Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
30.3.2010 9:12:38
Kači ponožky,super,ted jsem je zrovna asi 3x opětovně nasazovala-prostě děti zrovna baví je sundavat a chodit na boso
jinak ale bezvadný,ani jsem ti nepoděkovala![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
30.3.2010 8:47:38
Katulenko, máme Jitro a super
![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
30.3.2010 8:41:39
Katulenko, jestli chceš kvalitní židle, co vydrží prakticky až do školy, já doporučuji rostoucí židle.
Co ponožky, dobrý? |
| KacaK. | 18185 |
|
|
30.3.2010 8:40:36
Ahoj, koukám, že jsem přišla o nějakou šťavnatou diskuzi
To mně mrzí, diskutuju děsně ráda![]() ![]() Byla o bití a nebití dětí, což? Já rozhodně nejsem pro ne. Snažila jsem se neplácat (mluvím o Lukym-tom starším). Ale nakonec jsem přišla na to, že se tím hrozně trápím, hrozně vyčerpávám, abych to zvládla. Byla mně půlka. A přišla jsem na to, že i Luky je mnohem raději, když ho plácnu (nemluvím o bití, to nééé), než když se snažím jen vysvětlovat a ukazovat, jak je to správně. Ale možná to neumím ![]() A přiznávám, že Vikymu jsem už 2x třepla přes plínu. Ale co mu mám v tomhle věku vysvětlit? Jak? A navíc, on prostě dělá naschvály A přes ručičku teda dostal hodněkrát, a muselo to asi i bolet. Ale říct si nedal a já mu prostě musím zakázat, že něco nesmí, když je to pro něj i kolikrát nebezpečný a nejde to odstranit.Jo, a jak je Luky starší, tak už skoro neplácnu. Dá se s ním domluvit. A co jsem zahlídla, tříleté vztekající se dítko? Nechat ho být, otočit se a odejít. Já chodila vždy někam za roh, kde jsem špízovala, aby mi neutekl nebo mi ho někdo neodnesl. Po vztekání jsme vždy probrali, co a jak. Ale nikdy potom nedosáhl svého. Zbavili jsme se vztekání hodně rychle ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
30.3.2010 8:14:59
Holky,chci konečně koupit malé židličky,zatím tu děti přenášej a sedaj si na takový ty stoličky...kde jste je kupovaly?Ctěla bych bytelnou židličku,v neděli jsem se koukala jen letemsvětem v Asku,mají tak takovou ikeáckou,ale když se opřu o opěradlo,tak mám pocit,že ho hned vyvalim...
Jestli pojedem na vel. k našim,tak by jsme se právě mohli stavit v té Ikee,myslím,že jsem je viděla u Veríska-jsou stabilní?Nebo máte nějaký jiný typ? |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.3.2010 0:30:08
Jo, RENY, nás čeká pupeční asi taky- a všechny- máme to dědičné, mám ji já, V. i L.- i moje ségra, i má máma
Já si ji nechám spravit až po 3. mimču No a V. a L., jak zavelí naše pedr.- asi nás to ale taky nemine... Je to ale fakt kraťoučká operace, spíš skoro kosmetická, ale chápu, že se bojíš- ono cokoli navíc je prostě zbytečné trápení a nervíky kolem- ale V. to zvládne, neboj |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.3.2010 0:26:34
Holky, hodím Vám sem článek, který se mi moc líbí a víceméně s ním souhlasím- je to k tomu " bití" dětí:
http://www.super.cz/clanek/36922-obcas-placnout-pres-prdelku-neni-az-tak-od-veci.html Jen má zkušenost- jako dítě jsem podle mě dost zlobila, moje máma mi snad možná jednou, dvakrát dala nějak na zadek- možná, nevím, prostě mě nebila... Táta taky ne... Zato moje babi( máma táty), která mě s mamkou vlastně vychovávala( bydleli jsme společně)- tak od té já dostala tolikrát, že by jste se asi hodně divily a bylo to docela fest- ne mlácení hlava nehlava nebo nějaké týrání řemenem atd.- ale prostzě "dobře mířená rána"( babi byla a je ženská od rány)- VŽDYCKY to ale bylo zaslouženě a v pravé chvíli a já si ji do dneška za to strašně moc vážím a už tenkrát a vlastně dodnes je to pro mě můj nejmilovanější člověk... Mámu mám moc ráda, ale mám k ní takový víc "neutrálnější "vztah už právě od dětsví... I přes tohle všechno jsem se vždy a se vším právě babi svěřovala- věděla o mně všechno- máma zdaleka tolik nevěděla, nevím proč, ale prostě s babi jsme byly vždy "větší kamarádky" a pro mě fyzický trest ve "správnou" chvíli byl výrazně účinnější než nějaké "to nesmíš" apod. = bláboly pro mě na dlouhý lokte... Je to asi hodně individuální- jako vše, vidím to i na holkách, jak jsou každá jiná a na každou funguje něco víc něco míň( na L. vše teda spíš míň), ale prostě si myslím, že fakt v některých situacích je PŘIMĚŘENÝ "fyzický trest" nebo napomenutí na místě. A opravdu si mylsím, že děti jsou tak mazaný, že i rána přes plínu, kterou neucítí, moc dobře ví,že dělají něco špatně! |
| Arni | 19497 |
|
|
29.3.2010 21:42:43
To doktori radi tvrdi, ze to neboli, to znam
![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
29.3.2010 20:25:49
Tak nám doktor "vyhrožuje" při každé kontrole. Ale dal nám čas to 3 let, taky se mu nelíbí,ale říká,že tam ještě místo je. Nerozumím tomu,ale vždy mu pupík celý prohmatá. Vím,že nepomůžu,ale tvrdil,že to nebolí
|
| Arni | 19497 |
|
|
29.3.2010 20:17:18
Katul, diky
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.