Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:32:04
Eeko večer a ráno má ještě teploty a pak ty antibiotika :( Tak proto jí nechci brát sebou a tady je fakt hnusně ráno hrozně sychravo :( A nechci aby byla ještě více nemocná :(
|
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:31:00
Holky muzu znat vas nazor?? Stojim tu pred rozhodnutim do jake porodnice vyrazit az to prijde
Uz jsem mela vybrano ze to bude Havlickův Brod pokud to budeme stihat a vydrzim to Jenze vcera jsem premyslela ze kdyz budu v Havlickove Brode tak hrozi to ze kdyz budu neco potrebovat tak bude dele trvat nez mě to manžílek doveze. Za to kdyz budu v Jihlavě tak tam ty věci od manžílka budu mít dostupné lépe. A ted nevím kam. S Jihlavou mám už jednu zkušenost a to né moc dobrou a to zážitek ze šestinedělí a proto se mě tam moc nechce, ale zase na druhou stránku co do dostupnosti manžela ta Jihlava vychází lépe. Poradíte?? |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:29:44
Olgavě, velká gratulace
![]() ![]() ![]() Hroší, Eminka je krásná ![]() |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:23:23
hrosi mala je nadherna
A neboj se neboj brzo poznas co malou trapi a proc breci ![]() |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:21:33
velika gratulace Olgave to to mela "rychle" nejdriv se vratila ze jeste nic a najednou uz ma malou u sebe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:21:09
![]() ![]() Emi v autosedajdě a Eminka vinařka jinak si připadnu jako neschopná ubrečená matka, která nepozná, proč jí dítko brečí nebo co ho trápí... neb vstáváme cca po hodině i v noci dva dny a nevím už, proč.... jednu noc prdíky, dnešní nevím, ale asi to vypadá možná na chytání rýmy... |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: OLGAVA29.9.2008 11:10:25
Moooc gratuluju, páni, to mi ještě zdaleka takto nevážíme a neměříme :o))))) hlavně, ať jsou holky zdravoučký a mají se krásně!!!!!
|
| Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 | 25097 |
|
|
OLGAVA29.9.2008 11:06:29
Dneska v 1.57 se nám narodila Katherine Anna. Obřík, jak jinak. 4.780 g, 56 cm. Je zdravá a krásná. Ahoj Olga
Moc, moc, moc gratuluju!!!! |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
TABULKY29.9.2008 11:01:39
Keris - první termín jsem měla v sobotu, druhý mám dneska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Pondělí....29.9.2008 10:53:07
Zdenčo, jak dlouho už přenášíš?
Mě to tu pořád spí a F si staví v pokojíčku silnice ![]() Zkoušela jsem dát viktorku k prsu jestli se nenají aby jsme šli ven a jen trochu pocucala a upadla do hlubokého spánku. Tak půjdeme asi až odpoledne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.