Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 19:14:39
holky kolik je tak hlenovky?
|
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 18:48:08
Ahojda. Se moc omlouvám, ale jsem celý den v pr.. a to doslova
Ráno jsem šla k dr. s tím, že mě na tuty pošle na to vyvolání, ale byl tam zástup neb moje dr. je nemocná. Tak mě přesvědčovala, že porod je na spadnutí a že každou chvíli musím porodit sama. jsem se jí snažila vysvětlit, že to mi ta moje dr. říkala už před čtrnácti dny a furt nic a že říkala, že když do dneška neporodím, tak mě pošle na vyvolání jako u Petříka. No a ona, že to vidí jako zbytečné, protože placenta už je zašlá, voda skoro žádná a všechno je připravené... No ohromně mě to uklidnilo No a na další kontrolu mě poslala do porodnice a tam mě objednali na pátek. Nějak jsem to nezvládla psychicky, fakt jsem věřila, že se to už dneska vyřeší... Tak jsem si odpo alespoň zašla ke kámošce, takže jsem ani nestihla poreferovat :( Jestli je něco nového do tabulky, tak mi prosím písněte, nějako nemám sílu dočítat ![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Viktorie Anna30.9.2008 16:30:18
Hwezdi, krásná :)
Tohle povlečení jsme měli taky :) |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 16:29:50
Tygri, to má Eeka pravdu, ono prostě jde o tu tloušťku.
¨Babulo, řekli nám to v porodnici. Jirka tohle nosit nemusel. Ten měl kyčle IIa, Jeník má IIc, takže má tohle abdukční balení. |
| Hwezdi. | 65579 |
|
|
Viktorie Anna30.9.2008 16:29:05
Zatím aspoň fotka Viktorky
![]() ![]() |
| babula2 | 54925 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 16:23:27
Holky, tak díky za uklidnění.
Jo a chtěla jsem se ještě zeptat.Vidím, že tu řešíte široké balení. To dáváte, protože vám to řekli doktoři nebo jako prevenci? Když Adámkovi v porodce vyšetřoval doktor ultrazvukem kyčle, tak říkal že je má v pořádku. A na další kontrolu jdeme až za tři týdny. Ale já mu to pro klid duše stejně střídám. Když je doma, tak se snažím mu dávat látkovky. |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 16:08:45
Tygri - k širokému balení - dr. mi říkala, že nejlepší jí přijde - jednu přehnutou nebo dvě nepřehnuté látkovky a plenkové kalhotky - to vše na jednorázovou plínu. Sice je to obr bakule, ale v těch šesti týdnech už by to mohlo být ok a nemusely by se dávat další pomůcky (Frejkova peřinka, třmínky atd.).
|
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 16:07:06
ahoj hwezdi,vítej doma
![]() ![]() eeko, a sou dobrý na šir.balení ?? ja se v tom nevyznám, jen sem videla prodávat nejaký svrchní,nevim co to znamená... |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 15:56:28
Babulo, mě Viktorka takhle posrandila 4x
![]() Bylo to i na koberci. |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Ahojjjjjj zpět:-)30.9.2008 15:51:32
Ahoj Hwezdi, kdo tě operoval?
Babulo, stalo. Taky v noci. Podle mě je to tím, že díťátko v klidu leží a spí a tou manipulací při přebalování (jak se zvedne a nese), tak se to rychle rozpohybuje a pak to lítá :) U Jendy zatím ne, ale u Jirky v noci docela často. Já za to byla ráda, že to z něj jde, ty nahromaděný prdíky a hovínka :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.