| Hwezdi. | 65579 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:49:43
Keris ahojjj
. Ty Viktorky jsou asi nějak hodné nebo co![]() ![]() |
| Hwezdi. | 65579 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:48:40
Natali, opravdu to počasí hlásí
, jestli jim skutečně předpověď vyjde, to nevím .Babičku ti klidně půjčím, ona je tak moc aktivní, že by zvládla i u vás uvařit atd. , já od propuštění vařila jen jednou zatím, v neděli k nim zas jedeme na oběd. Všichni mě šetří, starám se jen o malou napůl s přítelem . |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Fajn pátek :-)3.10.2008 12:48:33
Natalii, ty lahve potom využiješ i třeba na čajík.
![]() Ahoj Hwezdi ![]() Naše Voktorka je taky zlatíčko.Pořád spinká a vzbudí se jen na kojení.Po něm chvíli kouká a zase usne.a když nespinká tak jen tak pozoruje co se děje. Zakňourá si jen u prdění a to jí stačí párkrát protahnout a vystřelí jak z děla ![]() Jsem zvědavá jak dlouho ji to vydrží. |
| natalii + 09/08 | 55289 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:46:11
Hwezdi,fakt má být zase tepleji?To by byla paráda...:-D Hned jsi mi zvedla náladu.A babičku závidím,nechceš mi jí půjčit?
![]() Já jdu nakrmit a pak půjdeme na chvilku ven,doufám,že se Kubí aspoň prospí venku,má červený oči z toho,jak je pořád vzhůru. ![]() |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:44:05
Hroší,u Kuby ještě slzičky nebyly,díkybohu.Jak se znám,tak bych si slzičky vzala oc k srdci a řvala taky.
A Kuba se až na dnešek vzbudil o půlnoci,než jdu spát,pak ve čtyři a pak až v osm.V noci vydrží dýl nejíst.A co dáváš za UM? |
| Hwezdi. | 65579 |
|
|
Fajn pátek :-)3.10.2008 12:42:20
Ahoj holky, hezkej den přeju
![]() Malá zase usnula, tak nahlížím, co nového. Babička mi ráno přivezla nákup a přijela uvařit na dva dny, přítel je v Brně kvůli studiu, tak celkem pohoda . Malá je stále hodná, furt by jen jedla a když usne, tak opravdu pořádně tvrdě spí ![]() . Žádné neduhy nás zatím netrápí, tak nevím, co psát ![]() , ale ono to přijde.Příští týden má zas přijít babí léto, tak se už moc těším, že budeme každej den s kočárkem venku než nastane skutečnej podzim a zima . |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:42:03
Eeko,ne,mám dvě.Mně se nechce od Aventu kupovat jich víc,když mi pak budou k ničemu,až z nich odroste.Nebo tak mi to řekli v lékárně,že až bude potřebovat tu větší,tak tyhle nevyužije.A když mu dám jinou,tak ty mají zase větší dírky v dudlíku a Kuba se mi pak pořád topí v mlíku...
A už se to Emmě zlepšilo?u nás už je vidět zlepšení veliký,když to nestřídáme.:-D A díky rource a Baby Calmu už není ani to bříško tak hrozný. ![]() ![]() |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:41:38
Eeko, jednou v noci? To by malé nestačilo... holky, já nevyvařuju po úlně každým krmění z lahvičky, vymyju ji vřelou vodou...taky musím si nakoupit víc lahviček, ale nevzpomenu si, když su v obchodě a byla jsem v něm zatím jednou....Tady leje a leje...
Aeko a když ti malá plače hladem, tak ji rpostě nedáš? to bych nemohla, Emča hlady je schopná i brečet se slzičkama... |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:11:57
leo, taky věším narovnaný, krom třebas moje pyžamo, tom i je fuk... ale raději peru častěji a je to... ale musím žehlit, michal do právce nosí kalhoty a košile, tak je to potřeba, aby měl v čem chodit :o()
Právě, když jsem měla ten začínající zánět, byla jsem strašně ráda za všechny rady, i kdyžto dopadlo jak dopadlo.... |
| Lvice+lvíčata | 73763 |
|
|
Re: SMS od Želvičky3.10.2008 12:07:16
Hroší, to je jasné, být sama doma a nemět si celý den s kým promluvit je děsné a aspoń se máme kde poradit, když si nevíme rady.
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.