| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 92812  [Dalších 92222 >>]
agatha2 74661
29.3.2013 19:23:59
Marci,

můj strýc je rehab. masér, je nevidomý a masíruje úplnou klasiku, žádné relax. masáže apod., takže chodíme k němu, pokud chodíme.....jinak já mám problémy s páteří obecně, nosila jsem v dětsví korzet na páteř, takže já toho mám více....ale je pravda, že v posledních letech mám problémy hlavně v oblasti beder, tak 4x do roka mi tam fikne a pár dní jsem úplně v řiti a pak to zase jakžtakž funguje~d~....a ad práce, tak já vždy dělala v kanclu nějakou administrativní pracovnici a nějaké zásadní problémy jsem neměla, musím mít kvalitní židli, musím sedět opřená, sem tam se protáhnout a jde to....
Gora 31983
29.3.2013 14:46:29
Ty masáže, to máš nějaké speciálně napsané od rehabilitačního lékaře? Mně je zatím zakázal.
Já cvičím asi špatně, protože jsem si sice zpevnila břicho a záda, ale bolest je teď posledních pár dnů dokonce horší. Ale půl roku se zdálo, že to trochu pomáhá, tak nevím.

A neporadili ti lékaři jako práci dělat? Mně jen zakázali dělat dvanáctky, nosit těžké věci a vyhnout se fyzické námaze, takže v práci budu mít asi padáka. Netuším, jakou práci dělat, abych neskončila ještě hůře. Je to katastrofa, jak člověk nevydrží půl hodiny sedět, chodit či stát, co? Připadám si jako stařenka.~Rv
agatha2 74661
29.3.2013 13:07:28
Agath, když už tě tu po dlouhé době vidím, chtěla bych se zeptat. Jak máš taky špatné ty ploténky, cvičíš? A jestli ne, zhoršuje se ti to nebo to máš stejné? Chodíváš na rehabilitace nebo kontroly? Moc otázek, že? Já nad těmi potížemi poslední dobou moc bádám. Ani nevím, jakou práci s tímhle hledat

Marci,

momentálně delší dobu necvičím a díky tomu problémy mám~7~
když poctivě cvičím, je to výrazně lepší~R^
hodně dobré a to jediné, co mě baví, je plavání~R^
na RHB chodím cca 1x ročně, loni jsem nebyla a je to znát, takže čekám, až skončí s RHB má máti a půjdu si také pro žádanku
nejlépe mi je, když cvičím, plavu a chodím 1x týdně na masáž
má 61-letá máti byla dokonce kdysi i na operaci s výhřezem ploténky a je na tom po této zdravotní stránce daleko lépe než-li já, ale také cvičí každý den večer u TV, 1x týdně chodí plavat a 1x týdně chodí na masáž, holt, má disciplínu, kterou já postrádám~d~

Takže asi tak, snad jsem na nic nezapomněla:-)
Gora 31983
29.3.2013 12:20:45
Ahoj,

úplně jsem zapoměla pochválit jak nostalgickou fotku Peetinky, tak sportovní od Larinky. Chválím a tleskám. ~R^ ~g~~g~~g~

Agaht, u nás je to s Honzíkem to samé. Moc sportovec není, nějak moc ho to zatím nenadchlo. Kolo zatím ještě teď u něj nehrozí. Ono je sranda s ním i na tom kole odrážedle. Je jak Hrušínský z Vesničky střediskové. Kochá se krajinou. A to doslova. Pomaličku si to šine, když uvidí nějaké broučky, tak zastaví a sleduje, jak pochodují po chodníku. Pak si všimne pejska, ptáčka, tak opět stojíme a sledujeme faunu okolo.

