Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| babula2 | 54925 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:19:31
Zelvul, my dali dudlíka hned první noc doma, protože malej řval, řval a řval. A sání si tím rozhodně nepokazil. My jsme na dudlíkách taky vyrostli a mamina
normálně kojila. ![]() |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:18:01
Evule, tu rorku jsi koupila v lékárně? a jak se to vlastně dělá?
|
| babula2 | 54925 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:18:01
Tak já sice taky kojím, ale blažený pocit u toho nemám.
Malej začíná být pěkná vzteklinka a když to hned neteče, tak začne řvát, mostuje a natáčí hlavu zrovna na druhou stranu než je to prso... ![]() A v noci ve dvě ve tři ráno, kdy sotva držím oči a dítě v náručí, už rozhodně žádný blažený pocity nemám.Ale jinak jsem samozřejmě moc ráda, že kojit můžu. ![]() ![]() ![]() |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 13:16:53
Olgavo, tak to držím palce, abys to měla rychle za sebou!!!
Zdeni, super tabulky, já už bych to nestíhala. Malá nám dneska pěkně spala, krmila se po 3 hodinách a nakonec se to ale zkazilo tím, že jsem jí ráno nechala vzhůru. Moc nejedla, pak chtěla dudlíka, prso, dudlíka atd. Ted konečně usla. O dudlíku si myslím svoje, moc se mi ho dávat nechce, přeci jen mi to přijde ještě brzy, aby si nezkazila sání. Kdy jste začaly dávat dudáka vy? tedy pokud vůbec |
| Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 | 51986 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 12:03:01
Holky, s tím kojením. Já teda žádný blažený pocity nepociťuju, kojím protože to jde, ale vůbec si nemyslím, že kdybych nekojila, tak bude moje dtě ochuzený o mazlení, možná bych se s ním i mazlila víc, abych mu to vynahradila
Takže z toho vůbec nemusíte být špatný, důležitý je spokojený, nakrmený dítě![]() |
| Eška | 32710 |
Re: Neděle...28.9.2008 11:52:59
ahoj holky,
tak Olgava jela rodit, drzim moc palce, at je vsechno v pohode. U nas porad nic, ale zacinam chytat nerva na zitra porad si rikam, aby to bylo a jak se to blizi, tak nevim, asi se mi bouri taky hormony a navic jsem se uz dve noci skoro nevyspala, boli me dost kycle a cely spodek, jak v noci porad lezim na boku.Vcera jsme si to uzili, bylo krasne a ani moc lidi po tech pamatkach nechodilo. Jen nam odtahli auto, protoze pod nim neco delali s hydrantem, tak jsme ho 3/4 hodky hledali a jeste na nas byli dost neprijemny a arogantni, kdyz jsme zjistovali co se vubec stalo. Koukam jak valcite s kojenim, taky jsem na to zvedava. Snad to bude tentokrat lepsi, moc bych si to prala, aspon jednou zazit ten "blazeny" pocit co vsude popisujou ![]() |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 11:41:30
Olgavo drzim palecky
![]() Tak jsem holky umyla okna v loznici celou loznici vytrela co slo odstavit nabytek tak sem odstavila vytrela zatim A loznice je jak ze škatulky |
| Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 | 51986 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 11:36:13
Ahoj holky. U nás zatím nasrávací není, až si říkám, že jsem nějaká klidná, ani moc do buleni mi není..Jen včera jsme šla za Kubkou když už spal a začal brečet, on mě tak chytl za ruku, dal si k ní obličej a tulil se, to jsme ho hned chtěla vytáhnout a pomuchlat ho, ale vzbudila bych to, tak mi jen ukápla slza a raději jsem odešla
A noc v pohodě, sab a rourka dělá divy![]() Olgavo, držím palce ![]() Peto, kdyby mi TM kecal do vaření, tak kje min. 14 dní bez jídla, to by mě neskutečně vytočilo. To zkusil jednou říct, že jeho maminka to dělá jinak a bylo točo, jo na vaření, já jsem háklivá ![]() Teď obě děti spí, já ze sebe dělám člověka a kolem 1 jedem za babi slavit máminy a bráchovi narozky, to zas bude žranice ![]() Jo a malá tu vodu nechce ani z flaštičky, takže ji to cpu dál tím dávkovačem, jedem vždycky dá, tak to holt musí stačit, do sladkejch čajů totiž nejdu Pěkný den Všem ![]() |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 11:10:29
Babulo - oprava
http://rodina.cz/zari2008 - mám fakt těhotný mozek ![]() ![]() ![]() |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Neděle...28.9.2008 11:09:21
Babulo - musíš si zažádat tady - http://rodina.cz/zari05 a Eeka tě když tak odklepne...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.