Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jitule458 | 82377 |
|
|
29.3.2010 14:54:08
myslím,že se stejně nikdy nesejdeme už jen v tom co je bití, plácnutí atd.
Až jim bude 15 tak to bude taky jiný kafe a z odstupem času teprv člověk zjistí co do dítka dal |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
29.3.2010 14:53:36
Jo Petro jsou v tomto věku vnímaví, to jo, mozečky jim fungují, ale přesto nechápou, že když dostane bití za to, že vylezl na židli, že to bylo něco špatného. Toto ještě nechápou. Já nikde nepsala, že toto už chápou.
Oni jsou prostě šimpanzi a šíleně je baví lozit a kramařit.... |
| Arni | 19497 |
|
|
29.3.2010 14:53:29
Podobnou vlnu vzteku ma uz Maxik za sebou, kdy se mu neco nelibilo, lehl si na zem a zacal mlatit hlavou o zem! Brzy ho to preslo. Chranila jsem mu hlavu, protoze bouchal fakt hodne, rikala, ze to nesmi delat, vzala na ruce, nechala zklidnit. Zabralo to. Nerikam, ze by to melo fungovat jinde, protoze kazdy si to holt musi resit sam a podle svych moznosti a schopnosti. Vychova je orisek. A nema cenu to srovnavat s deckem, ktere si vydupava veci v obchode a vi, ze tim nad matkou zvitezi, protoze jsme u mimin.
|
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
29.3.2010 14:52:08
Já jsem popsala situaci,která třeba u mě vedla dnes k tomu plácnutí vařečkou a pořád to beru jako plácnutí vařečkou a né bitím.
![]() Prostě kdyby byla marekt ve školce tak ho budu třeba týden sundávat z parapetu a čekat že to přejde samo,ale dnes jsme použila tuhle metodu výchovy a zatím se zdá jako účinná. |
|
|
29.3.2010 14:51:01
Lenko já si právě nejsem jistá,že Ti bití mladšího synka zajistí, že budeš moct v klidu v koupelně zvracet s dcerkou a on tam nic nevyvede-v tomto věku Ti to ono bití asi fakt nezaručí...
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
29.3.2010 14:50:38
souhlasím s Lenkou, že malinké plácnutí po ruce není bitím a moc dobře si uvědomují, že je to následek něčeho, co dělat nesmí.
jak Pája psala už v tomhle věku jsou velice vnímaví a moc dobře chápou, že je to trest nejsem zastánce bití sama jsem to neměla ráda, ale s alternativníma metodama se to taky nemá přehánět myslím si že "fyzický trest" nemusí bolet, aby splnil účinek rozhodně lepší než psychické vydírání a ponižování |
| jitule458 | 82377 |
|
|
29.3.2010 14:50:19
to jsi mě nepochopila,nebo jsem to špatně napsala, já dostala na zadek a ne jednou, ale ted si nepamatuju za co.Přes všechno dobrý si na tohle nepamatuju, ale když naši vypráví,tak si bud vzpomenu, nebo řeknu,že jsem si to asi zasloužila, v určité době, to naši začali řešit domluvou.
Ptala jsem se, že nedokážu posoudit, jestli ty, kteří byli biti jsou lepší než ty co nebyli. Brala jsem, když si psala,že jsi to brala jako příkoří, že jsi dostávala na zadek. Takže jsem reagovala i na Páju, když napsala,že to na těch dětech je poznat. Kteří jsou bití a kteří ne. Nechápu v čem si protiřečím ,takže mi to napiš polopatě |
| Arni | 19497 |
|
|
29.3.2010 14:47:19
Lenko, to jo, urcite jsou situace, kdy nemas cas resit pet veci naraz, ale ja myslim, ze se tu bavime o vychove jako takove a jestli ma biti smysl - ted v tomto veku.
|
|
|
29.3.2010 14:46:46
Jo když se jdu koupat,tak Naty jde automaticky se mnou, líbí se jí jak teče sprcha, dám jí koupací hračky,tak si hraje a pohoda.... Takže se tam zavřem a vím, že nikde žádné kaskadérské kousky nedělá...
Jak bych řešila vztekající se dítě na ulici? No nevím, Naty žádné scény nedělá,tak nemám zkušenosti. A když chtěla jít jinam než já,což se stává,tak ji vezmu a řeknu-hele teď půjdeme tam,dívej jakej tam je velikej strom, nebo začnu jakoby utikat a volám já tě chytím,já tě chytím a směruji ji kam chci a ona tím směrem hned utíká a směje se jak ji honím...nebo tak nějak to prostě dělám. Občas hlavně v zimě se mi začala šprajcovat u oblíkání,tak jsem ji něco zazpívala a ona začala poslouchat jak zpívám a přestala šprajcovat.... |
| Arni | 19497 |
|
|
29.3.2010 14:45:33
Me nasi nebili, podotykam, to co jsem brala za prikori byly ty varecky na zadek, kdy uz to vazne zabolelo, protoze jsme proste nechteli poslouchat. A ty si to najednou nepamatujes, ale tvrdis, ze jsi proto lepsi, promin
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.