Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 18:10:19
Deni,
tak to jsme na tom s tím nošením stejně. Ale ty máš výhodu, že máš doma manžela, ne? Ten můj je v týdnu v práci a o víkendu se taky vždycky něco najde. Takže je to náročné. A taky přemýšlím, jestli nechytla nějakou virozu, občas pšíká, já taky prskám a k tomu ta únava a holky mají rýmu. |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Neděle...28.9.2008 18:06:38
Deni, teďka strašně řádí ty viry nachlazení a tak, takže bych se moc nedivila... Ale je vidět, že máš intuici
![]() |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 17:52:43
Veru my tu noc meli taky hnusnou .... a to bliti bylo dnes taky premiera ... jako bych to tusila jsem ji do postele pred kojenim slozila na 4x plinu pod hlavu, nebyt tam ta plena tak mame po matracich.
Taky jsem si rikala jestli jsem na ni neco neprenesla, necitim se uplne fit. Veru - Ella chce taky furt nosit ... ze by vydrzela jen tak lezet v postylce, to ani nahodou ... mozna tak 2 minuty. |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 17:49:28
Jo, když čtu co píše Deni, tak mě Táňa taky dneska blinkala po jídle. Bylo to poprvé, asi se přepila nebo nevím.
|
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 17:47:24
Eeko,
závidím spící dítě! Teda Táňa dneska taky skoro celý den spí, protože v noci jsme byli vzhůru. A to prakticky celou noc - vzbudila se kolem půl jedenácté a usnuli jsme (na déle jak 15min.) až v půl šesté ráno!!! Byla to dneska fakt síla, pořád dumlala prsa a chtěla chovat a být prostě u mě. Takhle to bývá dost často, už jsem fakt totálně vyčerpaná, dneska sotva funguju . |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 17:46:47
oli - drzim palce at se rozjedou kontrakce ...
![]() Zdeni - ty uz taky prenasis, koukam ... Eeko - co se stalo ze tak chrni? Ella od tech 4 od rana zabrala nejak ve 12 na 45 minut a byla divna ... tak dostala umely mliko a spala 2,5 hodiny ... nakojila jsem ji, po 5 minutach hodila regulerni savli a spi. Rikam si jeslti nema nejaky slaby reflux ... ne kvuli tomu 1 bliti, ale ze docela casto jakoby tak troubive lapa po dechu jako kdyz se neco blbe spolkne ... nevim jak to popsat. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 16:59:04
Tak jsem zaktualizovala tabulku o fotku Adámka od Babuly...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| babula2 | 54925 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 16:45:06
Zelvul, já mám dudlíky od Mamu. Jak jsem psala, má je hned od začátku a saje hezky. Teda když se mi u toho nesamčí...lumpík malej
![]() Olgavo, já si před třemi týdny vysála celý auto a druhý den jsme jeli. Tak to taky zkus.... ![]() ![]() ![]() |
| Bibi-bari | 12410 |
Re: Neděle...28.9.2008 16:43:22
Ahoj holky, u mě se nic neděje, akorát jsem nebyla celý den doma, jeli jsme nakoupit, pak na oběd a projít se, to nás tak zmohlo, že jak jsme se vrátili, tak jsme s MM padli do postele, takže já teď žehlím, on seká zahradu. Na porod to nevidím,uvidím, co mi zítra řekne dr. na KO, asi mě pošle do té porodky, achjo.
|
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 15:50:33
Želvule - dudlíku bych se nebála, pokud už dobře kojíte. Já dala Petíkovi dudana hned jak jsme dojeli z porodky, protože jsem celou cestu z porodky domů musela mít prst v jeho pusině jak chtěl furt sát. Zrovna dneska jsem vyvařila dudlíky pro Leňulku, nesmím je zapomenout vzít sebou. Petíkovi jsem latexové nezkoušela kvůli alergiím, ale silikonové bral v pohodě a bylo mu vcelku jedno jaká značka:)
Teď mám jeden MAM, jeden Canapol a u dr. jsem dostala balíček a v tom byl NUK... Olgavo - tak hlavně, že je vše OK. Myslím, že teď už je otázka času kdy se to rozjede ![]() ![]() Prochajda určo pomůže... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.