi rok..jen nevime,jestli nas vezmou s sebou..

Bylo krasny je sledovat spolu..kdyz holky vyrazily s kocarkama na spacir,kluci se mecovali,zavodilo se,malovalo se..uz sou celkem parta..
Jutta+L08/08+K04/10 59122
9.6.2013 17:52:29
Ahoj Monist :-)

Snad ten déšť u vás brzy ustane, ty předpovědi znějí děsivě.

My jsme taky v pořádku doma, venku je teda stále horko, prakticky celou cestu nám svítilo slunko a přestala nám fungovat klima, tak jsme se pěkně potili ~o~

Jinak ještě jednou díky vaší rodince za zorganizování toho kouzelného lesa, bylo to super a bezva památka. A z Lukáše roste šikovný a sympatický chlapák ~R^~s~
monist 73073
9.6.2013 17:22:16
Ahoj,tak my dojeli v poradku.
Akorat teda u nas cele odpoledne leje a leje.nikdy zadne pamatky po tom super pocasi co bylo na apaluse.
Strasne radi jsme vas vsechny videli a bajecne si to uzili:)
Larinka+3svišti 55666
25.5.2013 11:12:00
Tak si apaluchu parádně užijte-my budem tou dobou ve Vimperku, bude to taková dámská jízda ~b~ - chlapi k tomu jaksi nemají cítění,takže když už se jdou pyšnit na soutěž jaké mají šikovné dcery,tak je to pak přestane po chvíli bavit a už by jeli domů a vznikají z toho zbytečný žabomyší války.Tak se i docela těším,že si od nich trošku "odpočinu" :-) .....byla jsem takhle odpočívat před čarodejnicemi na zumba víkendu a takhle báječně jsem se neměla už hodně dlouho. Není nad to občas od těch chlapů vypadnout :-)

Jinak koukám,že ostatní sem už vůbec nechodí~a~
wall123+Jiřík8/08 73574
25.5.2013 7:04:39
Leni, jede se víkend 7-9.6.
Zrovna po mailech domlouváme podrobnosti.

Tady řediteluje starší paní před důchodem. Je děsně akční a její názor je, že dneska jsou maminky moc ochranitelské a děti málo samostatné. Jirka byl už loni jako maláček a z těch 20-ti děětí smutnilo jedno. Je to hrozná škoda, protože jezdí do Sloupu v Čechách a to je, podle mě, nejkrásnější místo v ČR. Tady nemáme klasické jehličnaté lesy, skály nic.

My jsme taky teď marodili. Jiřík měl angínu a já zánět dutin. On měl jeden den teplotu a po 14-ti hodinách spánku byl ok a já se z toho hrabu ještě teď. Doktorce se nelíbil jeho krk, tak mu ještě udělala výtěry a výsledky budou v úterý. Je fakt, že ty uzliny má jak křepelčí vejce.
Larinka+3svišti 55666
24.5.2013 21:23:17
Wall,tak s těmi silnými osobnostmi vím o čem mluvíš-Máťa takový moc není,ten je celkem přizpůsobivý a taková puťka,ale Nika je pravý opak,takže občas je to ~o~

Teď zrovna marodíme-dneska jsme se vydali k dr. kvůli už měsíc trvajícímu pokašlávání a dušnosti,která začla po viroze před měsícem. Na poslech nic,při kouknutí do krku taky nic,tak nás zastupující dr.poslala na rtg plic a dutin a ejhle-Nika má zánět dutin. Jak před měsícem měla rýmu,tak jí tam nějak uvízla "zamrzlá" v dutinách,tak se to musí přeléčit atb.Takže snad se to stihne do další soutěže a ona bude mít klid.Jen musí být týden doma,takže jen budem jezdit na tréninky.Vůbec by mě nenapadlo,že by to mohlo být zrovna tohle,protože rýmu nemá,teplotu vlastně taky-v podstatě vůbec nic krom pokašlávání ~a~

Jinak moc děkuju za pochvalu-mě se její koníček moc líbí,navíc jsou opravdu šikovný,takže jako mamka se pyšním ~k~ - příště přihodím medaili naší "síňky slávy" ~b~

A u vás teda školka v přírodě opravdu není?-to je velká škoda. U nás se nic takovýho nekoná,učky si to netroufnou s nimi takhle jezdit na víc dní. Maximálně jezdí na jednodenní výlety.

A kdy vy vůbec jedete na apaluchu????
wall123+Jiřík8/08 73574
24.5.2013 20:25:29
Ahoj Leni,

obr gratulace té tvé veleúspěšné mažoretce. Vybrali jste jí super koníčka.

U nás. Kvůli epidemii spály je zrušena školka v přírodě, takže velký smutek. Holky představte si to. Chlap jede zítra na motáž do Francie a Jirka by odjel na švp. J8 bych tu byla přesně týden úplně samotinká. ~q~

Jinak jsme se teď oba léčili z nějakého hnusu, oba atb. J8 už mažu zítra do práce a Jirka v pondělí do školky.

Jinak teda můžu říct, že z Jiříka se klube pěkně silná osobnost a čeká mě hodně práce.
Larinka+3svišti 55666
21.5.2013 8:47:39
Ahoj Ženy!

Jakpak se máte? Myslím,že pomalu a jistě se vám blíží termín apaluchy :-) - doufám,že si to letos zase pořádně užijte,vyfotíte spousty fotek a pak je zveřejníte alespoň na fb,abych se mohla mrknout, když nemůžem přijet - budem tou dobou buď ve Stochově nebo v Karviné (už si totiž přesný termín apaluchy nepamatuju), tak si na nás alespoň vzpomeňte:-)

A jakpak se mají nová miminka?Co starší sourozenci-srpňátka? A jak se vůbec všichni máte?
Gora 31983
29.3.2013 20:39:58
Agath, tak to máte super.~R^ Já tedy na masáže zatím nechodím, zatím chodím co čtvrt roku na rehabilitace - elektromasáže, cvičení a podobně.
agatha2 74661
29.3.2013 19:24:50
a ad cvičení - je fakt důležité se naučit správně cvičit, pak to opravdu pomáhá
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 92812  [Dalších 92232 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.