Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
28.3.2010 20:42:07
Ale je to kazdeho vec samozrejme.
|
| Arni | 19497 |
|
|
28.3.2010 20:39:53
Jitule, no ja nevim, mne se to biti u takovych mimin nelibi
Nerikam, ze jsem jeste neplacla pres ruku, ale jelikoz vidim, ze je to bez efektu, to bych ho musela striskat Najednou mu rikam, at neboucha do kytky, panenky, Viktorky etc. a posleze ho zato zacnu bit ja? Stejne to vnima jako hru a pak dostane na zadek, tak to asi moc nepochopi zaco![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
28.3.2010 20:29:47
Reny tak já můžu řict, že přenášení k něčemu u nás nefunguje, párkrát jsem to zkusila a vždycky se hned vrátil,takže u nás platí do zblbnutí,že to nesmí. Když chce pochopí hned když ne, tak hold následuje to co jsem popisovala
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
28.3.2010 19:28:05
Rený,já myslím,že ne,že může být jako u jiné...U těch předchozích měl vždy Matyáš chvíli teplotu,Anička nic a ted u té 4. Maty nic a Anička byla protivná...takže si myslím,že to budete mít ok,navíc to bývá jen ty první dny...já taky doufám,že se z toho do velikonoc vyhrabem
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
28.3.2010 19:22:46
Katul, prosimte, zitra jdu s Maxikem na posledni hexu a nevim, jestli byva nejaka vetsi reakce nato? Maxik zatim ty hexy snasel dobre, ale nevim, jak ta posledni, co mam cekat. Chceme jet na chatu a pak po Vel. k nasim, tak at nakonec nezustanem doma (ja mam taky rymu i MM)
![]() Petroend, moooc sikovna, super napad s tema kaktusama a svickama uvnitr ![]() Jestli uz mas zakazky na svatbu, tak to se brzy rozkrikne, ze peces a zdobis, tak budes mit o zabavu postarano![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
28.3.2010 18:06:12
Tak jsme nakonec venku byli, šli jsme na nádraží koukat na vlaky, to je Denniskova veliká vášeň a není se čemu divit, koukáme na dráhu přímo z okna je od nás asi 50m.
Někdy je to celkem mazec vzhledem k tomu, že za hodinu tu projede asi tak 8 vlaků a to nepočítám ty co tu asi 14 dní pracují na elektrickém vedení. Dennis je musí prostě všechny vidět ![]() ![]() A takhle poslouchá tátovi MP3, kterou si umí i pustit ![]() tenhle výtvor byl pro klučinu kamarádky ![]() tady je ochutnávka na svatební dortík, tak jsem zvědavá jestli jim bude chutnat ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
28.3.2010 17:27:29
Pohádko,jj,souhlasím s Rený....
Petro,vypadá to tak,že je maj každou chvíli...předtím měl teploty Matyáš,ted Anička...jak jsou dva,tak je pořád něco Myslím,že to už není reakce na hexu,ale tělíčko je zatížené tím očkování a ted reaguje na nějakou virozu-já měla(mám rýmu)...doufám,že to nebude na dlouho... |
| Arni | 19497 |
|
|
28.3.2010 17:20:56
A kramovani u nas taky vede, dneska mi vyhazel behem meho hovoru celou komodu, dokud dostal do supliku a to jsem nevolala dlouho
![]() Proste je to bavi![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
28.3.2010 17:17:35
Pohadko
Myslim, ze to zna kazda znas, ze nas deti vytaci a neposlouchaji, jen jde oto, ze kdyz jsi vpohode, tak te to nevytaci az tolik. Ty uz toho mas od narozeni plne kecky, resp. pohar pretekl a tohle proste nemuze dopadnout dobre. Ty uz nemas z niceho radost a maly to musi z tebe citit, tak na sebe upozornuje jeste vic a tim te vytaci do nepricetnosti. Myslim, ze by ti pomohla psycholozka a to jako vanze, nez dojde k nejakemu nestesti. Mela bys zapojit vic MM, jinak prijdes fakt o nervy. U nas nastal uzasny obrat tehdy, kdyz zacal MM spat s Maxikem a ja se po letech vyspala a Maxik ejhle zacal taky spat odost lip. Urcite to ze me citil, ze jsem nervni a prenasela jsem to na nej, ted s MM spi pekne, prospi nekdy uz i celou noc. Sice vstava taky po pate, ale nelze mu to vycitat, ma uz to tak zazite.A jeste jednu vec jsem ti chtela napsat. Maxik taky neposloucha a to jakoze vubec. Kdyz mu neco zakazu, tak to dela jeste vic a mlatit ho nema cenu, protoze bych ho musela asi dolamat, az by to prestal delat. Proste z toho ma legraci. Nevim, jak je to u ostatnich, ale u nas nejvic zabira, ze ho proste odnesu jinam a dam mu jinou cinnost, sice se dost vzteka, ale je to lepsi, nez bych ho mela mlatit a stejne bez efektu. Kdyz srovnam Viktorku, tak ta v tomhle veku uz rozeznala, co ano a co ne, ale ona je hodne vnimava. Maxik neslysi nevidi jak je do neceho zabrany, takze od toho se, myslim, odviji i ta "neposlusnost". Urcite by ses mela zamerit nato, co mu jde a z ceho se muzes tesit, nez se jen utapet v negativech. Ale opravdu by ti asi nejvic pomohla ta psycholozka, dneska je to bezna zalezitost, neni se zaco stydet, mne osobne taky moc pomohla. Vypovidas se a ukaze ti hodne veci, na ktere se muzes divat z te lepsi stranky a pochopis i jine souvislosti ![]() Rozhodne ti moc drzim palce, at je ti brzy lepe![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
28.3.2010 14:24:53
Katulenko, ty tvboje dětičky mají pořád teploty
to musí být na paliciDneska je u nás pěkně hnusně pořád poprchává a fouká celkem hnusnej vítr, tak máme asi po procházce no to fakt nevím co tu s ním budeme dělat |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.