| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 66012  [Dalších 65242 >>]
irlev 29736

Re: Konečně doma!!!

29.9.2008 12:25:32
Ahoj.

Gratulace Olgavě! Krásná velká holka, tak to má bejt :)))

Tygri, to má malá z tý bradavky, to se fakt stává. Hodně jí větrej, nechávej si na bradavce zaschnout mlíko po kojení, to hojí, a koj nejdřív z toho zdravýho prsu. Dítěti to neublíží, ale ty aby ses nezrychtovala komplet!

U nás klídeček, jsme vzhůru od čtyř, prdíky Jendovi nedají spát. Usnul před sedmou, to nastoupil Jirka :) Teď jsem staršího uložila, snad usne. Jenda mi kouká na ruce, hopsáme na míči :)

K porodnicím - taky jsem slyšela na HavlBrod samou chválu, jinak tamní neznám vůbec.

Lendulina 76456

29.9.2008 12:18:21
Koukala jsem na tabulku uz jsou skoro vsecky mimca na svete. Holky co prenasite nebo se vam to blizi tak vam moc drzim palecky at uz mate miminka co nejdriv u sebe~s~
Denyna 14851

Re: OLGAVA

29.9.2008 12:18:12
se mi to odeslalo dřív.
Přes den začíná zabírat nošení v šátku, na ten věčný řev.

Jinak jsem taky poprvé sama doma s holkama. Manža si sice dovolenou vůbec nebral, ale byl spíš víc doma, než v práci a Kamče po babičkách.
Denyna 14851

29.9.2008 12:15:03
ahoj,
gratulace Olgavě~s~

Pet, Havlbrod je hodně cválená porodnice, ale vím to jen z doslechu.

U nássituace neměnná, pořád válčíme s kojením + dokrmuju. Musela jsem znovu nasadi kloboučky, bo jsem měla prsa šíleně zrychtovaná. přes den by se kojila nejradši pořád, v noci vydrží ten první spánek i pět hodin, ale pak už zase jedem po hodině
Lendulina 76456

29.9.2008 12:14:40
Ahoj holky,

moc gratuluju Hwezdicce a Olgave k miminkum. Teda to je ale velky mimco:-)~s~

Dneska jsem poprve sama doma, a zacinam byt pekne unavena, obedvam a pak pujdu spat s Matyskem.

Hrosi: myslim ze si to psala ty ze nevis to breceni. Me vcera volala babicka a doporucovala stranky www.whycry.cz jeste jsem na ne nestihla kouknout ale pry jsou tam rady ohledne detskeho place co by co mohlo znamenat, nevim, ale treba to bude k necemu~;)

Eeko: mala se teda rozjela a pribrala uzasne:-) jen jestli to takhle bude pokracovat:-)

Peťule, Elí, Áňa 25771

29.9.2008 12:09:50
Eeko no prave takze proto jsem se musela preobjednat :-) Tak je tu dystak porodnice ze??
tygrickova 76581

29.9.2008 12:08:14
ahoj holky,mám problém.malá po kojení blije krev, na prsu mám stroupek,takže to je asi z toho :((((((blila ji docela dost e ted rve:((volali sme doktorce a prej to nic neni a stává se to:((( malá řve a krotuí se :( stalo se vám to nekterý ???
Mafelka + Kuban a Maruška 20758

Konečně doma!!!

29.9.2008 11:39:09
Ahojky všem!!!
Po nekonečně dlouhé době jsem konečně doma z nemocnice!!!
Tedy vlatně JSME!!!
Přivezla jsem si krásnou černou Marušku!!!
Stálo to za to a nelituju ani jednoho proleženého dne...
Díky, že jste na mne myslely a držely palce R^
A další díky Arnoldce, která za mnou jezdila, plnila mé vrtochy a vozila mi všechno možné i nemožné...
Keris 73432

29.9.2008 11:37:54
Peťule, to si musíš rozhodnout sama, co je pro tebe důležitější.
Já neznám ani jednu porodnici, tak radit nemůžu.
Peťule, Elí, Áňa 25771

29.9.2008 11:32:57
Eeko plenky super super :-)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 66012  [Dalších 65242 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.