| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 32181  [Dalších 31301 >>]
jitule458 82377
6.3.2010 11:08:36
Laurenko, tak u nás tohle je taky, krámuje kuchyn jídlo nosí na postel do pokojíčku, vše rozpatla a rozhází, přijde do koupelny a zvedá špunty u sprcháče a když se koupe tak vytahuje špunt z vany. Ze skříně vezme co se mu hodí a pokud hned nekouknu,tak to letí do záchoda nebo do koše, takže když manžel odváží plýny, musíme kouknout co tam Ondra uklidil. Je to mazec.

K tomu očnímu a ušnímu. Mamka dělá na očním a řekla bych,že její doktorka je známá s tím,že nic nezanedbává a nic neříkali. říkali,že by se mělo jít do dvou let a aby dítko znalo takový ty věci jako baráček , sluníčko atd. aby poznali zda vidí atak, protože v tom roce podle mě toho moc neřeknou,takže nepoznáš nic. Ale na roční prohlídce zkoušel doktor jak Ondra slyší tím,že jsem mu zakryla ucho a doktor šeptal z konce místnosti a oči tím,že ukazoval prstem a koukal co Ondra dělá.
Laurenka 85484
6.3.2010 10:30:04
Verísku, fotečky nádherné. Já už jsem s tím asi trapná, ale pokaždé se u fotek divím, jak jsou ti naši prcci už velcí, to je hrozné! Já je pořád mám za miminka a už jsou to pořádní raubíři.
Posledních pár dní za malou jenom chodím a pořád něco uklízím. Před pár dny přišla sousedka zeptat se, jestli pudem odpo ven a já jí od dveří ukázala na Anče: seděla v koupelně, kolem ní hora rozházených plín a právě se zabývala rozhazováním intimek. Sousedka měla záchvat smíchu.
Včera jsem umývala nádobí a malá byla NĚKOLIK MINUT TICHO. Já vím, že v tom případě je na obzoru průser, ale říkala jsem si, že je ve svém pokojíčku a tam nemá co rozbít nebo tak, tak jsem ji nechala. Pak se du podívat a málem mě omejvali. Ona si z jídelní židličky vzala nedojezené jídlo od oběda, dotahla si ho do pokojíčku, tam ho ručičkama dobaštila plus rozpatlala kam se dalo: takže se utíral stolíček, skříň, vyměňovalo povlečení a komplet převlíkalo dítě. ~o~. Jsme šly pak k sousedce, co má půlroční dvojčata a já jí hned od dveří hlásila, ať je prodá dokud je čas ~t~

Jo, holky, chodí všechny děti v roce na kontrolu na ušní a oční? Prej to říkala doktorka té mojí sousedce s dvojčátkama. Oni jsou teda nedonošení, ale prý tam chodí všechny děti. Já jsem o tom v životě neslyšela a nikde jsme nebyli.
Verísek+VELAMATO 23592
6.3.2010 0:10:37
Náše expertka a raubíř:

Tohle je opravdu u nás výjimečný jev- zázrak, který se v této podobě objevil zatím asi 2x a naprosto nás vykolejil:

Verísek+VELAMATO 23592
5.3.2010 23:59:48
Se slonem a opět pro srovnání- Veru i Laurinka- 14 měsíců:

Verísek+VELAMATO 23592
5.3.2010 23:52:54
Naše malá ELENKA- moje první neteřinka a holek sestřenička:
Ještě v bříšku- den před porodem:

A už v porodnici- V. byla nadšená, takže jsme tam byly denně, L. naopak šíleně žárlila a byla Elence spíš nebezpečná:-(:

... To před tím byl Verunky a tedy i můj= náš svátek:-)
Verísek+VELAMATO 23592
5.3.2010 23:40:55

Verísek+VELAMATO 23592
5.3.2010 23:33:39
Ahoj holky, tak jsme nakonec akci lyžování zvládli bez újmy- jen ty nervy před tím byly na prd, V. kuckala jen před spaním a pak ráno, přes den to bylo ok, ted už je naprosto v pořádku, ak nevím, co to zase bylo za projev... Byl to fajn den, hlavně já bez L. poprvé celý den pryč- takže se mi pak nakonec stejně po ní děsně stejskalo a jak byla ona nadšená, když jsem vlezla do dveří- to bylo tak kouzelný a Veru si to s námi myslím taky užila- byla nadšená a šikovná, fakt jsme z ní měli radost, bez problémů s námi zvládala všechno- jezdili jsme hl. Medvědín, Mísečky a tam, i černou má už za sebou:-)Kéž by bylo hlídání a mohli jsme si takhle zrelaxovat častěji- ikdyž víc jak ten den bez L. bych stejně nedala, takhle to je akorát:-)

K té zubní pastičce- my čistíme od Weledy:-) Veru už má teda Elmex...

Pokud ještě neusnu, hodím pár fotek z min. měsíce:-)
Jinak dobrou všem:-)
LucieD 74528
5.3.2010 14:06:50
no já si potom přečetla etiketu elmexu a perličky a musím říct že na perličce je toho daleko víc než na drahém elmexu. Je tam vše o tom jak málo se má dávat a jak fluor škodí ...někdy fakt české značky jsou spolehlivější
jitule458 82377
5.3.2010 12:23:45
Luci tak to taky čumím nějaké perličce bych teda rozhodně nevěřila víc než elmexu. Proč toho sakr dělají tolik a každý doktor říká něco jiného ~o~~o~
LucieD 74528
5.3.2010 9:25:29
Jitule já používala taky elmex až ted tady byla na návštěvě kamarádka a té řekl zubař (dětský) že elmex je pro větší děti i kdyz tam píšou od 0 let že má moc fluoru a že je to dobrá pasta ale pro starší. ..tak máme zase Perličku od Odolu. Docela mě to šokovalo vůbec jsem netušila
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 32181  [Dalších 31301 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.