Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: sobotěnka...28.9.2008 8:52:21
eeko ja co muzu rici tak me v porodnici se prestalo tvorit mliko kdyz jsem zacala nosit podprsenku :( Divne ze?? A kdyz jsem ji prestala nosit tak mlika zase hromada a stejnak to vydrzelo jen 5 tydnu :( Nebud smutna z toho.
Jeste si pamatuju na slova detske kdyz řekla raději buďte v pohodě a malá taky a nehrotte to kojení Vím, jak moc chceš kojit aspon nejak ale hlavně bud prosim v pohodě ty a malá ![]() |
|
|
Re: sobotěnka...28.9.2008 8:45:05
eeko mala ted do sebe nabouchala dve koblihy a je spokojena. Je uz nechce brat ty ATB vzdycky se sni pereme :(
Jo chtela jsem se zeptat mazes do latkovek kremem na opruzeniny?? |
|
|
Re: sobotěnka...28.9.2008 8:16:10
Ahojik holky,
tak jsem se vratila od lekare z pohotovosti s tema rtikama :( Jsou to afty s oparama dohromady :( Fakt super kombinace :( Dal mě na to takovou bezbarvou vodicku kterou to mam potirat Pálí to, ale jako čert :( |
| Deni+František+Ella | 13842 |
|
|
Re: sobotěnka...28.9.2008 8:09:12
eeko zavidim dobre spani emmy ... Ellu jsem vcera pochvalila ze ty noci jsou u nas klidne a jen jsem cekala co se prihodi .... no a dnes se predvedla.
Od 3:30 nespi!!! |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 23:08:39
eeko tak uz vim .... teda to je vul, no chlap
![]() |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 23:05:43
jsem se zacetla v denickach do tech vasich porodu - to je neco uzasnyho a zacinam trochu litovat ze uz to mame za sebou:-(
A ze uz nemam pupik, a ze uz nezaziju klasicky porod ..:-( |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 23:05:13
jsem se zacetla v denickach do tech vasich porodu - to je neco uzasnyho a zacinam trochu litovat ze uz to mame za sebou:-(
A ze uz nemam pupik, a ze uz nezaziju klasicky porod ..:-( |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 22:50:07
evule - ja to rikam furt ze rourka je vynlez stoleti
![]() my bez ni taky nedame ani ranu ... mam jednu strcenou i v prebalovaci tasce na cesty ![]() Majo - ty furt vypadas tak v pohode, jak ty to holka delas? ![]() Eeko co provedl? |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 22:33:18
Eeko, ty nekojíš normálně? to tě tak bolí prsa?
No já jsem ted taky jak na jehlách a docela to MM dávám sežrat. Vybuchnu hned, jak se mi něco jen nezdá a pak se musím omlouvat. Zatím to bere, ale otázka je jak dlouho mi to bude trpět. Dneska jsme byli v restauraci, jeli jsme do Prahy do Ikei koupit přebalovák na zed, protože jsem zjistila, že ho nakonec přeci jen do té koupelny potřebuju. Ale ejhle, on není na skladě, dodavatel datum dodání nezadal, a tak je přebalovák v nedohlednu. Ještě je tu šance, že bysme ho koupili v německu. |
| Zelvule | 66454 |
|
|
Re: sobotěnka...27.9.2008 22:27:19
čau holky,
Evule, tak to jsem moc ráda, že jste přišli na to čím ten řev je :o). Já začala dávat dudlík před spaním, jinak bych měla odudlané bradavky nebo malíčky (ty už mi vyschly a začaly praskat, auau!) malá dudlík vyplivne nebo jí ho seberu. Na prdy naštěstí ještě moc nedošlo, zatím stačí cvičení s nožičkama, ale předpokládám, že nás to taky čeká. Co jinak nového? Jdu se podívat na deníček a taky něco napsat k tomu svému porodu... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.