Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:54:32
zelvi - predpokladam ze nahou te spat nenechaji, takze urcite tak 2 dostanes.
ja jich teda nejak hafo ani nepotrebovala, jen 3. A i kdyz jsem mela svoje, tak mi bylo lip v tech nemocnicnich ![]() |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:53:34
petule hrozne se krade.
Vcera v TV jsem se az pobavila nad tim co se stalo - duchodci vyhrabali z pod matrace celozivotni uspory asi 400 tis a ze je pujdou dat do banky.... tak se vypravili, ale cestou si to rozmysleli a do banky je nedali a radeji sli na nakup do kauflandu a co se nestalo? ))Ty telata si povesili kabelu na vozik a nekdo jim ji vycoroval. Tak jsem si zanadavala jak jsou ti duchodci fakt uplne pitomi!!! Tim neomlouvam zlodeje, tem bych usekala pazoury, vydloubala oci a nakopala do rozkroku. |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:32:46
Leo, jak to mají ve Zlíně s košilemi? Dávají nebo musím mít hafo svojích???
|
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:21:11
Holky ted tu byla sousedka zda mam kocarek. Tak ji rikam ze jo ale projistotu jsem otevrela nasi misnost co mame pres chodbu zamcenou a kocarek tam stal. A ja se ji ptam proc se pta a ona ze on ji u bytu nestoji. A jelikož v chodbě stal jeste druhe sousedky kocarek tak se slo i za ni a ona ho ma taky fuč. Takže náš barák navštívili zloději :( Ještě že já měla kočárek pod zámkem jinak bych taky o něj přišla :( Teď ho mám projistotu v předsíni a bude tam stát furt :(
Já se nestačím divit co vše se krade :( |
| Lvice+lvíčata | 73763 |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:12:12
Deni normálně, tam po propíchnutí hned dají naušničky. Já to sice neviděla, ale vzali si ji a asi po pár minutách my ji donesli už s naušničkami.
|
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:09:12
Holky shanim pro eli puncochace ale zda se me ze jsou nejak drahe za kolik kupujete puncochacky vy???
|
| Lvice+lvíčata | 73763 |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 16:09:08
u nás se pouští i o víkendu, 2x denně je vizita na mimča i na mamče, aspoň na rizikovém kde jsem ležela já
jsme zpátky, přibraly jsme 220g za týden a máme porodní váhu 2780g, za týden se máme přijít pro jistotu překontrolovat jak přibýváme Deni, mě dali v porodnici lih a 24 hodin předem jsme je namočili, já je tam měla skoro 2dny, protože jsem nevěděla přesně kdy mě pustí. Po píchnutí to nekrvácelo, ten den jsme nekoupali a ošetřuje se to lihem na pupík a nám to asi z nečistot z koupání začalo před 2 dny červenat a dělá se tam hnis. Dostali jsme dneska na to mastičku Framykoin od doktorky, mělo by se to s tím vyléčit. |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 15:53:29
deny diky ti moc za info
|
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 15:40:17
a koukam jak deticky uz krasne nabiraji
a zakulacuji se. |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny1.10.2008 15:37:28
Petule - muze to brat neomezene dlouho.
leo - kdyz ty usi pichali - tak propichli a hned se tam strcila pak nausnicka? krvacelo to? Jak to vlastne delaji? ja bych to rada realizovala v dr ted 8.10. Vendul - fany byl extremne plactivy a drazdivy a trvalo to vice mene az do 2 let!!!! Udajne v motole je nejaka specialni poradna pro takoveto deti. Dnes tam tak fuci - na dalnici jsem s autem nadskakovala jako na trampoline. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.