| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
18.6.2010 11:24:47
Katulenko přeju krásnou dovolenou. Vy jedete někam k moři, že? My pojedeme letos s klukama a mým příbuzenstvem (tety, brácha s rodinou, sestřenice) na týden na pronajatou chalupu a pak týden s Vašíkem na soustředění v karate. Asi ho povezu i k babičce a zůstanu tam nakonec s ním - tam mi fandí
.Chtěla jsem se přihlásit na Dámu a teď mi to taky nejde. |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
18.6.2010 10:56:59
Janďulko - u koho jste byli v Motole na kožním????
Já tam chodím s Mařenkou k Čapkové. Ale víš sama, že ekzém je běh na dlouho trať a kombinovaný s alergií přímo chuťovka. Já to mám taky tak a Mařenka bohužel taky. Vyzkoušela jsem na ní už snad všechno a prostě střídám chvilku konopné přípravky, pak se zinkem, pak samo pořád promašťovadla a tak dokola. Jenže jí zabírají většinou masti a věci, které nejsou na předpis, takže v tom nechávám každý měsíc kupu peněz. Ale čert vem peníze, jen když ona je v pohodě. Dneska jsem musela zrovna koupit nějaký spešl šampon, protože kombinace vedra a pocení a častější mytí vlasů jí prostě nesedí. Megii - tobě jsem psala na dámu |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
18.6.2010 10:49:35
vzpomínala jsem na Vás, jak si užíváte Davida
![]() Katulenko - užijte si dovču!!!hlavně ve zdraví!!! Konečně jsem se zaregistrovala na Dámu (minule mi to vůůůbec nešlo), napsala jsem Miky25 vzkaz - žádost o puštění do diskuze.Ale od té doby se mi zase na dámu nejde přihlásit. Jsem nemožná nebo to blbne? ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
18.6.2010 8:27:04
Ahojky holčiny.
Katulenko,užila jsem si to,bylo to fakt super.My byly se ségrou až dole na stání,ale i tak paráda.Přijela jsem domů kolem 1ráno(manža pro mě teda dojelmzlatíčko) a ještě jsem uklidila obývák a kuchyň Holky se samy vypravily do školy,sikuly.Nařidili si budík na mobilech.Tak už mě za chvíli nebudou potřebovat vůbec![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
18.6.2010 8:18:47
Ahoj holky
Jandulko,ja sis užila koncert Davida?Mě se to líbilo,jak se mi tam nechtělo,nakonec jsem na to úplně zapoměla,tak to byl super relax a zábava.Navíc v salonku s obsluhou a ňamkama ...to se mi asi už nikdy nestane...![]() Holky,loučím se,jdu dobalit poslední tašku a večer razíme na dobču ![]() ![]() |
|
|
17.6.2010 9:24:39
Dobré ráno,
zkusila jsem na Dámu přidat příspěvek a funguje to. Tak napíšu víc tam, až budu mít čas. Taky doufám, že obě děti budou v mé péči, nemám problém s tím, aby byl Vašík u táty kdykoli bude chtít, nechci mu v tom bránit a zaštiťovat se případnými dny, na kterých se dohodneme. Včera na sociálním odboru mně paní povzbudila, tak snad to v tomhle směru dopadne dobře. I když je mi jasné, jak jste tu psaly, že rozvod nikdy nedopadne dobře, hlavně když v tom figurují děti a to jakkoli staré. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
17.6.2010 8:50:35
Megi moc mě to mrzí, doufám,že děti budeš mít u sebe a že se dohodnete v klidu. Držím pěstičky, právníka znám akorát z našeho okolí, Praha je hodně daleko, takže neporadím
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
16.6.2010 22:22:02
http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=18718
Musí se obnovit,správce byla tuším Lenka.... |
|
|
16.6.2010 21:29:47
Děvčata děkuju moc vám všem!
Nechci se tady moc rozepisovat. Kdysi jste kvůli mně založili diskuzi na dámě, ale já mám teď jiný počítač a nevím jak se tam dostat. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
16.6.2010 20:54:37
Meginko - právníka neznám, nejsem ani z Prahy.
jen ze své zkušenosti - naši se rozvádějí nyní a musím říct, že ač dospělá, "rozumná" , jsem už samostatná atd, tak se mě to negativně pocitově dotýká. A to u nás v rodině byla celý život situace na ho...o, přáli jsme si s bráchama, aby byl klid (měli jsme pocit, že rozvodem by se toho dosáhlo) Moc si nedovedu představit rozdělit malé sourozence...nevím,co má Tvůj MM za důvody,ale rozvod se dětí dotkne vždycky a na rodičích je,aby to bylo co nejméně.Vím,že jsi minule popisovala docela složitou situaci ve vaší rodině (vzhledem k MM dceři,jak je MM pracovně vytížen) KOnčíte jako partneři,ale ne jako rodiče. Ale to Ty víš,viď.Držte se. Ráda bych Ti pomohla,ale nevím jak. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.