Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:25:32
Ahoj.
Gratulace Olgavě! Krásná velká holka, tak to má bejt :))) Tygri, to má malá z tý bradavky, to se fakt stává. Hodně jí větrej, nechávej si na bradavce zaschnout mlíko po kojení, to hojí, a koj nejdřív z toho zdravýho prsu. Dítěti to neublíží, ale ty aby ses nezrychtovala komplet! U nás klídeček, jsme vzhůru od čtyř, prdíky Jendovi nedají spát. Usnul před sedmou, to nastoupil Jirka :) Teď jsem staršího uložila, snad usne. Jenda mi kouká na ruce, hopsáme na míči :) K porodnicím - taky jsem slyšela na HavlBrod samou chválu, jinak tamní neznám vůbec. |
| Lendulina | 76456 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:18:21
Koukala jsem na tabulku uz jsou skoro vsecky mimca na svete. Holky co prenasite nebo se vam to blizi tak vam moc drzim palecky at uz mate miminka co nejdriv u sebe
![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 12:18:12
se mi to odeslalo dřív.
Přes den začíná zabírat nošení v šátku, na ten věčný řev. Jinak jsem taky poprvé sama doma s holkama. Manža si sice dovolenou vůbec nebral, ale byl spíš víc doma, než v práci a Kamče po babičkách. |
| Denyna | 14851 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 12:15:03
ahoj,
gratulace Olgavě ![]() Pet, Havlbrod je hodně cválená porodnice, ale vím to jen z doslechu. U nássituace neměnná, pořád válčíme s kojením + dokrmuju. Musela jsem znovu nasadi kloboučky, bo jsem měla prsa šíleně zrychtovaná. přes den by se kojila nejradši pořád, v noci vydrží ten první spánek i pět hodin, ale pak už zase jedem po hodině |
| Lendulina | 76456 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:14:40
Ahoj holky,
moc gratuluju Hwezdicce a Olgave k miminkum. Teda to je ale velky mimco ![]() ![]() Dneska jsem poprve sama doma, a zacinam byt pekne unavena, obedvam a pak pujdu spat s Matyskem. Hrosi: myslim ze si to psala ty ze nevis to breceni. Me vcera volala babicka a doporucovala stranky www.whycry.cz jeste jsem na ne nestihla kouknout ale pry jsou tam rady ohledne detskeho place co by co mohlo znamenat, nevim, ale treba to bude k necemu ![]() Eeko: mala se teda rozjela a pribrala uzasne jen jestli to takhle bude pokracovat![]() |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:09:50
Eeko no prave takze proto jsem se musela preobjednat
Tak je tu dystak porodnice ze?? |
| tygrickova | 76581 |
|
|
Re: Konečně doma!!!29.9.2008 12:08:14
ahoj holky,mám problém.malá po kojení blije krev, na prsu mám stroupek,takže to je asi z toho :((((((blila ji docela dost e ted rve:((volali sme doktorce a prej to nic neni a stává se to:((( malá řve a krotuí se :( stalo se vám to nekterý ???
|
| Mafelka + Kuban a Maruška | 20758 |
|
|
Konečně doma!!!29.9.2008 11:39:09
Ahojky všem!!!
Po nekonečně dlouhé době jsem konečně doma z nemocnice!!! Tedy vlatně JSME!!! Přivezla jsem si krásnou černou Marušku!!! Stálo to za to a nelituju ani jednoho proleženého dne... Díky, že jste na mne myslely a držely palce ![]() A další díky Arnoldce, která za mnou jezdila, plnila mé vrtochy a vozila mi všechno možné i nemožné... |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:37:54
Peťule, to si musíš rozhodnout sama, co je pro tebe důležitější.
Já neznám ani jednu porodnici, tak radit nemůžu. |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:32:57
Eeko plenky super super
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.