| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 66012  [Dalších 65322 >>]
Berry & berušky 8026

Re: nové miminko :-)

30.9.2008 1:21:21
Ahoj!

Ovenko, to seš hodná, že ses ozvala, já si zrovna říkala, jestli nám dáš od Martyky vědět...Moc je pozdravuj a hlavně, ať už je všechno v pořádku. Martyce moc gratuluju~s~

Jé a koukám do tabulky, další miminka, takže veliká gratulace také Ešce a Olgavě~s~

Já dneska usnula úplně natvrdo při kojení někdy v 21 hodin, tak jsem se teprve teď umyla a jsem zvědavá, jak dlouho budu čumákovat do tmy...

Eeko, kdyby ti zbyly ty organiscy a chtěla ses jich zbavit, tak mi je vem na sraz, odkoupím, nám vyhovujou
ovenka 27487

nové miminko :-)

30.9.2008 0:42:06
Ahojky zářijovky 08,

chci Vám jen oznámit, že malý Melichar od Martyky je na světě !!!!

Mel se narodil se 28. 9. 08, přesnou hodinu nevím. Vážil 2,85 kg.

Teď už jsou snad v pořádku. Martyka rodila SC, Mel měl velké problémy, chudáček. Snad už bude všechno v pořádku. Tolik moc na ně myslím .... !!!!

Zdravím všechny čerstvé maminky a jejich uzlíčky :-) a těm, které ještě "velká chvíle" čeká přeji
pohodu, radost a co nejméně komplikací ...

ove říjen 05
Lvice+lvíčata 73763

Re: Konečně doma!!!

29.9.2008 23:39:04
Jo TYGŘi, já si vyléčila pokousanou bradavku kalciovkou (CALCIUM PANTOTENÁT MAST )a bylo to za dva dny vyléčené. Předtím jsem zkoušela bepanthenol a nemohla jsem to s ním vyléčit. Jinak nosím sběrače a tam ta bradavka je v nich navolno a krásně a rychle se to zhojilo.

Lvice+lvíčata 73763

29.9.2008 23:25:08
Obr gratulace k obr miminkům,Olgava i Eška májí pěkné cvalíky. R^R^R^R^R^R^R^R^

Eeko, malá ti pěkně přibrala a jak jsi pořád psala ze začátku o tom blinkání po kojení, tak nám v porodnici říkali, že děti můžou první 3 měsíce blinkat, než se jim zavře ta záklopka, že je to normální a taky jsou děti co se prostě přepíjejí a pak ten nadbytek blinkají. Tak možná to přejídání je to váš případ, protože pokud takhle přibírá tak se zřejmě přejídá. Tak vydrž a uvidíš, už máte 6 týdnů.

Minulou noc malá byla zlatíčko spala od 1 do 5 do rána a pak zase chrupkala od 6 do 9. Takže jsem se zase krásně vyspala, no uvidíme dnešní noc. Takhle by to bylo super.
Dopoledne jsem vařila a pekla kačenu, zítra budu péct druhou kačenu. MM si dělá prezentaci do angličtiny do školy, tak jsem se sem nedostala a ani kvůli malé by to odpoledne nešlo. My se dneska zase kojili a přebalovali celé odpoledne zase skoro pořád po hodině, skončili jsme před chvilkou, snad už bude spát chvilku dýl. Tak dobrou, jdu se umýt a zalehnout než ta moje přísavka bude zase chtít mě sníst prso.

~:-D~:-D
natalii + 09/08 55289

29.9.2008 23:06:43
Eeko,nejsi kráva... Neblbni.Já si to strašně vyčítala taky,když mi kakal krev a bolela ho prdelka,jak často kadil.Skoro jsem u toho brečela,jaký jsem měla výčitky.Ale stane se.
Hele,teď bych zůstala na tom mlíčku,co jste teď.Uvidíš tak nejdřív za tři dny,jak jí sedí a kdyby ne,zeptala bych se radši doktorky,jak dál.Nic víc neuděláš,ona se s tím popere,neboj.Hlavně teď potřebuje,abyste byly na tom jednom a vydržely na něm.Kubovi se to za dva dny zklidnilo,do tý doby musíš vydržet.A kdyby blindila hodně a pořád,možná bych došla k mudrovi,aby přibírala a nebyla dehydratovaná.A potěším tě.Já když jsem na pohotovosti řekla,že jsme to takhle vystřídali,tak jsem říkala,že mě dr. vůbec neupozornila,jak to změnit a že proto jsem myslela,že je ok na to najet hned.A ta dr. na pohotovosti říkala,že tohle vídaj,že mudři neříkají,jak to měnit a že nejsem první ani poslední.Tak držím pěsti,ať je jí brzy líp!!
Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 26863

29.9.2008 21:14:27
počkám, co si vybere tygři...
jestli zbydou, vzala bych si ty flanelky - v červený barvě - máš víc kusů? a ty svrchní kalhotky k tomu...
Deni+František+Ella 13842

29.9.2008 20:57:58
tak venku ta potvora spala jak dudek, tak ji MM dotahl domu a uz zase zacina vyvadet:-(
Deni+František+Ella 13842

29.9.2008 20:57:21
zdeni to mas rechtR^
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

29.9.2008 20:55:21
Deni - a včil mi dochází, že jestli porodím v říjnu, tak budu patřit do září stejně jako ty ~:-D~:-D~:-D~:-D
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

29.9.2008 20:53:20
Deni - když já se cítím na porod už měsíc ~:-D~:-D
No uvidím, co mi řekne dr. zítra na kontrole. Slibovala, že mě už pošle na vyvolání, tak se uvidí...

[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 66012  [Dalších 65322 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.