| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 32181  [Dalších 31501 >>]
Arni 19497
28.3.2010 20:42:07
Ale je to kazdeho vec samozrejme.
Arni 19497
28.3.2010 20:39:53
Jitule, no ja nevim, mne se to biti u takovych mimin nelibi~a~ Nerikam, ze jsem jeste neplacla pres ruku, ale jelikoz vidim, ze je to bez efektu, to bych ho musela striskat~a~ Najednou mu rikam, at neboucha do kytky, panenky, Viktorky etc. a posleze ho zato zacnu bit ja? Stejne to vnima jako hru a pak dostane na zadek, tak to asi moc nepochopi zaco~f~
jitule458 82377
28.3.2010 20:29:47
Reny tak já můžu řict, že přenášení k něčemu u nás nefunguje, párkrát jsem to zkusila a vždycky se hned vrátil,takže u nás platí do zblbnutí,že to nesmí. Když chce pochopí hned když ne, tak hold následuje to co jsem popisovala
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
28.3.2010 19:28:05
Rený,já myslím,že ne,že může být jako u jiné...U těch předchozích měl vždy Matyáš chvíli teplotu,Anička nic a ted u té 4. Maty nic a Anička byla protivná...takže si myslím,že to budete mít ok,navíc to bývá jen ty první dny...já taky doufám,že se z toho do velikonoc vyhrabem~;)
Arni 19497
28.3.2010 19:22:46
Katul, prosimte, zitra jdu s Maxikem na posledni hexu a nevim, jestli byva nejaka vetsi reakce nato? Maxik zatim ty hexy snasel dobre, ale nevim, jak ta posledni, co mam cekat. Chceme jet na chatu a pak po Vel. k nasim, tak at nakonec nezustanem doma (ja mam taky rymu i MM)~d~

Petroend, moooc sikovna, super napad s tema kaktusama a svickama uvnitr~g~~R^ Jestli uz mas zakazky na svatbu, tak to se brzy rozkrikne, ze peces a zdobis, tak budes mit o zabavu postarano~;)~R^
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
28.3.2010 18:06:12
Tak jsme nakonec venku byli, šli jsme na nádraží koukat na vlaky, to je Denniskova veliká vášeň a není se čemu divit, koukáme na dráhu přímo z okna je od nás asi 50m.
Někdy je to celkem mazec vzhledem k tomu, že za hodinu tu projede asi tak 8 vlaků a to nepočítám ty co tu asi 14 dní pracují na elektrickém vedení.
Dennis je musí prostě všechny vidět~t~~t~

A takhle poslouchá tátovi MP3, kterou si umí i pustit

tenhle výtvor byl pro klučinu kamarádky

tady je ochutnávka na svatební dortík, tak jsem zvědavá jestli jim bude chutnat
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
28.3.2010 17:27:29
Pohádko,jj,souhlasím s Rený....

Petro,vypadá to tak,že je maj každou chvíli...předtím měl teploty Matyáš,ted Anička...jak jsou dva,tak je pořád něco~d~Myslím,že to už není reakce na hexu,ale tělíčko je zatížené tím očkování a ted reaguje na nějakou virozu-já měla(mám rýmu)...doufám,že to nebude na dlouho...
Arni 19497
28.3.2010 17:20:56
A kramovani u nas taky vede, dneska mi vyhazel behem meho hovoru celou komodu, dokud dostal do supliku a to jsem nevolala dlouho~j~~d~ Proste je to bavi~p~
Arni 19497
28.3.2010 17:17:35
Pohadko~x~ Myslim, ze to zna kazda znas, ze nas deti vytaci a neposlouchaji, jen jde oto, ze kdyz jsi vpohode, tak te to nevytaci az tolik. Ty uz toho mas od narozeni plne kecky, resp. pohar pretekl a tohle proste nemuze dopadnout dobre. Ty uz nemas z niceho radost a maly to musi z tebe citit, tak na sebe upozornuje jeste vic a tim te vytaci do nepricetnosti. Myslim, ze by ti pomohla psycholozka a to jako vanze, nez dojde k nejakemu nestesti. Mela bys zapojit vic MM, jinak prijdes fakt o nervy. U nas nastal uzasny obrat tehdy, kdyz zacal MM spat s Maxikem a ja se po letech vyspala a Maxik ejhle zacal taky spat odost lip. Urcite to ze me citil, ze jsem nervni a prenasela jsem to na nej, ted s MM spi pekne, prospi nekdy uz i celou noc. Sice vstava taky po pate, ale nelze mu to vycitat, ma uz to tak zazite.
A jeste jednu vec jsem ti chtela napsat. Maxik taky neposloucha a to jakoze vubec. Kdyz mu neco zakazu, tak to dela jeste vic a mlatit ho nema cenu, protoze bych ho musela asi dolamat, az by to prestal delat. Proste z toho ma legraci. Nevim, jak je to u ostatnich, ale u nas nejvic zabira, ze ho proste odnesu jinam a dam mu jinou cinnost, sice se dost vzteka, ale je to lepsi, nez bych ho mela mlatit a stejne bez efektu.
Kdyz srovnam Viktorku, tak ta v tomhle veku uz rozeznala, co ano a co ne, ale ona je hodne vnimava. Maxik neslysi nevidi jak je do neceho zabrany, takze od toho se, myslim, odviji i ta "neposlusnost".
Urcite by ses mela zamerit nato, co mu jde a z ceho se muzes tesit, nez se jen utapet v negativech. Ale opravdu by ti asi nejvic pomohla ta psycholozka, dneska je to bezna zalezitost, neni se zaco stydet, mne osobne taky moc pomohla. Vypovidas se a ukaze ti hodne veci, na ktere se muzes divat z te lepsi stranky a pochopis i jine souvislosti~R^~5~ Rozhodne ti moc drzim palce, at je ti brzy lepe~6~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
28.3.2010 14:24:53
Katulenko, ty tvboje dětičky mají pořád teploty ~o~ to musí být na palici

Dneska je u nás pěkně hnusně pořád poprchává a fouká celkem hnusnej vítr, tak máme asi po procházce~a~ no to fakt nevím co tu s ním budeme dělat
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 32181  [Dalších 31501 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.