Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bettinka(Majda12/03 + Tom5/08) | 33629 |
|
|
Re: Pozdrav od Martiny30.9.2008 22:50:00
A pro porovnani vam sem jeste davam Martiny Tomaska a meho ctyrmesicniho Tomaska, ktery ma 8300g a 69cm!
![]() ![]() Mejte se krasne a at vam to s mimiskama slape. ![]() |
| Bettinka(Majda12/03 + Tom5/08) | 33629 |
|
|
Pozdrav od Martiny30.9.2008 22:47:35
Ahoj holky, dneska jsem se sesla s Marťou a jejim Tomaskem.
Zatim je porad bez internetu, ale uz se na tom pracuje a je to otazka dni, tak se vam pak urcite ozve. Moc vas pozdravuje a ja vkladam par fotek jejiho Toma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 21:46:38
Berry - Želvička taky furt 2v1. Nejpozdějc ve čtvrtek nastupuje na vyvolání...
Já vám ještě hodím tabulky ať jste v obraze a jdu do hajan, stejně všechny chrníte nebo kojíte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Berry & berušky | 8026 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 21:28:07
Eeko, vezmi, díky, už se na vás těším
Používáš ty popoliny separačky? Bych ti je dala, leží mi tu k ničemu...Zdenčo, ach joo, tak to je teda záskok v pravou chvíli:-( Tak Leničce domluv,ať už tě nenapíná;-) Co Želvička? Byla tu dnes? |
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:46:39
holky kolik má mimčo vypít při každým kojení zhruba ? 60 ml ?
|
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:20:29
ëeko aha tak tam jsem byla jen vzdy na skok ja chodila do listopadovek :(
|
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:14:06
On bude srazík??
|
| Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 | 26863 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:13:32
Eeko,
se srazíkem řájňat si nejsem jistá, Oli je ještě dost malej, uvidím... tak bych ti to poslala na účet - pošlu ti svou adresu! začala sjem dneska Oliho budit na kojení, max. po 3 hodinách - výsledek je, že celej den pořádně nespal, je protivnej...tak nevím... |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:12:55
Deni - no asi mi nějaké výmluvy budou prd platné. Že se mi blbě dýchá je jasné, páč mám blbý tlak a s rozostřeným viděním - mám oboustranný zelený zákal, tak na to je asi taky neutáhnu... Fakt už se tomu musím smát...
Naštěstí malinkou furt cítím se hýbat a to mě trošku uklidňuje... |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 20:08:45
koukam ze nekdo zalozil diskusi "zabaveni miminka" - jako na zavolanou - to jsem zvedava co budou radit a obslehnu to!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.