| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 32181  [Dalších 31291 >>]
jitule458 82377
3.3.2010 17:32:57
Kači na čištění používáme ten dětskej elmex, od 6ti měsíců a nedáváme toho moc,tak uvidíme
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416
3.3.2010 13:40:19
Tak snad odjedete.Já vyhodila jen tak oknem 3500.měli jsem být na 4 dny v Čeňkovicích a místo toho jsme byli doma s anginou.
KacaK. 18185
3.3.2010 13:39:22
No jo, Rený, se stydím~f~

Verísku, asi bych jela. Ale těžko říct, ty jí znáš nejlíp, jestli to ustojí nebo jestli jí to může položit.
Verísek+VELAMATO 23592
3.3.2010 13:01:07
Ahoj holky, jen jsem Vás prolítla- krásný fotečky dětiček i pelíšku Mařenky:-)Šnorchlpanenka teda taky bomba:-)

No, u nás opět zákon blbec- nejdřív jsme s MM bojovali- on chtěl jet na lyže na víc dnů s tím, že si seženeme někoho, kdo pojede s námi a pohlídá L., abychom si mohli zalyžovat všichni 3 s V.- chtěl navíc jet do Alp- já bojovala proti, neb prostě by mi to tak nevyhovovalo- mít tam někoho cizího nebo tady nechat L. někomu na 2 dny bez kojení jsem taky nechtěla, takže nakonec jsem ho pracně po x týdnech ukecala, že pojedeme jen na 1 den tady v ČR někam s tím, že ráno a večer L. nakojím pro dobrý pocit svůj i její a přes den někdo pohlídá- tak jsme řešili, kdo vůbec bude moci, nakonec, že pohlídá paní, co mi hlídávala Verunku- není odtud, dojíždí, takže ji dnes večer doveze, přespí u nás do zítra a my brzy ráno vyrazíme... Tak co myslíte? Včera večer V. začala děsně kašlat až se z toho poblila- od června nebyla vůbec nemocná, nic!!! Takže klasika, myslela jsem, že mě vomejou- no a o MM ani nemluvím... Dnes jsem ji teda nechala doma a ráno sice kašlala, ale teď už vypadá ok, takže řeším, jestli to zrušit a paní sem vůbec nehnat nebo to risknout a jet, nic jiného ji( zatím)n není:-( Takže konečně, když seženeme hlídání, tak zase tohle- fakt nerada tak něco plánuju, vždy je vše jinak:-(
Tak držte palce!

Jinak zoubky čistíme poctivěn byť oproti V. s bojem- ostatně jako se vším, ale jak píše KAČA- kazit ji je nenechám:-) Tablety nebereme...
S jídlem- ještě, že Tě tady LEDUŠKO mám- fakt holky podobný njedlíci:-(
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
3.3.2010 12:42:45
Ahojky holky

Totálně mi vybouchl PC,takže jsem bez ně...dokonce mi to ani nevadí...
S jídlem si taky myslím,že si dítě vezme tolik,kolik potřebuje,vidim to i na Kačce,od mala teda jedla dobře a pak tak od tří let má prostě dny,kdy hlad nemá,jí málo a pak naopak by sežrala vše co vidí~t~Jako nedávno snědla k odpolední sváče 4chleby s medem~w~
Dvojčata ted dlabou dost,ted k obědu zbaštily velkou misku s těstovinama a brokolicí dohromady,usly,hned jak jsem je šoupla do postýlky...Týden spinkají 1x denně,spěj tak hodinu a pů až dvě a do večera pak to už vydržej,už si zvykly...Noce se také zlepšily Anička spí celou noc,Maty tak jednou zakřičí a spí dál...spíme tedy s MM v obýváku...dnes se asi zkusíme přestěhovat zpět a uvidíme,zda se budou budit víc~e~
Zoubky taky čistíme a čistěj si je samy a sobě navzájem~j~,ted jsem si vzpoměla ,že vůbec nedávám ty tbl. na zoubky,dáváte je?????
Lauren,at ti je líp, mě se to drželo,dobré tři týdny...ted pijem celá rodina nějaké bylinkové čaje od léčitele na podporu imunity,tak jsem zvědavá(teda celá rodina ne,jen já a děti...)MM výdy jen kroutí hlavou,když mě vidí s nějakýma homeo apod.~;)
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
3.3.2010 12:24:01
Lídičko - ty plíny mám doma. Dostala jsem je k nějakýmu balíku zdarma. Oni jsou docela drahé (se mi zdá). Jsou to normální jednorázovky,akorát se navlékají jako kalhotky, dítě nemusí ležet, nemusíš zapínat ty pásky.Takže to je pohodlnější. Ale ještě jsem to nezkoušela.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
3.3.2010 12:19:50
ahoj ženský

Sladidko - moc gratuluju k~s~ a přeju pohodové těhu, ať tě nevolnosti trápí co nejméně.

Začíná se tu rozjíždět vlna budoucích sourozenců našich listopaďátek, já se teda ale nepřidám. :-) občas se to ve mě pere,ale zatím odolávám:-) Filip dává zabr at,je to číslo.

ad jídlo - já se přiznám,já to moc neřeším,rozhodně nevím,kolik toho snědl na gramy. Hoodně kojíme (hlavně v noci), má dny,kdy moc nechce jíst,někdy naopak nedělá nic jiného. Dávám na filipovu intuici, předpokládám,že hlady dobrovolně nezemře.Samozřejmě denně "zkouknu" jestli čůrá,kaká,aby nebyl dehydrovaný. Ale Filip zatím hodně dohání kojením. Rostou zuby - nechce jíst - prokojená noc. Jako je to na palici,ale násilím ho nepředělám a jen doufám,že už to nebude trvat dlouho.

Leduško - pěkná postel.To se bude Mařence spinkat

čištění zubů - Filip díkybohu rád napodpbuje,co dělá Matěj. Takže docela OK.Násilím by to nešlo, u něj násilím nejde vůbec nic. Zabejčí se a konec. :-)
Arni 19497
3.3.2010 11:28:18
Kacak, a neni to vydatne spravne?

Ja cisteni moc neresim, kdyz nechce, tak nenutim, at si to cisteni nezprotivi, spis jak vidi Viktorku, tak chce taky, takze priklady tahnou~:-D
KacaK. 18185
3.3.2010 11:23:25
vidatně, sorry - je to fakt boj o klávesnici~t~
KacaK. 18185
3.3.2010 11:22:50
Omlouvám se za překlepy. Viktor mi vydatně asisuje.
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 32181  [Dalších 31291 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.