Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| AVET | 82507 |
|
|
30.3.2010 15:35:01
Jo a k bití. Nějak to nezavrhuju. Zatím to teda zkouším bez. Ale jsou třeba děti, na který nezabere nic jiného, pokud bych toto zjistila u Toma, tak bych se necrcala s plesknutím přes plínku. Prostě nikdy ne pohlavek, ale jen přes zadek. Pamatuju si, jak nás mamka naháněla s praklem, byl z takových drátků a pěkně to štípalo, ale mělo to efekt, bála jsem se na něj jen podívat
Ale co mne do dneška dost psychicky zabolí, tak jsou taťkovi zahlavce a mlácení do hlavy. Pamatuju si, jak mne to potupovalo, nikdy bych toto u svého dítěte neudělala. |
| AVET | 82507 |
|
|
30.3.2010 15:28:26
Ahojík holky, jen reaguju na posl. pár příspěvků k těm židličkám. Když jem uviděla na fotkách Veríska ty židličky a stoleček, tak jsem začala šmejdit po netu, protože to vypadalo fakt skvěle, nehledě na to, že je to lepčí, než furt sedět na zemi nebo u jídelní židličky. Takže jak tady píšete, v IKEA mají typ Mamut a jsou naprosto úžasný. V nejbližší době si do IKEI uděláme výlet. No nic, valíme na písek. Od prvního teplejšího dne jsme tam 2x denně a musím říct, že Jižní Morava je v tomto parádní, že je tady většinou lepší počasí, než v čechách. Partner byl na školení v Jablonci a říkal, že tam pršelo a oproti Moravě prostě zima. ALe připadne mi, že je to tak vždycky, že si v Čechách vyžírají horší počasí. Tak zatím páááá
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.3.2010 15:11:47
jinak my už od soboty bojujeme s 8 členou domácností a 2 psy
Je to fakt záhůl, ale zatím to bereme s nadhledem a ponorka není, blbý je, že kvůli babi musíme být s ní doma a prostřídat se, ikdyž je hezky:-( Ale dá se to... Jen je blbý, že se mi dost rozhodila L. se spaním- jak přes den tak v noci i s usínáním- což bylo snad její jediné plus, tak i to je teď fuč:-( Prostě cítí lidi, e tady víc živo, pohyb, zaštěká ségry pes( náš neštěká), začne brčet ségry malá nebo babi začne mluvit nahlas( zapomíná a neuvědomí si to)a je prostě vymalováno:-( NAvíc babi nesnese, když malá zabrečí- byť pár vteřin, takže fakt náročný... Hl. mám obavy, že už ji pak nikdy nesrovnám, tak, bay zase aspoň hodinu dopol. spala jako doteď a to už teda fakt nezvládnu s jejím temperamentem ani uvařit:-(Jo a dnes navíc ještě L. telůtkuje- doufám, že jen zuby, nic jiného jí není... Tak zatím pa Jdeme s babi prohlížet alba a trénovat paměť![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.3.2010 15:04:52
KATUL, se židlemi jsme max. spokojená- měla je nejdřív V. a teď už je má L. s tím stolečkem- úplně postačí pro tyhle prcky, krásně se udržují, otřeš z nich snad vše
![]() V. už má rostoucí židličku a asi pořídíme ještě jednu- to je naprosto bomba- měla ji nejdřív v jídelně a teď, jak dostala stůl do pokojíčku a hodně tvoří, dali jsme ji ji tam než koupíme nějakou "studijní", ale musím říct, že čím dál víc zvažujeme, že pořídíme místo toho druhou rostoucí ke stolu i do jídelny, protože je prostě super ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
30.3.2010 12:15:11
jo aha, tak v takovém stylu máme sestavu MAMMUT i Ikei a spokojenost velká.
|
| jitule458 | 82377 |
|
|
30.3.2010 11:57:56
Diskuze byla supr, hodně se to tu rozjelo.
A opět musím souhlasit s tuším Lenkou, jsou vyčůraný a zkouší kam až můžou zajít. Co se stane,když neposlechu atd. Na našem Ondrovi to je taky vidět, někdy mu řekneš nedělej to protože ble ble ble a on se usměje a jde pryč a někdy to je prostě na xkrát a ještě se dokáže "vysmívat". No ale večer když usíná, tak je zas všechno "zapomenuto". |
| KacaK. | 18185 |
|
|
30.3.2010 11:37:29
Aha, tak tuhle máme staré vyřazené ze školky. Manžel je sklížil a natřel.
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
30.3.2010 11:14:39
Petro,jo,takovou nějakou mám na mysli,tu rostoucí taky pořídíme až dýl,hlavně to neni kam dát, v chodbě máme složené dvě jídelní ,které 5x denně nosim do kuchyně a rozkládám....Ale tyhlety malinké děti mají rádi,když někde jsme,hned si na ně samy sedaj...
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
30.3.2010 10:49:25
Katulenko my jsme kupovali v ikea 2x židličku a stoleček asi za 500 celkem
myslím si, že na tohle období bohatě stačí a stabilní mi přijdou dost. Až bude větší a více času trávit kreslením a tvořením tak mu pořídíme rostoucí židli, ale ted to nemá význam akorát by ji zničil, tedy náš Dennisek určitě. tady vkládám foto židličky a stolečku, sou z masivu a dají se natřít na jakoukoli barvu, deska na stole je bílá a dá se na ni i kreslit a jde to dobře smazat ![]() ![]() |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
30.3.2010 10:44:50
Ahojda,
no u nás vařečka včera zabrala takže já dál budu razit tuto "výchovu". Jinak u toho vztekajícího dítětě jsme nepsala že má 3 roky,ale jednalo se o 18 měsíčního kluka.Který začal už vymýšlet ve věku ještě mladším než jsou naši prcci a dr ji pak řekla že to měla udělat už dřív.Tak si s ní dělak kluk půl roku jen prču a zkoušel co vše máma snese.Oni jsou totiž vyčůraný už v tomhle věku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.