| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 32181  [Dalších 31871 >>]
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
27.4.2010 12:01:07
Teda holky, tady se to krásnýma fotkama jen hemží, přesně, jak psala Rený, jen houšť, člověk má pak mnohem větší chuť diskusi prohlížet. Škoda, že mám teď foťák mimo provoz (zapomněla jsem si baterii na horách), taky bych hned přihodila.

Jájo, moc gratuluju k srdíčku!!

Petro a Meginko, klobouk dolů před těmi dorty. Já jsem na tohle strašně netrpělivej matlal, patlal – takže výsledky bývají katastrofální. Raději dělám hrubší práce 

Katulenko, ty noci, to mě teda mrzí, snad se to zase brzo srovná. Co ty zuby? Co se týče večeře, často dávám to co zbude od oběda nebo chleba s něčím nebo jen jogurt, jak to vychází s časem atp. Kaše, přesnídávky apod. mi Linda nejí vůbec.

Rený, asi opravdu nějaká alergie, v tomto směru nemohu sloužit, naštěstí ji v rodině nemáme (nikdo).

Včera jsme byli na očkování – (ještě rozložená Hexa). Linda dostala takovej záchvat, že zeblila komplet celou ordinaci (ehm, k obědu předtím měla rýži, hodně rýže). Po kom to dítě proboha je, já byla zpocená až na zadku.
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
27.4.2010 10:41:20
Jájo moc a moc gratuluju a přeju, ať Tě ty nevolnosti brzy přejdou.
Taky bych moc chtěla třetí dítě, ale bohužel ...

Petroend díky za chválu, ale co jsem se s tím nazlobila. Nevím, jestli tu potahovku dělám moc hustou, nešlo mi to rozválet, jak to zchladlo tak jsem s tím neudělala už vůbec nic, přitom jsem někde četla, že to nechávají nejdřív vychladnout. Dortů klasických už jsem nadělala spoustu, měla jsem maminku cukrářku, tak jsem od ní trochu vyučená, ale tyhle novoty mi nejdou ~t~. Ale radost byla velká, taky moc chutnal, dali jsme si ho v neděli na výletě v Poděbradech, kam jsem tety vzala.
Jája a spol. 71011
27.4.2010 10:00:35
Katul, ahojky...tak deti nespeji v noci? Ma byt uplnek, treba se to pak zase zlepsi...a co zuby? Netrapi je to ? Nas ted silene, Madlenka mi tu porad breci, takze obcas jsem z toho uz nestastna, ze ji musim stale nosit a chovat. Ja to takova chovanka nase no.

Jinak je mi docela desne, na zvraceni, hlavne odpoledne. Po obede se to rozjede, vrcholi kolem 8 vecer, takze docela masakr. Zpocatku jsem mela velke motolice, to vse ustalo, tak aspon tak a ten zaludek a hodne slineni snad prejde opet v 4-5 mesici jako v tehu s holcinkama.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
27.4.2010 9:09:02
Jájo~R^to krásná zpráva,moc gratuluju~s~~s~~s~~s~Jak ti je?

Meginko,fakt se to dortík povedl,jsi šikula,Petro,ty vůbec,to já jsem na tohle levá~f~

Holky,jsem úplně hotovson,děti furt v noci řvou,Matyho jsme měli v posteli a stejně nespal...fakt nevim,co s nima...a to dříve spaly celou noc ~o~
Jája a spol. 71011
27.4.2010 9:03:12
Ahoj holky,

tady se to hemzi uzasnyma foteckama !! Ja jdu nahlasit srdicko a centimetroveho mimiska, takze asi fakt budem letos 5ti-členná rodina, kdyz nepocitam psy ;-)

Petraend, Dennis a Nicolas 99344
27.4.2010 8:56:25
Rený, Leduško super fotečky~R^

Meginko dort se moc povedl, kameny jsou jak živé~t~ a šachovnice je krásně namalovaná, ale nejvíc se mi líbila fotka jak dámy hrály ~x~
určitě měli velikou radost

my jsme byli včera v Zoo Dvůr Králové s dědečkem a strejdou

ještě sem hodím pár svých výtvorů, dneska budu zkoušet čokoládovou potahovku tak sem pak taky dám

Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
26.4.2010 22:59:01
Ahoj holky,

Leni gratuluju k narozkám, mně letos kulatá oslava čeká taky, jen o deset víc ~;)
Vkládám slíbené fotky dortu a pár Honzíka a jdu spát.

Želva koulí oči a Honzík taky :-))

Arni 19497
26.4.2010 22:01:18
Ledusko, asi to bude alerg. na pyl, pze doma mu to nedela, az jde ven. A dneska ho to venku pri spani i vzbudilo, pokaslaval, az se probudil. Diky za tip s tou plenou, zitra to vyzkousim. Ve stredu jdeme na opozdenou 18.mes., tak uvidim, co navrhne dr., ale resit to asi nejak nebude. Fenistil mam nejaky uz rok otevreny, tak to nejak preckame, ale je fakt, ze ty ocicka ma vic a vic cervene:(
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
26.4.2010 21:58:00
Lenko,na té fotce jsou děti fakt úplně stejný~R^
Taky gratulace k narozkám~x~

Já už zkoncovala na čas s kaší k večeři-tak mě napadá,co dáváte dětem vy?Kaši už tak pár dní odmítaly...tak jsem sem tam namazala chleba a dneska jsem jim udělala omeletu ze 2vajec+žervé+špenát+ šunka...no a mohly se po ní umlátit~w~~w~Anička snědala všechno úplně sama si všechny kousky napíchla na vidličku a trefila se do pusy....bylo to poprvé,tak jsem z toho měla radost~;)Matyáš taky papal,sice furt slejzal a nalejzal na židličku,vyměňoval si se ségrou vidličku,ale chutnalo mu...Ale nemám nějak inspiraci,co jim furt vařit-obědy mají na jedno brdo neustále...~f~
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
26.4.2010 21:55:38
Rený - nechci tě strašit, ale to vypadá na alergii. Zkus mu při spaní venku, pokud jinde spát nechce dávat přez kočárek mokrou plínku vyždímanou, aby se ten pyl lepil na ní.
Jinak pokud doma máš zyrtek nebo Fenistil v kapkách, tak mu dej klidně přez den. A uvidíš, zda se mu uleví
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 32181  [Dalších 31871 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.