| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 66012  [Dalších 65152 >>]
Lvice+lvíčata 73763

Re: sobotěnka...

27.9.2008 22:23:52
Tak jsme doma, domluvila jsem se a večer mě pustili a po kyretaži se mi ulevilo a od včerejška jsem zhubla 3 kila. Dostala jsem kapačku s antibiotikami a mam nateklou ruku. Rozdilatovali čípek, odsáli a udělali kyretáž, tu kyretáž mi dělali i u císaře a ted znovu, prý by to tak brzo po sobě udělat nemohli, kdybych chtěla ještě děti, ale ted už to nevadí. Letím za malou, šťuká. mějte se, nahlídnu zítra.
Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 51986

27.9.2008 21:30:05
Eeko, díky. Tak já vyvařim lahvičku a zkusím to~;)
To je mi líto, ale bude zase dobře ne, hádky občas potřeba jsou...
Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 51986

27.9.2008 20:59:23
Ahoj holky. Tak ačkoliv malá kadí, krká a prdí ukázkově, tak mě to její bulení tak vytáčelo, že jsme nakonec zkusili rourku, vyšlo mraky bublinek, pokadila se, najedla a chrupala nádherně 5 hodin, od rána ji před kojením dávám sab a celej dnešek byla zlatá, spala a jedla, začla ječet zase večer, takže jsme vyrourkovali a už spí a je to adnílek, teď ještě musím v noci neusnout u kojení a dávat ji do postýlky, ale to pro mě bude strašně těžký~;) a dávat si bacha co jím, páč já jsem fakt blbá a jedla jsem fazolky na kyselo, mi to vůbec nedošlo~;((
Jinak všem těhulkám přeji ať už to mají za sebouR^
Leo, držím palce, ať jsi brzy fit, je to děsný, jak si to vyžíráš...
Miminka jsou všechny úplně úžasný~s~~s~~s~
Majo, tobě to mooooc sluší, faktR^
Holky, co kojíte, dáváte prďatům nějaký jiný pití než MM, mám dávat malé vodu kůli žloutence a nechci ji dávat z flašky, takže ji dávám dávkovačem od sirupu na teplotu, ale ona to stejně plive a nikdy nevypije víc, jak jeden ten dávkovač. Myslíte, že když ji to budu dávat z flašky, tak se nebude chtít kojit? Stalo se Vám to někomu?
Peťule, Elí, Áňa 25771

27.9.2008 20:11:18
Jdu lezet mejte se hezky a hezkou noc vsem maminkam miminkum a těhulkám taky :-)
Peťule, Elí, Áňa 25771

27.9.2008 19:50:02
Eeko tak tu manzilek udrzel jen chvilku a pak ji "zazdil" a rekl ze nebudeme tak vyčnívat. A já bych byla stejně nejraději kdyby vyšla ta ANNA já jí chtěla od prvního okamžiku.

Jinak mám ty rtíky hrozné spodní mám osypanej puchýřkama a bolí to jako čert. I přestože mám mastičku tak rty nateklé a bolavé :( Achjo
Peťule, Elí, Áňa 25771

27.9.2008 18:57:40
Majo prcek je krásnej :-)

Holky tak opět ještě proběhla debata o jménu pro bříško :-) A jelikož nemáme ještě vyplněné papíry se jménama tak to bude záležet na manžílkovi a buď to bude OLGA a nebo ANNA :-)
irlev 29736

27.9.2008 18:33:02
Denyno, já myslela, že jste řešily s PA ten bilirubin. ???
Taky je přeci jenom narozená dřív, ještě potřebuje nabrat sílu.
Denyna 14851

27.9.2008 18:31:57
jenže ona neměla a nemá žloutenku~;(( a má to zhoršující se tendenci, ne zlepšující
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

27.9.2008 18:26:51
Denyno - to bude tou žloutenkou, ty děti bývají spavější. Vydrž, uvidíš, že se to zlepší. Moc držím palečky ~s~~s~~s~
irlev 29736

27.9.2008 18:09:58
Denyno, to bude tou žloutenkou, prostě nemá ještě sílu. Uvidíš, že se to rozjede, jak Simonka zesílí.R^
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 66012  [Dalších 65152 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.