| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 92812  [Dalších 91862 >>]
wall123+Jiřík8/08 73574
19.9.2012 20:42:48
Peeti, vždycky jsem si mužskou pozornost užívala. Hygiena povoluje nošení obyč snubních prstenů, takže každý vidí, že jsem vdaná a já i přes flirtování s každým kdo má zájem, nehodlám opouštět rodinu. Užívej si pozorností, v dobrém ti závidím a přeju ti to.
Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 68073
19.9.2012 20:40:01
Goro, ne ne, vsak jsem psala, ze jsem se JA blbe vyjadrila. :-)
19.9.2012 20:38:54
Wall, to je jasny, uniformy rajcujou. Letuska nebo servirka, lodicka na hlave je asi tahak pro muzske oko. No co, jsi krasna zenska, tak si ty pohledy uzivej! ~b~ Skoda jen, ze manzel je slepej a nevidi, co doma ma. ~o~
U nas je to ted presne naopak. Meli jsme nedavno takovy dulezity hovory H a od te doby nestacim koukat, jak po mne jde. ~m~ ~:-D
Gora 31983
19.9.2012 20:35:41
Peeti, pardon, poslední dobou jsem ještě více mimo než jindy.~f~~x~
wall123+Jiřík8/08 73574
19.9.2012 20:17:37
Peeti, není šance, že mě potká v civilu a oči mu vypadávají, když mě vidí v uniformě servírky.

Je to úplně úžasný pocit. Normálně mám na sobě neforemné bílé triko vel. L a kalhoty o číslo větší, culík a lodičku na hlavě.

Pak si vezmu na salonek lodičky, společenské kalhoty a halenku s výstřihem a chlapi si můžou vykroutit krky, když běžím přes jídelnu. ~t~

A další věc je, že jim dám navíc 2 knedle, pořádně poleju omáčkou a leží mi u nohou. Vždyť to znáte. Mužský a jídlo. ~w~
19.9.2012 19:39:08
Goro, diky za tipy. Ty chrastitka me pobavily, spatne jsem se vyjadrila. Jasne, ze dvoumesicni mrne nic jineho nebere, a kdovi, jestli je berou i ty chrastitka. Myslela jsem s cim si nejvic hrali v obdobi behem prvniho roku (tedy v nasem pripade v obdobi do pristich Vanoc). A typicky klucici hracky sonduju proto, ze ma starsi sestru, takze takovych univerzalnich nebo holcicich uz maji dost.

Lenocko, nadherne holcicky, vsak uz jsem je pochvalila na FB. :-)

Ke kombinezam - vse rozstipl mm - ukazal totiz oba obrazky Evicce, ktera pry se ji libi vic. No a kterou si asi tak vybrala... Ruzovou! Anetka jieji nadseni pro ruzovku sdilela, toz je rozhodnuto. A jen tak pro uplnost - ja byla spis pro tu s kostickama. Ale kdyz mame to dite s vlastnim nazorem.. :-) Dekuji vsem za hlasovani v ankete. ~x~

Domecek mam vyhlidly tento:

Tady je jeste vic obrazku:
http://www.hracky-radovanek.cz/eshop/5964-smoby-zahradni-plastovy-domek-sm241.html

Oteviraci okna a dvere, parapet v okne, klicek a zvonek, to musi mit uspech. :-) (Pokud babicky a dedove prispejou, asi bude nas.)

Ad platonicka laska, Agatha to vyjadrila naprosto presne. Wall, a az nakoupis elegantni garderobu, mladochovi oci rovnou vypadnou z dulku.~g~

Lari, at jsi brzy zdrava!

wall123+Jiřík8/08 73574
19.9.2012 18:43:20
Lari, tak se brzy uzdrav.

Agatha to napsala přesně. Malý flirt neuškodí a mému sebevědomí pomůže. Nehodlám se s ním "kamarádit". Ani jsem se nedívala jak se jmenuje. Radši. ~;)

Peeti, taky bych vzala tu tmavší. My máme kombinézu z loňska, nějak jsem neodhadla velikost, tak jí bude mít letos. Zimní bunda se mi přihodila na jednom výprodeji u Vietnamců. Tak jen boty a kalhoty. Spíš potřebuju nutně oblíknout sebe. Loni jsem byla mimo z nástupu do práce a hadry neřešila, ale letos bych se ráda trochu vylepšila. Začala jsem, kdysž jedu autem, nosit zas podpadky, tak pořídit oblečení tímto směrem.
Larinka+3svišti 55666
19.9.2012 11:10:33
Ahoj holky!

Jsem dneska doma-položila mě střevní viróza chycená od dětí (teda nezvracím,ale včera jsem dorazila večer z práce a rodičáku tak,že jsem sotva došla a lehla a už se nezvedla,jak mě bolely šíleně svaly a klouby,dneska jsem jak po opici),takže mám čas vás dočíst-v práci to nějak nestíhám,navíc když nakouknu,tak tu živo není.

Peeti,za mě bych brala taky tu tmavší s kostkama-asi z důvodu praktičnosti~t~,domeček doma taky máme,ale ten vyrobil sám MM,děti v něm v létě hospodaří,mají tam židličky,stoleček,tabuli,takže je od nich aspoň klid.Není teda ještě úplně hotový,i když se to plánovalo,tak snad za rok ~d~

Deni,jsem moc ráda,že zatím všechno klape jak má ~s~-a co ten D.zase vyvádí???

Wall,já to mám taky tak,že když můj vztah neklape jak by měl,tak automaticky nějak moje podvědomí,srdce se rozhlíží jinde .....v tuhle chvíli naštěstí ale si nemám nač stěžovat (ťuk,ťuk).A rozhodně napiš víc~;)

no a další si už opravdu nepamatuju,jdu zase zalehnout dokud můžu~3~
Gora 31983
19.9.2012 11:01:35
Lenočko, krásné fotky.~:-D~:-D~:-D
agatha2 74661
18.9.2012 22:31:08
Lenočko, čau:-)

holky jsou krásné~s~ a malá už je velká, když jsem ji viděla, byla ještě miminečko~p~

Wall,

proti troše nevinnýho flirtu není možno nic namítat~g~obzvláště nedostává-li se pozornosti a zájmu od drahé polovičky~;)

Deni,

gratuluji ke krásným výsledkům, jsem moc ráda, že vše probíhá, tak jak má - budete chtít vědět pohlaví nebo se necháte překvapit?
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 92812  [Dalších 91862 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.