Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
28.3.2010 13:57:34
Ahoj holky
Pohádko,to je děs...chudáku,máš to takhle pořád ,to už fakt blbý...já měla ted malou krizičku,ani děti nijak moc nezlobily,ale všechno mě točilo,zrovna tu byla mamnka,s tou jsem se pohádala,na děti řvala....nejradši bych si naflákala...takovej pocit,že vím,že to,co dělám je ŠPATNĚ,ale stejně na každýho vyjíždím...no už mě to naštěstí přešlo asi si oddychli všichni....Anička se dnes vzbudila s horečkou 39,6..nic jí není...v estř dostali poslední hexu...prý to ale takhle 4.den už být reakce nemůže,tak nevím co se z toho vyvine...na velikonoce chceme jet k našim,tak snad odjedem ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
28.3.2010 11:21:03
Pohádko,taky bych řekla,že potřebuješ vypadnout někam aspon na chvíli. Ondra taky většinou všech 10 krabic do má vyhází a jde pryč,rozhází knížky a jde hopsat na postel a má hroznou srandu když na něj houknu,že spadne atd. Neustále bouchá do kytek, takže x krát upozorním, pak jdu ke kytce, napřáhnu ruku,že to nesmí, pak plácnu, no a dopadne to tak,že kytku celou převrátí, tak zařvu a plácnu víc, tak se na 15sec rozbrečí a už se na mě sápe.
Dneska se ale fakt pul hodiny bavil tím,že lítal po bytě z kuchyně, kde byl manžel za mnou do pokojíčku, kde jsem uklízela skříně a furt se tlemil. Zvedlo mi to náladu. I když kdybych byla nevyspalá,tak to pískání nevydržím. Takže spánek dělá sakra hodně. Drž se a at je líp |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
28.3.2010 9:18:51
Pohádko, naprosto tě chápu, taky máme dny jak popisuješ, možná ne tak hrozné a jsem na něj tak naštvaná, že bych nejradši někam utekla, ale není to tak často takže se to dá přežít.
Mít problém jako ty asi bych nemluvila jinak. Potřebuješ vypnout, zkus si sehnat hlídání a udělej si den pro sebe. U nás je to se spáním taky nic moc od té doby co jsem sundala bočnici a přirazila postýlku k naší posteli je to mnohem lepší, ale to ranní vstávání je děs dneska se vzbudil v 4.30 starého času a od té doby nespí, naštěstí jsem ho naučila být v cestovní postýlce, kde si s hračkami a zapnutou televizí vystačí tak hodinku a půl, já se ještě dospávám na gauči. |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
28.3.2010 8:37:07
Ahoj holky,
moc Vás všechny zdravím, viděla jsem teď poslední fotky Veríska, to je krása a fascinuje mě, jak máš doma naklizeno, nikde se nic neválí. U nás je furt bordel jak v tanku :-( Ani jsem už moc nechodím, nějak totiž nemám co psát. Matěj mi bohužel moc radost nedělá. To je opravdu tak 10% radosti a zbytek je s ním vopruz. Jediné, s čím mi dělá radost je jídlo, to mu jde. Ale jinak noce jsou furt na prd (budí se a řve, dávám si ho k sobě, to mi rve vlasy), přes den spí už taky jen hodinu, ráno vstává stále mezi 5-6 hodinou. Je stále protivnej, uřvanej, vzteklej, prostě ječí nebo kňourá a visí mi na nohách. To jsou opravdu jen minuty ze dne, kdy si hezky hraje. Neposlouchá vůbec vůbec vůbec! Ale to jsem fakt nezažila. Nevím jak na něj. Tak 100x denně, a to nepřeháním, otevře ty dvířka na DVD. Plácám ho přes ruce - nic, plácám silně, že ho to bolí - nic. Zabrečí a jde na to okamžitě znovu. Nevšímám si ho - nic. Prostě mě V ŽIVOTĚ ještě neposlechl, když jsem mu řekla, ať něco nedělá. Mlátí vším do LCD televize, takže čekám, kdy jí úplně zničí. Nehraje si, jen všechno krámuje - vyhazuje ze skříní, vysypává krabice s hračkami a jde hned od toho To jídlo je dobré jí všechno - ale - krmení - tak to si opravdu po KAŽDÉM soustu v židličce stoupne, otočí se, podupává. Tak ho přemlouvám, ať si sedne nebo ho posadím. Strčím jídlo do pusy a už si zase stoupá . NO holky prostě celkově jsem fakt už z něj vyčerpaná, před sebou nevím nějakou naději zlepšení. Tohle dítě prostě nezvládám a asi nikdy zvládat nebudu. Radsot žádná, nejraději bych od něj někam utekla![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sorry za výlev, asi mě nepochopíte, jak tohle můžu napsat, ale cítím to tak a nemůžu jinak ![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
27.3.2010 21:18:20
Ahoj!
Teda to jsou starosti Ještě propadnout FB, to už nevím, kdy bych spala a starala se o domácnost. Už takhle sotva stíhám![]() Leduško, gratulace!!!! Já tu zrovna nedávno vysvětlovala Viktorovi v půl 12 v noci, že prsíčko teď není. Že napřed musí ještě dělat hají a potom, že zase bude. No hodinu nám to trvalo. Vzteklej byl. Ale už si to nezopakoval. V pět ráno jsem už ochotná ho nakojit, to už hlad může mít ![]() Verísku, holky jsou krásný! Tolik fotek jsem snad neudělala od začátku roku ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
27.3.2010 14:10:33
holky, kdyžtak mi napište na mail svoje jméno, já si vás najdu. já jak nevím, kdo chce být přítelem, tak dávám ignorovat. Nechci tam mít lidi, které neznám.
|
| Laurenka | 85484 |
|
|
27.3.2010 14:08:53
Jé, já jsem dala u nějaké lenky ignorovat, protože jsem nevěděla, kdo to je
sorry sorry |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
27.3.2010 11:34:34
A mám pocit že jsem se dopátrala i Laurenky:)Ale zde si teda nejsem moc jistá.
|
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
27.3.2010 10:43:34
Jitule myslím že jsem tě na FB už našla:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.