| Gora | 31983 |
|
|
22.3.2014 7:31:29
Maci, se zaměstnatelností si vůbec nedělej hlavu. Vždyť máš ještě pár let čas se nad tím děsit.
Navíc, teď z vlastní zkušenosti vím, že práce se sehnat dá, ale nejdůležitější jak jsi na tom se zdravím. Což bohužel dělá problém mě, takže jsem opět doma.![]() Maci, jo, to je ten správný název. Muchnička.![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
21.3.2014 23:08:08
Wall, třeba to přijde, až se situace usadí
. Máte už nějak vyřešenou péči o Jiříka? Úplně bez tatínka předpokládám nebude, ne?Paradox, zahájila jsem právě 3. trimestr. Asi bych si to měla užívat, protože je to už fakt naposledy, ale nějak to nestíhám. Občas na mě padá depka, jak to budu zvládat, jestli budu po devíti letech doma ještě vůbec zaměstnatelná, jestli to utáhneme finančně atd. Kubík teď prochází klasickým obdobím vzdoru, Evička se sice trochu zklidnila, ale pokud je unavená nebo hladová, je s ní pořád dost těžké pořízení. Do školy asi tak na 80% půjde (pokud mi to nerozmluví v PPP, kam jdeme zanedlouho na konzultaci). Chce tam, těší se, intelektuálně ani sociálně by problém mít neměla, učitelky ve školce ji velmi chválí a v kolektivu je zjevně dost populární (což po mně fakt nemá ). Jen právě ta emocionální složka mi dělá trochu těžkou hlavu... |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2014 22:58:16
Wall, moc tě obdivuju, že jsi to dokázala rozseknout
. Já bych tohle nedokázala. Jak kvůli klukům, že jsou na manželovi závislí stejně jako na mě, tak kvůli sobě, protože jsem hrozný slaboch. Navíc momentálně zase bez práce. |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2014 22:56:26
Maci, pičurka je jak píše Wall - muška. Je to taková malinkatá potvůrka, ale dost nebezpečná.
![]() Par, právě že tahleta potvora nebodá nebo to vůbec necítíš, že by bodla. Ale ty následky . |
| Paradox | 15600 |
|
|
21.3.2014 22:05:22
Maci, jak se dari Tobe?
![]() Picurka bude nejaka hodne zakuklena nadavka pro bodajici potvoru. ![]() |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
21.3.2014 22:05:00
Maci, pičurka je nějaká muška.
Zatím nikoho nemám a ani s tím moc nepočítám. Potřebuju si uspořádat život a zařídit bydlení. Na chlapy nemám čas a energii. Navíc musím dát prostor Jiříkovi, aby si zvyknul, že jsme bez tatínka. Mám špatné svědomí vůči němu, ale to co se za posledního půl roku událo u nás doma už bylo k nežití. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
21.3.2014 21:49:45
Ahoj, zdravím všechny
.Wall, i z diskusí bylo zřejmé, že tvůj chlap je pěkný dáreček, ale připadalas mi odhodlaná to s ním vydržet. Tak hlavně ať se daří . Moc bych ti přála, abys našla někoho použitelnějšího (pokud se tak už nestalo ).Lari, chudák Matýsek . Ale hlavně že je už OK.A Marci, co je to pičurka? To jsem v životě neslyšela . |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
21.3.2014 21:04:43
Ahoj,
Par, díky. Jiřík zas naopak. Věčně si stěžuje, že si s ním nechce nikdo hrát a jsou na něj všichni ošklivý. Myslím si, že je to taky nějaká známka nezralosti. Zatímco ostatní vrstevníci už jsou v hrách klidnější a mají je vymyšlené, on dělá kraviny a ruší je. |
| Gora | 31983 |
|
|
21.3.2014 20:06:26
Jejda, chuďátko malá.
Honzík si mi zrovna před pár dny stěžoval, že u nich ve školce se holčičky nechtějí vůbec s klukama hrát ani bavit. Mají to ty naše děti těžké. A to ještě před rokem se některé holky na Honzíka věšely a objímaly ho. Má v tom teď taky trochu zmatek.![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.