Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Keris | 73432 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 10:04:18
Hezké ráno
![]() Petro ať jsou děti brzy fit. ![]() Nás už to pomalu opouští.Filip teda ještě odkašlává a já taky ale je nám jinak dobře. Viktorka dnes spala celou noc!!! Kojila jsem někdy ve 22.00 , potom ve 3.00 si dvakrát potahla a chrápala že nešla vzbudit a normálně se najedla ráno v 8.00 Celou noc teda prděla tak se občas kroutila ale ani nekňourala. Já měla ráno prasa jak šutry ale V to hned vysála![]() Jo a pro změnu se mi na té zahojené jizvě udělala boulička.Takový vřídek a je ta jizva pěkně tvrdá.Doufám že to není nějaký zánět třeba u těch vnitřních stehů. Já už se z toho vážně po.... . Já nemůžu mít něco v pohodě.No, hlavně že mám zdravé a krásné děti ![]() |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 10:03:48
eeko taky se mi zda ze ty nase deti nejak rychle rostou a hlavne ze ten cas strasne leti.
Ja si prave rikala ze ten spurt to mozna bude a tim padem si delam nadeje ze ji to do tydne prejde. A uz jsem musela vyradit nejake obleceni, do par veci se mi uz nevejde. |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 10:03:06
eeko, na Um beba je psaný, že 3 a 4 týden má dítě vypít 5x denně 120ml.... to mi malá vypije jen 90ml, tu 120 dává jen občas kolem 18h večer....
Jinak se taky hodně kroutí, mi přijde, ale zase prdí, teď už na sucho... mě spíše trápí to, že má tu zelenou stoličku, smrdí (jenže jak prdí na sucho, tak smrdí taky )... před chvilkou jsem ji přebalila, tak uvidím, kdy bude další... teď mi konečně usnula...Jinak se hlsáím, že sjem dneska byla odměněna, protože se na mě 2x usmála, bylo vidět, že už to je cílenej úsměv, sice ne nijak obrovský, ale poznat to šlo a jak jinak, ořvala jsem to :o))) Pááá, jdu se najíst |
| Berry & berušky | 8026 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 9:20:17
Petro, chudinka malá, to už se jí to drží opravdu dlouho:-(
Eeko, tuším, že příští sobotu Deni, se spurtem nevím, já ho u Pet taky nikdy nijak nevnímala, ta byla přisátá snad permanentně celý první půlrok... Ale pila tak nějak pomalu a klidně, Any je taky jiná, pije chvilinku, za 3 minuty hotovo, hrozně hltá, pak lapá po dechu...a intervaly má pořád tak kolem těch 2 hodin, tak fakt nevím |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 9:09:42
holky ja uz nevim co s tou Ellou je - mate nektera zkusenosti s tim spurtem? Ja to u fany nejak nevnimala.
Ella je ted fakt otravna, spis povrchne a je fakt jina... |
| PETRA& Péťa 11/05&Míška09/08 | 63257 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 8:59:11
Ahojky všem, tak už nevěřím, že kojené děti jsou zdravé a že se jim všechno vyhne. Chystáme se k Dr. malá má stále rýmu a zhoršilo se to a k tomu přibyl kašel a chrčí to v ní jako blázen. A malej má také od včera teploty. My se z toho snad nedostaneme.
Už jsem z toho fakt hotová ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 8:20:23
Ahoj,
tak já už snad ani neusnula, zalehla jsem ve 3, ovšem vzápětí dorazila Pety, že nemůže spát, když usnula, tak měla budíček Any a odmítala po koju usnout a pak se zas prostřídaly a teď tu strašej obě... Zdenčo, strašně moc držím palce! A ty jsi rychlorodka, ty to třeba ještě dneska zvládneš ![]() Eeko, mě přijde děsný, že taková věc jednak není uvedena na každé krabici UM a že na to Dr. neupozorňujou. Tohle určitě 99% mamin neví. NIC SI NEVYČÍTEJ, SNAŽÍŠ SE PRO EMMU DĚLAT TO NEJLEPŠÍ ![]() Evul, tak hlavně ať už je dneska líp a jsou to ty zoubky! Jo, Zdenčo, o Olgavě psala Haňul, ta sem jinak nechodí ![]() |
| Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 | 51986 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 8:01:00
Ahoj holky.
Gratuluji k dalšímu miminku ![]() u nás malá v phodě, už i krásně spí v postýlce, vstávala v 6 a teď tu čumákuje a pomalu usíná. Malej už taky OK, už má jen 37,2, ale večer to bylo na moje nerva, sem u něj stála a bulela... Eeko, prosím tě, nic si nevyčítej, já bych dělala to stejný, ono jak to máš vědět, když ti to nikdo neřekne. Teď už bude určitě líp ![]() Tak já jdu snídat a věnovat se dětem, dneska budem raději doma, tak to bude na moje nervy... |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 6:36:36
Ahojda, za chvíli vyrážíme k dr. Držte mi palečky ať už se něco děje.
Eeko - no 30.9. už to asi nebude, ale takové říjňátko taky nemusí být špatné... Ještě jsem rychle dodělala tabulku. Akorát mě trošku zaráží, že mám pocit, že Martyka nám dávala vědět o Olgavě a ta rodila až po ní... Ale možná si to můj těhu mozek plete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Re: nové miminko :-)30.9.2008 1:45:15
Any jsem dneska dala na bříško, dost to flákáme, se jí to moc nelíbí, a docela mě překvapila, jak se hezky drží. Ani nevím, jestli je to brzo, nebo pozdě, jen mám pocit, že by asi neměla mít ruce v pěst??? Musím zas otevřít chytrý knížky...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.