Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:49:03
Ahojik
tak jsem se přeobjednala zítra bohužel nemám hlídání abych mohla na kontrolu na gyndu :( A jdu až příští pondělí 6.10.. Sestřičce se to moc nelíbilo ale co mam dělat kam mám dát Eli?? Takže sestřička říkala že okamžitě do porodnice kdyby se něco dělo Eeko to je super že dorazily plenky ![]() |
| Berry & berušky | 8026 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:46:58
Keris, jasně, to víš, že bych ti dala vědět. Taky ho vyhlížím, ale ani na nástěnce nic není, chtěly jsme jít už i do herny, ale je to letos nějaký chaotický, bude začínat snad až od října...
|
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:44:30
Ahoj Berry, používala jsem ji
![]() Mě se právě vůůůbec nechce k doktorovi v šestinedělí. ![]() Už jen ta představa že by mě měl prohlížet, brrrr ![]() Berry, nevíš něco prosím o bazárku? Kdyby se k tobě dostalo info o datumu a otevíračce, mohla bys mi dát vědět? Sice jsem zaúkolovala stínovou tchýni ale už mi to jednou zapoměla říct a já ho nechci propásnout ![]() |
| Berry & berušky | 8026 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:34:33
Ahoj,
Eeko, tak to jsem zvědavá! My už jedem z 90% jen v látce, se snapkou používám i čč iv a pohoda![]() Keris, tak to netuším...mmch použila jsi tu mithru? A ať to sama samotinká s dítkama zvládáš Viktorka je hodňoučká, tak to bude určitě pohodička![]() |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:31:52
Koukám do tabulky že Hwezdička porodila.
Tak veliká gratulace Hwezdičce a Viktorce hodně zdraví , štěstí a lásky do života ![]() |
| Keris | 73432 |
|
|
Re: Neděle...29.9.2008 9:22:18
Ahoj holky,
nemám čas dočítat.Prvně jsme bez MM .Bála jsem se probudit protože poslední týden byl s Filipem o nervy ale zatím dobrý.Tak snad už bude klidnější.Viktorka nám spala v noci 6 hodin vkuse. Kojila jsem v půl jedný a pak až v půl sedmé.Prostě paráda. Celý víkend jsme trávili venku na sluníčku.Škoda že se to má zase pokazit. Holky, máte někdo po porodu to, že vám jakoby natéká ta poševní stěna?Jak jsem kontrolovala ten prasklí steh(to se zahojilo úplně krásně)tak jsem se úplně lekla co mi to leze ven za bouli.Ale mám to vždycky nějakou dobu a potom to zase splaskne. Každý den se to takhle opakuje. Přikládám to tomu, že je to tím jak kašlu(jsem nastydlá)a jak je to tam podrážděný po tom porodu .... co myslíte? |
| Lvice+lvíčata | 73763 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 23:09:37
Tak mi měli včerejší bezvadnou noc, kojení skoro po 3 hod. a všichni jsme vstávali v 11 dopoledne, cítila jsem se skvěle odpočinutá, MM udělal s mladším synem oběd a já oprala 4 pračky prádla a starší mi to pomohl navěsit. Po obědě jsme byli na procházce až do 5 venku bylo nádherně, nádherně svítilo sluníčko, no prostě paráda. Je mi monohem lépe po tom vyčištění, přestala jsem mít ty šílené tlaky a bolesti.
Eeko, pokud máš větší mezery mezi kojením přizpůsobuje se spotřeba a ztrácí se mlíko, mělo by stačit zkrátit intervaly a přikládat malou častěji k prsu a mlíko se zase začne tvořit nebo odstříkávat mezi kojením, případně sama stimulovat mezi kojením bradavky. To nám říkali i v porodnici, že se nemá nechat dítě spát déle než ty 3 hodiny a budit ho na kojení, stačí jen ho přiložit, není důležité kolik vypije, ale aby se prsa nalívali tak ti je stimuluje. |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Neděle...28.9.2008 19:13:20
Deni, Fandys si to umí zařídit
. Jinak holky co marodíte i s malýma, ať se rychle uzdravíte. To počasí je takové umolousané, tak se není čemu divit. Jindra taky pořád posmrkává, ale co nadělám, že? |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 18:24:37
zelvi mas recht - ted je toho vsude tolik ... me skrabe na 1 strane v krku ... ruce si myju normalne tak 30x denne ... a ted uz asi 90x ... mam je vyschle jak vetve ... koupila jsem si excipial repair, a zabira vyborne.
Ella prave po tech "davivych" lapacich momentech casto i trochu zakasle ... z toho usuzuju ze by v tom mohl mit prsy ten slaby reflux. Srazene mliko negrca ... A Fany byl dnes na Dade .... byla tam soutez kdy hraje hudba a deti tancuji a kdyz dohraje maji si rychle sednout na volne zidlicky. Fany pry vzdy jak dohrala hudba, zustal jediny stat a cucel ... MM na nej kricel at si rychle sedne, tak si vzdy sedal nejakym holkam na klin ... trdlo ![]() Dostal za to 2 listky do Beckilandu ... take nas Dada vlastne vysla zadara, Beckiland je hrozne drahy... |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 18:20:23
veru - to je fakt.... mm je hlavni nosic a nocni smena ... pry jak od tech 4 byla vzhuru, tak ji 2,5 hodiny nosil a celou dobu u toho strasne nadaval
))Ja bych sama dite nezvladla. Ted jsem si poustela na PC kratke filmy co jsem natacela kdyz zacinal fany mluvit, to je takova nadhera ... nejak mi prijde ze jsem tu dobu jaksi prosustrovala a malo si to uzivala. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.