| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 32181  [Dalších 32101 >>]
Káťa+2 Škubánci 25704
16.6.2010 16:07:38
Omlouvám se, že lezu do cizí diskuse, ale padl mi do oka nadpis rozvod a protože se mě to aktuálně také týká, tak jsem nakoukla. Mohu doporučit zkušeného advokáta na Praze 10, výhodou je, že je z těch levnějších (právě se s ním rozvádím) :-)
Já si to smolím sama, ale u nás snad žádný velký boje nebudou, každopádně je to dost nepříjemné i tak :-((
myš 4368
16.6.2010 15:52:10
Ahoj holky, minulý týden mi manžel oznámil, že se chce rozvést. Od té doby to řešíme, on se hned odstěhoval k nové paní, Vašík je tam teď týden s ním,vozí ho do školy a pak si ho vyzvedává ode mně nebo z kroužku, Honzíka mám doma. Potřebovala bych nějakého dobrého rozvodového právníka z Prahy, neznáte prosím někoho? Navíc manžel chce Vašíka do péče, půjdeme s ním k psycholožce, pokud ona řekne, že bude Vašíkovi líp u mně, tak ten boj vzdá, pokud by to dopadlo opačně, já to nevzdám a jdeme k soudu i ohledně dětí (tedy spíš Vašíka).
jandulkaja 45944
16.6.2010 13:14:16
Brumlíčku,moc díky.já doufám že nám masti pomůžou.
jandulkaja 45944
16.6.2010 13:13:38
Vzpoměla jsem si že na Ivču jsem taky používala Lipikar baume ale je to dost drahé,taky to dost pomohlo.A na Jindráska Vitellu se zinkem,ta je fakt taky super.Krásně promastí.
brumlíček+Vojtíšek 11/08 37115
16.6.2010 12:22:23
My jsme měli ekzém také, dostali jsme dělanou mastičku na obličej a druhou na tělo a pomohlo to. Jinak hodně mastit. Bílá vazelína byla super, ale byla nám doporučena i modrá indulona. Jinak teď máme klid tak ťuk,ťuk,ťuk. Ještě jsme užívali sirup - Ketof. Teď máme pauzu. Na mazání teď používám modrou niveu - dětstkou. Jinak konopná kosmetika nám dost pomohla- dobrý byl olejíček do koupele, měli jsme používat i Oillatum do koupele, ale pak jsem vyzkoušela konopný olejíček a druhý den to bylo pryč. Tak já byla spokojená. Jinak Jandulko držím moc pěsti a ať se vám to brzo srovná. ~R^~;((
jandulkaja 45944
16.6.2010 10:43:27
Ivě teda hodně pomohlo to sanatorium,nemá ani flíček lupénky.Tak v nejhorším případě bude chodit Jindrásek na koupele taky.Uvidíme ještě co na alergologii.
jandulkaja 45944
16.6.2010 10:41:49
Holky,moc díky.No už máme zkušenosti,Ivča ho měla od 2měsiců,teď v dospívání se jí to změnilo na lupénku.Napsala nám nějaké dělané masti Dexa-ambiderman to je jen na ty ekzémová ložiska a pak Ambiderman a ten máme na promázávání.Tak snad pomůžou.A bere zyrtec 4kapky ráno a d4večer.
Na Ivču jsem zkoušeli všechno možný,konopná mast nepomohla.Nakonec jsme museli do Sanatrotia,tam dostala dělanou mast,tu používala jen na víkendy a promázává Excipialem.
Jinak taky sprchujeme ob den.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
16.6.2010 9:35:04
Ekzém a jiné vyrážky - nám pomáhá hlavně pořád mazat, musí se vypozorovat co sedí. Excipial,vazelína, já nedám dopustit na konopnou kosmetiku.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
16.6.2010 8:58:21
Jandulko , je to děs chůdě malé.
My taky trochu bojujeme s ekzémem, ale není to zatím tak dramatické, ale hlídáme to, nejvíce je to na zádech, v ohbu lokte, pod kolínky a občas na tvářích. Chvilku máme klid a pak se to zničeho nic objeví ~a~

Katulenko my jsme dostali nějaký krém z lékárny, ale moc se mi neosvědčil, na koupání používám Niveu a ted už nekoupeme ale sprchujeme, jinak se mi moc osvědčil SOS krém od Nivei je v kulaté, placaté, kovové krabičce obsahuje panthenol a je pro nás opravdu nejlepší stojí asi stovku vřele doporučuji.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
16.6.2010 8:48:08
Ahoj holky,

jandulko,chudáček malej...Aničce se ted taky objevil ekzém,snědla jahody a pak měla flek v pase a noze,ted už má v podpažní jamce a na hrudníčku...nikde jsme teda nebyli,nebm,jjestli je to z těch jahod,vloni je jedla taky,ale může být....
Co se vám osvědčilo z lékárny na ekzémy?...je toho spousta a nevím,co koupit,na kožní zatím nepůjdem,tenhle týden už to nestinu a v pá odjíždíme na dovču...
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 32181  [Dalších 32101 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.