Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 13:19:06
Tygri, vyfotím, ale taky plánuju koupit ty plenkový kalhotky, protože tohle vůbec nedrží :(
|
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 13:16:01
Majo, ty dáváš jen jednu látkovku??
Holky-Zdeni a Majo,můžete mi prosím vyfotit mimčo s tema plínkama,jak má ty kyčle od sebe? ja sem to ted vymyslela takle: papírovku,na to jednu látkovou zabalenou v látk..kalhotkách a na tom ješte jedna plínka kterou drží jen bodýčko..a vypadá to že ty kyčle má od sebe.. Mě to bohužel nikdo neukázal, doktor na kyčlích řek dve plenky na mesíc a tím jeho rozhovor se mnou skončil :( obvodní me straší,že ji to dávám blbe, že bude kulhat atd...blejsku a dám sem foto |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:53:07
Tygří - mě u Petíka dr. říkala papírovku a na to dvě látkovky (na to jsem dávala ty obyč. plenkové kalhotky aby to drželo...
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:52:59
Želvičko, přesně vím, jak se cítíš :) Jirku jsem přenášela dva týdny a byl to vnitřní boj :)
Ale pak, když už jsem věděla datum nástupu do nemocnice, tak jsem zase ani nechtěla, aby to přišlo dřív :) Tygri, to je jasný, bolet to musí hrozně. Široký balení dáváme taky - v porodnici mě to naučili takhle: normálně jednorázovku a složenou látkovou na to. Jednu látkovku. Takže asi to učí všude jinak. K doktorce jdeme zítra, tak uvidím, co řekne ta. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:51:07
Želvi - ahoj, to jsi hodná, že mě v tom nenecháš samotnou
![]() Tak doufám, že už to zítra vyjde ![]() A aktuální tabulky: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:50:38
Majo díky, i přesto jsem ješte uplne rozhozená fuj :(((
holky ješte dotaz, jak správne dávat široké balení ??? dávám papírovku a na to dve látkovky, ale doktorka mik řikala že to je prej blbe,že mám jednu látkovku dávat do papírovky aby mela pořádne roztažený kyčle a druhou na to....jenže to je furt durch a nekdy je počůraná až na zádech ... |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:47:15
Majo, díky. To čekání je fakt nejhorší a taky to,že mě všechny maminy předbíhají
)). |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:40:37
Peťule, ano, myslím, že na utz to je vidět - anebo ti dají vložku oni :)
Želvičko, držím pěsti!!! |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:29:18
Ahoj, tak jsem doma z KO, furt se nic neděje, akorát malý se už konečně trošilinku posunul dolů. Vypsal mi příjem do porodnice, takže se tam asi zítra vypravím a domluvím se, co a jak. Jinak malý je vážně nezmar. Jsem zvědavá, kdy konečně vykoukne na svět.
Velká gratulace Olgavě k velikému miminku. Hlavně zdravíčko přeji. |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:28:46
Holky dokazou doktori zjistit unik plodovky i bez vlozky??
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.