| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 66012  [Dalších 65472 >>]
Lvice+lvíčata 73763

Re: Pozdrav od Martiny

1.10.2008 11:05:09
kojíme ~:-D tak jsme spokojeni

Keris, mě takhle neprospíval ten první kluk. On byl 5 dní po porodu na jipce a na UM a navíc je tehdy krmili z flašky a když jsem ho začala kojit tak pil jen co teklo a pak řev, tak jsem mu dávala druhý prs a to byla chyba, měl nadýmání jak blázen a nepřibýval. začala jsem ho dokrmovat a odmítal ode mě pít a neporadil mi nikdo, doktor mi nevěřil, že mám moc mlíka až jsem to zjistila sama, jak je to s tím mlíkem a zrušila jsem mu UM a jen kojila a přibýval.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590

1.10.2008 11:03:54
ta já nevím, ale mě mlíko teklo i samo z prs, ale přitom i když jsem kojila víc než hodinu (malá pila, bylo to poznat), tak mi pak pořád brečela hlady... tak já věřím v to, že mlíko může být nějaké slabé... a podle barvy sjem poznala, že tahá i zadní mlíko, ono to přední a zadní má jinou barvu...
Vendula+Viktorka 32541

1.10.2008 11:01:22
Jo a s tím mlíkem - myslím, že mám dost a stačí jí (jen můj odhad) - ještě ke konci kojení jí to zaskakuje a topí se v tom, takže teče určitě. Zítra jdeme do poradny, tak se zeptám. A děkuju za rady, je to super, tak se někde vypsat.
A zjistit, že je na tom někdo stejně ~;) (ne, že bych ti to Eeko přála :-) )
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590

1.10.2008 11:01:22
čauky holky, fotky krásný!!!!

Emi má taky problém občas, když je přetažená usnout, ale neuspávám na ruckách, nechám ji vyřvat v postýlce (pokud neřve dlouho a hystericky, to ji pak vemu samozřejmně...) nechci si ji naučit na to, že se bude uspávat na rukou a poslední dobou po tak 10min vytuhne....

Dneska se mi u krmení durch pokajdila, tak pod sprchu zadek, u utírání se mi počůrala a jak byla najezená, tak se mi trochu pozvracela...

Jinak dnešní a včerejší noc super, zase spala skoro 4h a ty dva dny, co byla pořád vzhůru a plakala, nevím proč... ale musím zaťukat, je to pryč.... ráno sice čumákuje, ale neřve jak tygr... a spinká i přes den zase víc než 15min.. asi ji něco trápilo, nějaké bolení si myslím, že to bylo bříško... byla zvyklá pořád kakat a teď kajdí fakt tak 2-3x denně, ale konečně prdí dost. Před tím ji nešlo ani pořádně se vyprdět a mělaúplně červenej skoro popraskanej konečník od tlačení :o( Ale infadolan pomohl...
Vendula+Viktorka 32541

1.10.2008 10:59:19
Tak podle mně ji fakt nadýmání netrápí, kadí, prdí, že by se starý chlap nemusel stydět, říhá o stošest... Větry měla a vím, jak to u ní vypadá. Podle mně je to jen jakási "nálada" - pokud to u takové prďoly můžu takhle nazvat?
Eeko, co s ní děláš? A jak dlouho to už trvá?
Keris 73432

1.10.2008 10:56:58
Eeko, mě tohle řekli tenkrát v porodnici a potom i pediatr.Že je mléko slabé, že mu prostě nestačí, nebo že ho mám málo.Ale jak to opravdu bylo to nevím.
Keris 73432

1.10.2008 10:54:38
Vendul, Filip sice pořád cucal ale oravdu jen cucal a to já nevěděla.Mléka bylo málo a asi slabé, protože nepřibíral a spíš měl prso místo dudlíku.Musela jsem začít dávat UM a prdíky měl šílený.Nic nezabíralo, jen rourka a to taky ne pokaždý.
Lvice+lvíčata 73763

1.10.2008 10:43:20
Vendul, mlíko je přední a zadní. To přední teče, když malou přiložíš a to je právě hodně sladké a způsobuje nadýmání, tak se doporučuje pokud děti nadýmá před kojením odstříkat a to zadní je to co si musí vytáhnout pak z prsu a to už nenadýmá a obsahuje tuk a děti po něm jsou klidnější a napapané.

Musím jít malá se vzbudila a jdeme dneska na 12 do poradny, tak zase asi až přijdu.
Lvice+lvíčata 73763

1.10.2008 10:39:10
Keris, poslední den v porodnici nám píchli ouška a neplakala vůbec. Mnohem horší to bylo jak jí druhý den stříhali tu uzdičku v puse a třetí den pupík, ten asi bolel a to plakala dost a měla jsem sebou i dudlík, ale nakonec byla 2 hodiny přisátá, aby neplakala, aby jí ten pupík nekrvácel.
Vendula+Viktorka 32541

1.10.2008 10:38:50
Keris, a víš, čím to u Filipa bylo? Nebo jen takové období a přešlo to?
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 66012  [Dalších 65472 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.