| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 66012  [Dalších 65452 >>]
Lvice+lvíčata 73763

Re: Pozdrav od Martiny

1.10.2008 10:11:48
Nahrala jsem par fotek do alba

Tady jedna nase fotka nase spici princezna

Lvice+lvíčata 73763

1.10.2008 9:58:42
Keris já chodím do kurzu AJ se učit, máme to v práci skoro o polovinu levnější než normálně, přispívá zaměstnavatel a teď už to je poslední kurz tento rok ta učebnice se dokončí.
Peťule, Elí, Áňa 25771

1.10.2008 9:55:33
Deni mam dotazek. Ty probiotika třešnovy muzu davat dlouhodobě?? Nebo jen po dobu davani tech antibiotik??
Lvice+lvíčata 73763

1.10.2008 9:54:58
želvi, mě by to bylo taky líto, kdyby nemohl MM k porodu. Máš to holka těžké, snad to zvládneš.

MM nemohl být u porodů kluků předtím a ani do porodnice se nepouštělo a teď sám říká, že to bylo nádherné tam být a že už chápe proč si ty ženské pamatují ty porody...že si pamatuje míru i váhu malé a kluky si nepamatuje a je to tím, že tam byl. Prostě je to prožitek na celý život a já osobně bych se snažila MM vysvětlit, že nic důležitějšího neexistuje ani peníze, které utečou ten den.
Bibi-bari 12410

1.10.2008 9:51:33
Deni, tohle mi nemusíš vykládat, mě je to jasné. Ale ten můj chlap má fakt tvrdou palici a některé věci mu asi hůř docházejí, bohužel ted není na příjmu, jinak by asi chudák taky vyslechl. Achjo. Však zvládnout to musím i sama, že, ale trošku to zamrzí (docela i dost, že???). Ale stejně se na malého těším, tak či tak.
Deni+František+Ella 13842

1.10.2008 9:42:56
zelvi na penize bych se vyprdla, mozna je to posledni ditko ktere se mu narodi, tak nejaky 4,5 tis je proti tomu uplny nic.
Bibi-bari 12410

1.10.2008 9:37:17
Keris. díky. Pak se určitě ukážu a pochlubím i s malým ~j~
Keris 73432

1.10.2008 9:32:47
Želvi,tohle znám moc dobře.I když to nemám takový extrém jako ty.Ale MM jezdí pozdě z práce a kolikrát mu ještě někdo zavolá a přijede až v noci.O víkendech musí často dělat taky.Štve mě to ale věděla jsem do čeho jdu a on si taky snaží urvat čas jenom pro nás.Holt je živitel a jinak to nejde.
Ale s porodem by mě to hodně mrzelo , kdyby tam nebyl.
To ti držím palce ať to tam sama zvládneš a jste brzy domaR^~s~
Bibi-bari 12410

1.10.2008 9:18:27
Jo hlídání mám zařízené. MM chtěl být u porodu a taky mě to štve, ale co dostal tu práci, tak si někdy říkám, že ho nepoznávám, vím, že je to za dobré peníze, a když by si vzal ten den volna, tak by přišel o 4,5k za ten den, ale zase si říkám, že prachy nejsou všechno. ~;((
Keris 73432

1.10.2008 9:15:19
Želvi, tak to je naprd~;((Pro mě byla přítomnost MM to nejdůležitější.
A co kluci, máš pro ně hlídání?
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 66012  [Dalších 65452 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.