Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:53:09
majo tak to doufam ze to odezni po tom 3.mesici.:-(
|
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:51:22
natali - driv ji to hezky zpusobne vytekalo rourkou, ale dnes to jde nejak mimo, jako by se ta rourka trochu ucpala. A davam ji hloubeji... tak 6 cm a cvicim tam sni tak minutu.
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:49:10
Deni, já myslím, že jo. Ta rourka jí sice uklidní z toho nejhoršího, ale to podráždění a únava zůstane, to se musí zajíst nebo zaspat.
Jo, čištění zubů ve čtyři odpoledne :) Tak to jsem měla u Jirky taky. Te´d byhcom na tom byli podobně, ale ten starší prevít chce chodit dopoledne ven :))) Eeko, právě na to, co píše Natali o mlíkách, jsem narážela - že to může být z toho častýho střídání. ![]() |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:45:46
natali - ja davala babycalm uz nejak po prvnim tydnu, a co jsem tak cetla, tak to dela spousta lidi... Teda cistit zuby az ve 4 odpoledne, to musis mit docela zabiracku.
![]() |
| natalii + 09/08 | 55289 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:44:51
Deni,mně na rource zaráží to,že mu jí dám a nic... Tak jí vytáhnu a dvě minuty na to se mi pokadí až za uši.Stává se ti,že z ní rourkou prostě nic nevydoluješ,nebo to dělám špatně?
A Kuba taky občas kňourá,i když se mu uleví,jsou mrzutí,že je něco bolelo,to já bývám taky.![]() |
| natalii + 09/08 | 55289 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:42:48
Ahoj holky!
Omlouvám se,že teď moc nejsem,ale je to nějaký hektický,Kubu bolí bříško,tak chovám a jsem ráda,když si ve čtyři odpoledne vyčistím zuby.Čekám,že nám v neděli bude měsíc a můžeme začít dávat Baby Calm,čekám na to jak na smilování. ![]() JInak gratuluju Ešce a Olgavě k miminkům,máme nádhernou tabulku!!! A všimla jsem si Eeky,že střídá mlíčka... Eeko,my byli ve středu na pohotovosti,Kuba mi srajdil krvavý hlen.Na pohotovosti ho vyšetřili a když jsem řekla,že jsme za týden měli tři mlíka,tak se mohli zbláznit.Měl z toho naprosto podrážděnou sliznici ve střevech a proto ta krev.Říkali,že na jednom mlíku se musí být minimálně 10 dnů a nový mlíko nasazovat postupně,tj. nahrazovat postupně po jednom dni jedno krmení...Prý je to pro mimčo a hlavně jeho trávení strašný záhul,mají to strašně háklivý.Stejně tak prý musíš dávat mlíko buďto studený nebo teplý,nestřídat a mít ho naučenýho buď na teplý nebo studený.Prý jsou na to všechno strašně citlivý. Tak tě chci jen varovat,Emma může blinkat z toho a ne vůbec,že by jí nesedlo mlíko.Mně před tím důrazně varovali a je fakt,že jsme už asi pátý den na nutrilonu a Kubímu se to lepší,i se mu upravilo kajdění,že už mi nekadí 50x za den.Určitě to bude tím,tak opatrně.Já si myslela,že to nemůže nic udělat a na pohotovosti se na mě div nešel podívat primář,co jsem to udělala... ![]() |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:38:25
Majo myslis ze to muze byt kolika i pres to ze jsem ji davala rourku? Me zarazi ze i presto byla cela ukroucena, ujecena.
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:34:40
Deni, je to kolika :)
Tygri, využij toho, že se cítíš fajn :) Akorát teda - mě i po císaři minule (vydrželi jsme čtyři týdny) všechno bolelo, spíš to ale bylo psychikou, takže radím nespěchat :))) |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:32:05
melo to byt Zdeni.
tak ella byla uz nepricetna, tak jsem ji naplnila nadrz, vypustila ventilek .... a stejne byla jak sidlo. Tak jsme ji s MM vyhnala ven a pry vytuhla hned jak poleno. Doufam ze to je opravdu ta kolika, jestli ji tohle zustane a bude jak fany, tak skacu pod vlak. |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:30:18
zedni jak je? Necitis ze by to blyo uz na porod? Aby ses nam neprekulila do rijna
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.