| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 92812  [Dalších 92182 >>]
Evča76 75359
15.1.2013 13:53:22
Jen jsem nakoukla při kojení :) zkusila, jestli jde vložit fotka z facebooku..a jo.. jde :) mějte se krásně.. děvčata.. musím zas letět.. pro děti do školy a školky :)
Paradox 15600
31.12.2012 21:35:55
Ženský, tak ať je 2013 pro vás i vaše blízké šťastný a plný dobrých zpráv a příjemných překvapení.
Ať se tady na jeho sklonku sejdeme a můžeme si říct, že to byl dobrý rok!

Všechno nejlepší, baby!
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
28.12.2012 23:46:49
Jo, Larinko, o těch hláškách u stromečku ani nemluv. Co z té naší Evičky padalo... ~t~~o~ Miluju tu dětskou upřímnost. ~;)
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
28.12.2012 23:42:36
Ahoj holky,
taktéž jsem ostuda včas nepopřála krásné Vánoce, tož aspoň klidný konec tohoto roku, úspěšný vstup do nového a hodně štěstí po následujících 368 dnů! ~x~

U nás proběhl Štědrý večer v poklidu, holky dostaly jeden veliký (opravdu veliký) společný dárek - zahradní domeček, z něhož jsme je v půl desáté v podstatě násilím tahali, aby šly spát, jinak nějaké drobnosti - knížky, serepetičky do vlasů a tak. Radost velká. :-)

Pak následovalo klasické popříbuzenské kolečko, které proběhlo až na malý zádrhel též v poklidu (děti už můžem bez řevu nacpat do auta kdykoli a nikdo už cestou ani nezvrací, to je pohoda ~2~) V čem spočíval zádrhel? Na Boží hod jsme dopo odjíždeli k našim (70 km), tam dle plánu měli přespat (mezitím ještě odpo vykonat návštěvu mé druhé babičky, to je dalších 30km tam a 30 zpátky), odtud jet na Štepána dopo rovnou ke tchánům (40 km) a až 27. dopo pak domů (35 km). Nevyplatí se nám vracet se na noc domů. Nalítali bysme šílenejch kiláků a zabili moře času. No a my tedy dorazili k našim, vylezli za vraty z auta, vyndali holky ze sedaček a mm začal tahat z kufru batohy a tašky. Říkám mu, aby batohy nechal, že pro ty se vrátíme později, ať vezme hlavně tu krabici s dárkama. Podíval se na mě, do kufru, na mě. A bylo jasno. Dárky (všechny! pro naše, pro tchány, babičky, švagrovce, neteř a synovce) zůstaly i s krabicí u nás ve Stonařově v obýváku. To je tak, když jsem všechny tašky až na tu velkou krabici připravila do chodby. S krabicí se mi tahat nechtělo a nepředpokládala jsem, že zrovna tu zapomene mm doma. ~o~~8~ Jediný dárek, který jsme měli s sebou, byla motorka pro synovce, a tu jsme vzali jen proto, že ji za mnou Anetka furt nosila, abysme ji nezapomněli dát do auta. ~k~ Takže se po obědě mm projel dalších 140 km mimo plán (Jako už jen pomyšlení na to, že budeme objíždět ty haldy příbuzných bez dárků a pak to absolvovat jindy ještě jednou, bylo nad moje síly). ~4~

Tak tedy šťastný a veselý Nový i nový rok. ~v~~;((

Gora 31983
27.12.2012 14:58:32
Dobrý den přeji všem,

také se s velkou omluvou připojuji až dnes s přáním hezkých povánočních dní.~x~

Máme trochu podivný prosinec, což u nás samozřejmě není velkým překvapením. Před Vánoci jsme museli na pohřeb, pak jsem ještě dva dny před štědrým dnem onemocněla, na štědrý večer v noci dostal Tomík čtyřicítky, takže docela divočina.~e~
Ale to nám nijak nezkazilo radostný štědrý den - sledovat ty naše dva tygry při tom těšení na večeři a dárky nám to vynahradily.~:-D

Honzík si původně přál pod stromeček jen dort a novou velkou ledničku plnou jídla, ale naštěstí si na to nevzpomněl, a byl spokojený se vším, co dostal.:-)

Larinka+3svišti 55666
27.12.2012 14:11:29
Ahoj všem!

