Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:51:20
Olgavo! Přeju, ať už to brzy přijde :)
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:12:03
Zelvule, záleží, kolikrát denně kajdí a jestli je to hezky žlutý nebo trochu dozelena.
Hladová stolice je hnědá a páchnoucí. To dudlání jí prostě uklidňuje, plus to, že když pije, tak se většinou prdíky rozpohybují tím novým mlíkem - jenomže furt na prsu být nemůže, to mlíko se potřebuje trochu strávit. Aspoň hodina mezi kojeními by být měla. Já myslím, že pro savý děti je dudlík skvělá volba. Lepší než je nechat objevit palec. |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:08:14
Majo, ted se mi spíš zdá, že spíš čůřá než kadí. TAky si říkám, že má zaražené prdy a ona chce dudat.
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:07:38
A největší procento mlíka se tvoří až přímo při sání dítěte, takže až zas tolik nezáleží, jak jsou prsa nalitý.
Ono se to pak zas třeba spouští moc rychle, to nahromaděný mlíko, a dítě se topí. Anebo je tam větší riziko tvorby zatvrdlinek. Takže já jsem spíš pro ty pytlíky, než koule :)))))))))))))) |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:06:45
malá se už budí, nakrmíme a jdeme ven, je tam krásně :o)
|
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:06:33
Zelvule, holt si musíš říkat, že po třech hodinách je to zlatý :)
Co by za to tisíc jinejch mamin dalo :) Radím spát, když spí dítě - nebo se aspoň válet, fakt se na všechno vykašlat. Za měsíc dva se víc zajedeš, ale člověk je hotovej ještě z porodu a vůbec, chce to hodně odpočívat. To kojení je v tomhle takový nejistý - nikdy nevíš, pokud teda nemáte doma váhu na mimča, kolik dítko přesně vypije ... ale zas, jestli dobře čůrá a kajdí, bude to ok. |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 14:04:47
To já kojení pořád řeším, mám strach, že mi dojde mléko. Chvíli ho moc není, pak se to rozjede...blázním! Piju k tomu fenyklový čaj a meltu. Malá včera sála jak o život, tak se mi prsa nalila ještě víc.
Jinak k náladám, jsem nervozní a hnusná. MM to zatím snáší dobře, otázka je jak dlouho. |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:58:54
Eško, nervy si nedělej, mě to alespon nepomohlo.
Chce se mi zase chrapounět, to vstávání po třech hodinách mi nějak leze na mozek. Je to tak nějak přerušovaný. |
| irlev | 29736 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:57:24
U kojení extázi neprožívám, zatím jsem ráda, že to jde - no, Jendovi je osm dní, takže to jsou pořád hormony.
U Jiřího se mi kojení pokazilo, když přestaly fungovat hormony po šestinedělí - takže uvidíme pak. Dudlík má Jenda, co jsme doma z porodnice, máme Avent, na sání to nemá vliv. Moc ho ale nechce, jen u prdíků a to ho stejně skoro hned vyplivne. Jirka naproti tomu dudlal jako o život skoro půl roku, teď má dudlajz jen na usnutí. |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:28:29
babul, dík, to jsi mě uklidnila. Jaký jste měli? Já Elče koupila nejobyč za 14 kč, nejdřív tedy Nuka, ale ten nechce. Ten levný se mi zase zdá takový měkký a nedržící tvar, takže malá má občas problém se hned chytit. budu muset jít po drogeriích a omrknout ostatní dudlíky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.