| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 92812  [Dalších 92022 >>]
wall123+Jiřík8/08 73574
5.11.2012 19:59:15
Monist, moc gratuluju k chlapečkovi. Nejsem si jistá, ale tys holku moc nechtěla, že?
agatha2 74661
5.11.2012 18:14:17
Monist,

gratuluji ke chlapečkovi~p~~;((

A mmch, již se ví, co to bude u Denů?~s~
monist 73073
5.11.2012 15:00:46
Tak aktuální novinka od nás-bude to chlapeček~;)
monist 73073
31.10.2012 13:58:00
Evčo krásné~;)
Evča76 75359
31.10.2012 13:36:41
nová ikonka :)
Boriska- 76544
26.10.2012 20:11:27
Fajn, že je malá takový spáč a jedlík~;), je vidět, že se má dobře~:-D

U nás sněží....
Boriska- 76544
26.10.2012 20:09:16
Evčo,
já nedávala nikomu nic navíc, žádné očkování. Ale je to mé přesvědčení~d~, taky mi nešlo o peníze... prostě věc názoru a přečtení vícero článků na téma očkovat navíc či ne. Hlavně mimina, které už toho maj tak dost. A vzhledem k tomu, že nejstarší očkovaní nebyli u Tondy jsem to už neřešila. Akorát jsem teď Frantovi připlácela ve 14 letech nějakou lepší vakcínu myslím na tetanovku??? teď nevím, byl k tomu přidaný černý kašel. A uvažuju před odchodem na střední dát ještě žloutenku. Jinak Tonda nemocnej téměř nebyl.
Chjo chtěj nám tu sloučit gympl s učňákem do jedné budovy, stejní učitelé....~8~~8~~8~. Osmiletej ruší, takže pokud bude chtít Franta pokračovat bude muset do klasického prvního ročníku je jich totiž ve třídě jen 12. Uvažuju nad dojížděním kluků do okresního města. Jiřík tam bude dělat přijímačky na osmileté na jaře a Franta je jakoby v devítce. Takže by na gymplu pokračoval tam, nebo dáme úplně jinou střední. Ještě že jaro je daleko... Dojíždí už oba, jen by to bylo o 30 minut dál.
agatha2 74661
25.10.2012 21:38:54
Evčo,

rotaviry dávala Jutta malému, tak zkus se zeptat jí...

Jinak přeji, ať je i dále dobře a vše funguje tak, jak má~;((~R^
Evča76 75359
25.10.2012 19:55:24
díky moc holky..

Borisko, to je síla.. ty nemoci teď řádí.. tak snad už máte vybráno!!!

Já se taky bojím, aby děti něco nepřinesli.. zatím je to v mezích normálu.. :)

Pořád čekám, kdy začne aspoň Petřík žárlit.. vyvádět.. ale zlobí tak jako před tím. Docela se snaží, když ho krotím, že vzbudí Evičku.. ale taky Evička je asi dost zvyklá.. ona asi i z bříška. :) Petřík tu kolem ní jezdí na motorce.. na odrážedle.. a ona spinká.. když spí, tak spí.. asi :D Jinak je docela hodná.. Jen prdíky nás trápí.. tak občas bulí.. a kroutí se.. ale asi tak nějak normálně.. a kojení.. to kojení :) KOjim po 2h.. někdy dám i dřív.. je nenajedená.. (Ale známe už od Petříka..) dr. byla nadšená.. že přibrala 370g za 2týdny.. nevím.. jestli je to takový zázrak.. ale zatím to stačí.. tak uvidíme, jak to půjde dál..

Chtěla jsem se zeptat.. dávali jste někdo očkování na rotaviry? Máme tu novou dr..jak jsme se přestěhovali, a ta nám to očkování doporučila. Tak právě nevím.. musí se to dát v 8týdnech. a pak ještě přeočkování.. o peníze ani nejde.. PETŘÍK a Ani to nemají.. ale právě to prý doporučuje, kvůli starším sourozencům.. kteří to můžou přinést domů..
Poraďte.. holky :)
agatha2 74661
22.10.2012 15:31:18
Ahoj, holky,

Evčo,

moc gratuluji k Evičce~p~, moc krásná fotečka, tak ať se daří~R^~;((

Maci,

s kočičkou mě to mrzí~6~

Borisko,

mladému blahopřeji, nás to čeká 14.listopadu~;), budeme slavit už 10.11. neb kromě Lukášových patnáctin bude mít 11.11. Zdeněk čtyřicítku, takže bude velký mejdan~w~~v~

Jinak u nás nic nového, trochu jsme předělávali obývák, bylo zapotřebí vyrobit nové prostory na mé knihy, tak máme další knihovnu a šest nových polic~8~

Luki nám příští pondělí odlétá na týden do Bulharska - byl vybrán do jednoho anglického projektu a pojede na stáž, bude bydlet v místní rodině a se žáky z dalších států budou týden debatit v AJ na téma historie hraček v rodné zemi, tak jsme na něj pyšní~R^

O víkendu máme u nás Veletrh hraček, tak v sobotu vyrážíme, bude tam mít vystoupení Dáda, tak se Sašenka těší~s~

Tož se tu všechny mějte pěkně~3~

[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 92812  [Dalších 92022 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.