Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
TABULKY29.9.2008 20:25:50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 20:01:44
Deni , o jaké to překvapení :)))) u tebe se sexem
![]() ![]() Evul,tak at se malej brzo uzdraví...ted to koukám pekne řádí :(((( |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:56:05
evule chudacek - tak vysoky teploty jsou docela na hranici ... snad se z toho vyspinka.
To pocasi je fakt na .... Me taky ten krk neustava a to furt neco cucam ... je to uplne k nicemu. |
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:54:24
Majo,jsem zvedavá,co ti zejtra Dr řekne
![]() s tím sexem,taky si řikám když sem po CS tak nejsem dole nijak "bolavá" tak proč ne??? :))) Bodo :)))) to sem si řikala skoro celý těhu,co to je sex:))a ted mám chut :))) |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:53:59
teda holky - vy uz myslite na cunacinky, vy se nezdate
![]() Me ani nehne (kupodivu) )))))))))Ella je dnes protivna... a to i kdyz ji nosime ![]() ![]() |
| Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 | 51986 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:53:56
Ahoj holky.
Moc gratuluji k novým miminkům a přeji jim i maminkám vše nej ![]() Eeko, gratuluji k úsměvu a přeji ať Vás to blinkání brzy přejde, ať zjistíte z čeho toje a gratulace k pěknému nabírání ![]() Deni, teda hnus zážitek, se mi úplně dělá zle... Jinak u nás malá v pohodě, koupila jsem ty třešnový jadra a nahřívám, po každým kojo ji to dám na bříško, hrozně ji to uklidňuje a i když kouká, tak neřve, všem doporučuji A tím dobré zprávy končí, páč mě bolí v krku, má nějakou vyrážku na obličeji, nebo nevím co to je, vypadá to jak štípance, ale dělá se mi to během dne a žádnej hmyz jsme nezaznamenala, děsně to svědí a vypadám jak idiot a malej má 40 teploty a kašel. Dopolčo jsme ještě byli venku, dojdem domů, malej začal brečet a úplně hořel, to měl jen 38,7, tak jsme mu dala sirup a spal, pak polehávál u telky u krtečky, nejedl, slintá a šahá si do pusy a občas na ucho, teď večer měl už 40:-( Doufám, že je to od zubů. Uvidíme, co v noci, popř. ráno, snad to nebudou uši, nebo nějaká chřipka, aby to nechytla i malá...Všem přeji pěkný večer ![]() |
| Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 | 26863 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:50:13
jééé, já chci taky úsměv!!!!
gratuku Ešce k františkovi!!!! tak kdo nám ještě zbývá??? já když si představím, že jsme měla teprve zítra termín, no to si neumím představit, ještě dneska s břichem... co je to sex??? ![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:47:36
Eeko, není to tím častým měněním mlíka? Přeci jen, ještě pořád zkoušíte to pravý, možná je z toho už unavená? Ať je brzy líp!
Tygri, takhle mě to naučili v porodce, zítra to zkonzultuju u doktorky, tak uvidím. Na široký balení jsem dostala papír od ortopeda v porodnici, u Jirky jsem to nedělala. Prý se uvidí na kontrole v šesti týdnech. Gratulace Ešce!!!! A taky našim nejstarším k úsměvům :))) Tygri, jestli už nekrvácíš :) My minule taky nečekali a teĎ mám ještě očistky, jinak bychom do toho šli hnedka :) |
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:43:29
Holyk,chci se zeptat,co sex v šestinedělí ?? když už nekrvácím a jsem po CS,tak můžeme ne?? mám nejakou desnou chut.:)
|
| Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 | 26863 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 19:42:57
ahojki!
jsme nějaký nachcípaný - Tedík kašle, já se cítím tak všelijak a škrábe mě v krku...doufám, že to ustojím, od zítřka do soboty jsme bez MM, je na výstavě starožitností s Oliverkem jsem dneska byla u MUDry, skoro nic za týden nepřibral, tak musím víc kojit - tzn. ho budit, je mi to líto, když tak pěkně spí, ale je důležitější, aby přibíral než aby spal...akné zatím nemizí, ale nic s tím nemáme dělat, čekat... Eeko, nějaký plínky bych koupila - jaký velikosti a barvy máš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.