Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
31.3.2010 12:58:56
Pajo, tak to me mrzi:O( Snad ta druha atb uz zaberou
![]() ![]() Taky se mi nezda, ze bysme se hadaly, ale je to asi tim, ze nejsme tady zvykle vubec diskutovat, na jinych diskuzich je to tedy ponekud bezne, ze se resi ruzne veci a do hloubky, tady to neznam. Az ted trochu to ne/biti. Proto tu je i tak malo prispevku a neni pak moc naco navazat. Tedy alespon ja mam z toho takovy dojem ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
31.3.2010 12:33:59
Jo řešily jste židličky-také máme rostoucí židli a spokojenost
![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
31.3.2010 12:32:36
Petro
- prý "jak se to tu netluče, tak je tu mrtvo", ten příspěvek mě teda rozesmál. Však my se netloukly, to byla jen lehká diskuze ![]() Já včera ani neměla na rodinku.cz čas, protože jsme ráno byly u dr. na kontrole, té se to pořád nezdá, tak nás hnala do Olomouce na rentgen plic a na odběry a odpoledne z Olomouce jsme s výsledkama jely znova k dr., takže celkem akční den. Má bronchitický nález na průduškách, takže máme další antibiotika, včera dobrala jedny a hned začala brat zas jiné, do toho jakejsi hnusnej sirup, ahjo chudinka moje ![]() Kaplanko-ať jste brzo zase fit! |
| jitule458 | 82377 |
|
|
31.3.2010 11:23:10
těhulky, jak je?
|
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
31.3.2010 9:15:05
ahoj,
Rený, tak gratuluju k dobrému nákupu , my sice od polska nejsme tak daleko, ale zase ne tak blízko, aby se vyplatilo tam jezdit nějak pravidelně třeba pro jednu věc, nějak nám to ještě nevyšlo . Ale vím,že se tam dá nakoupit slušně.Nedávno jsem četla, že určité věci jsou v Čechách šíleně drahé oproti okolním státům. Hlavně věci na děti. přelétla jsem velmi živou diskuzi, téda, vy jste se skoro pohádali. Taky pak přispěju jéé záškodník se blíží, už mu otrnulo, ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
30.3.2010 21:01:23
Kaplanko, chudacek maly, snad uz je zle za vama
![]() ![]() Ja jsem dneska udelala super kup, byla jsem s detma v Polsku v obchudku se zdravotni obuvi a koupila obema krasne kozene a dle mych predstav boticky, samozrejme za lepsi cenu, nez by vysly takove u nas. Takze jsem maximalne spokojena ![]() , Viktorkce jsem koupila jeste spagetkove riflicky v jahodove barve a Maxikovi laclace![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
30.3.2010 20:10:23
ty jo jak se nikdo netluče
, tak je tu celkem mrtvo ![]() chtělo by to zase něco na rozproudění ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
30.3.2010 18:17:40
Kaplanko,tak at jste z toho co nejdříve venku
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
30.3.2010 17:41:43
Kaplanko no tak to ti nezávidím, chůdě malé, to musí byt otřesný zážitek, ale snad už bude dobře
![]() přeji hodně sil ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
30.3.2010 17:25:36
ahojky děvčátka, vůbec nedočítám, jsem KO, právě jsem se vrátila ze špitálu s Filipem - oboustranný zápal plic a oboustranný zánět středního ucha
kde k tomu přišel, chůdě moje malý. Minulé úterý u dr. to byla "jen slabá viroza", ve středu se zdál být OK, měla jsem divný pocit, co jsem plašila. Ve středu večer byl manžel na hokeji a Filip začal horečkovat a během hodiny měl nechutný zánět v uchu, teklo mu ještě dnes ráno (už teda zbytky), ve čtvrtek ráno se mi "nezdál" a už to byl zápal plic, pak mu píchli i druhé ucho. Nechápu, vůbec na to nevypadal. Dneska nás teda pustili ale ještě není v pořádku. Ve špitále s ním horor,vše s řevem, i měření teploty,takže jsem vyflusaná. Doufám,že si ještě nepřinesl nějakou jinou chorobu, včera jsme na pokoj vyfasovali "čerstvě nemocné" dítě.doufám,že jste v pořádku ,dočtu snad později. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.