Agath, když už tě tu po dlouhé době vidím, chtěla bych se zeptat. Jak máš taky špatné ty ploténky, cvičíš? A jestli ne, zhoršuje se ti to nebo to máš stejné? Chodíváš na rehabilitace nebo kontroly? Moc otázek, že? Já nad těmi potížemi poslední dobou moc bádám. Ani nevím, jakou práci s tímhle hledat.~7~
agatha2 74661
29.3.2013 11:10:20
ahoj,

Larinko,

gratuluji úspěšné mažoretce~R^

Jinak u nás teda taky pěkně chumelí, mazec, no~d~

Ad kolo - u nás letos určitě koloodrážedlo, u tchánů máme malé kolo po Lukim, a Alex má k němu vysloveně odpor:-) ona není moc sportovní typ, takže to nebudeme lámat přes koleno a letos bude ještě lítat na odrážedle a kolo pořídíme asi až příští rok....jinak 16-tku má dobrou, měří 110 cm, zkoušeli jsme u kamaráda, ale prostě na ní nechce jezdit a fertig~l~:-)

Holky,

hezké Velikonoce~3~
Maci1 27366
29.3.2013 11:03:20
Kolo je určitě šestnáctka, E. měří asi těch 110 cm. Možná se minimální výška sedla u různých značek liší. Zdědili jsme ho, takže na výběr nebylo.
My už jsme cca před třemi týdny, když to ještě vypadalo, že už bude jaro, optimisticky uklidili sáňky a vytáhli kola, E. už byla taky jednou jezdit, ale od té doby je tu opět "ladovská zima". Momentálně hustě sněží, je tu asi 10 cm sněhu, o víkendu se chystáme ještě na lyže.
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
29.3.2013 9:28:32
Jinak co se tyka snehu tady na Vysocine, no comment. Je to horsi nez v pulce ledna.
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
29.3.2013 9:27:01
Deni, to me samo taky napadlo - si ho nechat pro vnoucatka :-), nicmene mi to bylo zatrzeno (kym asi), protoze a) je moc velkej, a tudiz by zabiral moc mista, b) jsme ho prodavali i se sedackou jako set (jde na nej nacvaknout) a ta uz by byla za x let k nicemu. :-) Jinak co pujde, to schovam a nikam dal neposlu. Kdyz vidim, jaky poklady taha tchyne po mm a svagrove z pudy a jak jsou z nich decka hin a jak si muzou u babicky vyhrat, je to zuzasny. Navic ta nostalgie! ~:-D

LAri, diky za vysvetleni, tak takhle je to! Tak to gratuluju na dvakrat. :-)

Maci, nase Evicka ma uz od lonska sestnactku. Na zem dosahla v pohode, i slapala, ale to kolo na ni bylo celkove jeste tezky. Teprv letos myslim bude resne.
Larinka+3svišti 55666
29.3.2013 8:32:11
Maci a nemáte spíš kolo 20´´ ??? - my totiž tu 16ctku máme a tam Mates dosáhne nohama na zem a přitom on je tady ze srpňat jeden z těch menších. Nikola jezdila vloni na 20 a sotva dosáhla na zem a to měřila cca okolo 110cm
Larinka+3svišti 55666
29.3.2013 8:30:27
Peeti,oni soutěží ve dvou různých kategoriích-s hůlkami a třásněmi a navíc pak i se sólovkami (ale to je soutěž teprve čeká na konci dubna)-a přivezly si právě 1.místo s třásněmi a 2.místo s hůlkami. A řekla bych, že rodiče ty soutěže prožívají mnohem víc než děti ~b~ .... a abych v tom dojetí nebyla sama,tatínek oželel svoji výstavní poličku na modely mašinek (putovaly do krabice) a teď je to taková vitrínka slávy naší Nikči ~:-D

a ad odrážedlo-my měli opravdu to malý, takže už se mu na tom vloni blbě jezdilo, na jaře konečně osedlal kolo,že se na něm naučil i šlapat, takže teď je z něj velkej cyklista a bude drandit takhle :-) ..... takže všechno "nepotřebné" putuje zase o dům dál
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 92812  [Dalších 92222 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.