| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 66012  [Dalších 65182 >>]
babula2 54925

Re: Neděle...

28.9.2008 13:19:31
Zelvul, my dali dudlíka hned první noc doma, protože malej řval, řval a řval. A sání si tím rozhodně nepokazil. My jsme na dudlíkách taky vyrostli a mamina
normálně kojila.~;)
Zelvule 66454

28.9.2008 13:18:01
Evule, tu rorku jsi koupila v lékárně? a jak se to vlastně dělá?
babula2 54925

28.9.2008 13:18:01
Tak já sice taky kojím, ale blažený pocit u toho nemám.
Malej začíná být pěkná vzteklinka a když to hned neteče, tak začne řvát, mostuje a natáčí hlavu zrovna na druhou stranu než je to prso...~;((~:-D A v noci ve dvě ve tři ráno, kdy sotva držím oči a dítě v náručí, už rozhodně žádný blažený pocity nemám.

Ale jinak jsem samozřejmě moc ráda, že kojit můžu. :-):-):-)
Zelvule 66454

28.9.2008 13:16:53
Olgavo, tak to držím palce, abys to měla rychle za sebou!!!

Zdeni, super tabulky, já už bych to nestíhala.

Malá nám dneska pěkně spala, krmila se po 3 hodinách a nakonec se to ale zkazilo tím, že jsem jí ráno nechala vzhůru. Moc nejedla, pak chtěla dudlíka, prso, dudlíka atd. Ted konečně usla. O dudlíku si myslím svoje, moc se mi ho dávat nechce, přeci jen mi to přijde ještě brzy, aby si nezkazila sání.
Kdy jste začaly dávat dudáka vy? tedy pokud vůbec
Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 51986

28.9.2008 12:03:01
Holky, s tím kojením. Já teda žádný blažený pocity nepociťuju, kojím protože to jde, ale vůbec si nemyslím, že kdybych nekojila, tak bude moje dtě ochuzený o mazlení, možná bych se s ním i mazlila víc, abych mu to vynahradila~;) Takže z toho vůbec nemusíte být špatný, důležitý je spokojený, nakrmený dítěR^
Eška 32710

28.9.2008 11:52:59
ahoj holky,
tak Olgava jela rodit, drzim moc palce, at je vsechno v pohode.
U nas porad nic, ale zacinam chytat nerva na zitra ~;(( porad si rikam, aby to bylo a jak se to blizi, tak nevim, asi se mi bouri taky hormony a navic jsem se uz dve noci skoro nevyspala, boli me dost kycle a cely spodek, jak v noci porad lezim na boku.
Vcera jsme si to uzili, bylo krasne a ani moc lidi po tech pamatkach nechodilo. Jen nam odtahli auto, protoze pod nim neco delali s hydrantem, tak jsme ho 3/4 hodky hledali a jeste na nas byli dost neprijemny a arogantni, kdyz jsme zjistovali co se vubec stalo.
Koukam jak valcite s kojenim, taky jsem na to zvedava. Snad to bude tentokrat lepsi, moc bych si to prala, aspon jednou zazit ten "blazeny" pocit co vsude popisujou ~;)
Peťule, Elí, Áňa 25771

28.9.2008 11:41:30
Olgavo drzim palecky :-)

Tak jsem holky umyla okna v loznici celou loznici vytrela co slo odstavit nabytek tak sem odstavila vytrela zatim :-)A loznice je jak ze škatulky :-)
Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 51986

28.9.2008 11:36:13
Ahoj holky. U nás zatím nasrávací není, až si říkám, že jsem nějaká klidná, ani moc do buleni mi není..Jen včera jsme šla za Kubkou když už spal a začal brečet, on mě tak chytl za ruku, dal si k ní obličej a tulil se, to jsme ho hned chtěla vytáhnout a pomuchlat ho, ale vzbudila bych to, tak mi jen ukápla slza a raději jsem odešla~:-D A noc v pohodě, sab a rourka dělá divyR^
Olgavo, držím palceR^
Peto, kdyby mi TM kecal do vaření, tak kje min. 14 dní bez jídla, to by mě neskutečně vytočilo. To zkusil jednou říct, že jeho maminka to dělá jinak a bylo točo, jo na vaření, já jsem háklivá~:-D
Teď obě děti spí, já ze sebe dělám člověka a kolem 1 jedem za babi slavit máminy a bráchovi narozky, to zas bude žranice~:-D
Jo a malá tu vodu nechce ani z flaštičky, takže ji to cpu dál tím dávkovačem, jedem vždycky dá, tak to holt musí stačit, do sladkejch čajů totiž nejdu
Pěkný den Všem~;)
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

28.9.2008 11:10:29
Babulo - oprava ~:-D http://rodina.cz/zari2008 - mám fakt těhotný mozek ~:-D~:-D~:-D
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

28.9.2008 11:09:21
Babulo - musíš si zažádat tady - http://rodina.cz/zari05 a Eeka tě když tak odklepne...
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 66012  [Dalších 65182 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.