Dodatečně Vám taky přeju krásné svátky.Letos jsem nějak vánoční vzkazy nestíhala dávat nikam,protože mě 23.večer po všech přípravách na štědrý den skolila viróza včetně horečky,a od tý doby se to se mnou táhne a ne a ne to přeprat.Včera to vyvrcholilo večer tím,že mě rozbolelo ucho a já měla zánět středního ucha,který mi od počátku bolesti za 3h prasknul bubínek sám.Takže jsem se tu večer sesypala a ~n~.Dneska jsem navštívila ORL a vyfasovala svoji první neschopenku.Takže jsem doma minimálně do konce příštího týdne a snad se do tý doby konečně vzchopím.Děti zrovna s taťkou vyrazily otestovat Máťovi nový brusle na stadion.Chtěla jsem být u toho,ale tak snad příště~d~. Až na tuhle pohromu svátky proběhly v poklidu. Děti z dárků nadšený (je to snad rok od roku lepší,jen asi letos mám pocit Nika naposled věřila v Ježíška),jen Máťa pak prohlásil,že prý dostal málo hraček~b~.Příští rok hold budu muset víc naslouchat jeho dušičce a vykoupit celou hračkárku ~k~

Tak snad vy všichni ostatní se máte lépe a vánoce jste si užili jak se patří a do nového roku všem přeju,aby byl lepší aspoň o trošku než ten letošní a vkročili jste do něj tou správnou nohou! ~;((
Paradox 15600
26.12.2012 21:23:45
Ahoj ženy:-)

Jaké jste měly vánoční svátky?
Cítila jsem se trochu provinile, že jsem sem nepřišla popřát, ale koukám, že nějaké hromadné akce se tady stejně nekonaly.~;)

Stejně jako se (opět) neuskutečnil ten plánovaný pražský sraz. Já teda podotýkám, že jsem v Praze byla 15.12., ale jeli jsme s mm a holkama a chtěli jsme si to rodinně užít, tak jsem to ani nehlásila.
Byl to nejhorší den, jaký jsme si mohli vybrat. Měli jsme naplánováno několik zastávek na výstavách a podobných zajímavostech. Bohužel zrovna v tu sobotu celou Prahu pokryla ledová vrstva tloušťky 1 cm, což bylo na těch žulových kostkách opravdu výživné.~8~
Chtělo se mi plakat. Mm se smál a pravil, že na ten výlet aspoň do smrti nezapomeneme. A měl pravdu.~k~

Štědrý večer u nás proběhl v klidu a pohodě. Petra dostala nový mobil a pár prkotin. Dorotka spíš menší dárky jako vybavení do kuchyňky, plastelínu a nějaké jiné hračky. Přála si pouze Hello kitty. Koupila jsem jí licenční, mrňavou, za skoro čtyři stovky, kterou odložila ad akta, páč prý je moc tvrdá a dlachmá se s druhou, divnou, ale měkkou, kterou jí někde u Vietnamců koupila švagrová. Tož tak.~2~

Ženský, kdyby se tu přece jen někdo ukázal, přeju Vám, ať poslední dny roku prožijete podle svých představ.~x~
Doufám, že se tady ještě do Nového roku sejdeme.~;)
monist 73073
24.12.2012 12:30:05
Krásné a pohodové Vánoce všem:-)
Sengam 24288
24.12.2012 10:27:12
Přeji všem krásný Štědrý den a celé svátky vánoční ať jsou v klidu, bez stresu a shonu~z~~z~
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 92812  [Dalších 92182 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.